הרב תווים צודק, זה המיקרופון הכי מומלץ, אך דא עקא שהוא עולה הון.אני עד עכשיו ניגנתי על אחד רגיל על סטנד , ועם האורגן פשוט לא שמעו אותי! , בדקתי במערכת הגברה הכול היה תקין , אני חוסך לקניית מיקרופון מקצועי AMT(זהו המיקרופון שבלטי צוקר ופרנק מנגנים איתו בד"כ) , זה מיקרופון כפול מיוחד לקלרינט , https://kolhamusica.com/מקרופון-כפול-לקלרינט-עם-אפשרות-חיבור-ל/ מדובר במיקרופון הזה
אני עד עכשיו ניגנתי על אחד רגיל על סטנד
הוא אשר ביקשתי לדעת, על איזה דינמי אתם מנגנים? שור איזה דגם?אני מנגן עם מיקרופון דינמי, עדיף שור, אבל לא חייב.
יש בזה משהו.סקסופון וחליל צד לטעמי כל מיקרופון מתאים כי הצליל יוצא רק ממקום אחד ולא משניים , אז הגברה לסקסופון/חליל צד זה ההגברה הכי פחות בעייתית
זה לכאורה בגלל שככה יותר פרקטי לו עם שלש כליםלא מבין הרבה בנושא הזה, אבל ראיתי שנחמן צוקר השתמש בחתונה מסוימת באותו מיקרופון קליפ גם לחצוצרה , גם לסקסופון סופרן ורגיל , וגם לחליל צד
הוא אשר חיפשתי, זה הדגם הידוע, למרות שהוא מומלץ יותר לשירה, הרבה נגנים משתמשים בו.SHURE SM58
קודם כל צריך לכוון טוב את ה-GAIN שזה בגדול הרגישות של המיקרופון,מבקש מכל מי שמבין בהגברה, ברגע שמביאים לי מיקרופון , חוץ להגביה ולהנמיך ווליום , מה צריך לעשות כדי שישמעו אותי מושלם
אכן אכן כל מילה בסלהקודם כל צריך לכוון טוב את ה-GAIN שזה בגדול הרגישות של המיקרופון,
כדי לא לקבל פידבק, וגם כדי שתוכל קצת להתרחק מהמיקרופון ועדיין הוא יקלוט אותך.
זה חשוב כדי לא להיות מוגבל מידי לעמידה צמוד למיקרופון.
יחד עם זאת צריך לכוון ווליום כדי שהתמונה הכללית תהיה מאוזנת, ושלא "תשתלט" או "תיבלע" בתזמורת.
כמובן בס וטראבל, לדעת לשחק עם זה שישמע צליל נורמלי, לא צווחני ולא עמום.
דבר אחרון שזה כבר יותר עניין של טעם אישי זה הרוורב והדיליי, רוורב זה הד והארכה של הצליל,
ודיליי זה הכפלה של הצליל. כמובן שבכל אחד מהם יש הרבה סוגים, עומקים, אורכים, וצריך לכוון את זה כיאות כדי שישמע טוב.
פעם שמעתי הקלטה שלי מאירוע ושמתי לב שיש שם יותר מידי דיליי, כשמכפילים בלי קשר אז זה כבר משנה את כל הקצב וזה די בעייתי, כך לדעתי.
*בסלעאכן אכן כל מילה בסלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: