גם זה קל...
כנר על הגג.
גם זה קל...
@מ. בלוי עשיתי לך המשך... סיפור בהמשכים...נראה מי מזהה את השיר הזה
צפה בקובץ המצורף 1506766
וואו, פשוט מהמם. איך ברח לי מהראש הקטע הזה.@מ. בלוי עשיתי לך המשך... סיפור בהמשכים...
(מתנצל על האיכות הגרועה, זה ממצלמת המחשב).
[איך אתם מעלים קובץ שמע בצורה שאתם מעלים?]
כשאתה גורר את הקובץ והוא עולה יש אפשרות של "הוסף", אתה לוחץ עליו ואז הוא מופיע כשורה.טוב לדעת.
אבל אני התכוונתי לשאול איך מעלים לפרוג קובץ שמע לא כקובץ מצורף,
אלא כמו שורה כזאת שמפעילים באתר עצמו בלי צורך להוריד או לפתוח כרטיסיה חדשה.
כזה:
צפה בקובץ המצורף 1507212
מי שעל הפסנתר אני אגדיר אותו כאנונימי , והתופים שנשמעים בשיר הם לא מאורגן אלא מעוד מישהו שתופף ועשה לזה עיבוד בקיובסיפה מאוד. אתה הולך ומשתפר.
מי על הפסנתר "עיבוד"...?
אין צורך בכרטיס קול מסויים כדי להקליט עם מיקרופון USB, אבל אם עובדים עם תוכנה כגון קיובייס או פרוטי לופס צריך איזשהו סוג של דרייבר שנקרא אסיו ASIO (בדר"כ מגיע עם התוכנה), כדי לעבוד על ה"עכבת" שנגרמת בדר"כ בהקלטות.
אבל באודיו סיטי לא צריך גם את זה, מקליטים. (מסננים רעשים...) מייצאים.
בהצלחה
מדהים!
אולי זה הזמן לפתוח אשכול דומה עבור סקסופון?אשמח שתעלו לכאן כמה שירים שלכם על סקסופון , שזה יהיה עם גא'ז חזק , דור אסרף עושה איזה טכניקה מענינת בשם גרגור , משתמשים בה קצת בכליזמר בקלרינט , אבל הוא משתמש בה בגא'ז לסקסופון , מישהו יודע משהו?
תותח על!! הצליל שלך מהמם! הנמוכים ממש מעוררים קנאת סופרים...מילה של נחמה בביצועו של יענקי היל, בלחנו של אלי קליין ואיצי ברי.
הסאונד לא משהו -עדיין לומד
והפלייבק פוצל בעזרת AI
עדיין, יצא חמוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: