חמוד, אבל נראה לי שלא נאה לקרוא לזה "יצירה", זה יותר קטע וירטואוזי.מצרף ניגון כלייזמר ששוכב לי הרבה זמן בראש , המצאתי את זה יום אחד ע"פ הרבה ניגונים ששמעתי , תהנו
מס' פעמיםאני לא מתאפק מלשאול , מישהו מכם זכה לנגן במירון?
לא בל"ג בעומר
ובל"ג, כל שנה במקום אחר
איך זה עובד? סתם מגיעים ומנגנים? מן הסתם לאמס' פעמים
אני ניגנתי כשזה עוד עבד כך,איך זה עובד? סתם מגיעים ומנגנים? מן הסתם לא
איפה ההרשמה? אצל מי נרשמים?
בתקווה שהמשיח יגיע וכבר בער"פ נשמע את הלווים.....בתקווה שהשנה יהיה הדלקה במירון
מה קרה? היית מרוצה מה-M30, לא?חברה, אני חוזר לנגן על פיית קריסטל , לא הצלחתי להשיג של פיידמן למרבה הצער במחיר טוב , ועל כן קניתי פיית קריסטל של פומריקו , בגלל הניסיון המר שהיה לי עם פומריקו ניגון החלטתי שלא לקנות אותו אלא דוקא דגם ג'אזי , קניתי את דגם הפומריקו ג'אז** , הוא הפתוח ביותר שיש לפומריקו ולפיה יש פתיחות של 1.48 ביחס לפומריקו ניגון שיש לו פתיחות של 1.07 או ביחס לוונדורן M30/B40 שיש להם פתיחות של 1.15 או יותר , מה שאומר שזה פיה פתוחה מאוד כמעט כמו של פיידמן
שלח לי מיילהנה הקלטה על הפיה החדשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: