יש ברמת גן רוסי בשם אדי שכולם קונים אצלו והוא זול מאדאתה מכיר אתרים יותר נורמליים לכלי נגינה בזול?
נגיד מאיפה אני קונה עלים במחיר נורמלי? יש משהו?
0528504734
יש ברמת גן רוסי בשם אדי שכולם קונים אצלו והוא זול מאדאתה מכיר אתרים יותר נורמליים לכלי נגינה בזול?
נגיד מאיפה אני קונה עלים במחיר נורמלי? יש משהו?
למה כוונתך? אצלי כתוב בשקלים, 705 ש"ח.במחיר 210 דולר או 420?
אם השאלה האם אני מנגן בקביעות - התשובה היא לא. עוד לא עשיתי צעדים משמעותיים בעניין.לא משנה , אתה מנגן באירועים?
נו, הרב @מ. בלוי למה שבאמת לא תעלה את הניגונים הנפלאים הללו,ובכלל, למי שרוצה להתענג על קלרניסטים מהעבר,
אני ממליץ על אלו
דייב טאראס,
אנדי סטטמן,
נפתולי ברינדוויין.
ישנם עוד (בידי אוסף שלם של אלו), אבל אלו ממש הולידו את הכלייזמר.
אצטרך לדחוס ולהעלות, יקח קצת זמןיותר מאשמח לקבל חומרים אלו
אם תוכל תשלח מייל ל-YK1348 בגימייל
בתודה מראש
האשכול הנ"ל הוא לא כדי לשתף חומרים בעלמא. אלא כדי להמליץ על יצירות או ניגונים מסויימים שעליהם שווה להשקיע באימונים.
יפה מאוד!! נהניתי מאוד!!ואם מישהו ממש הסתקרן לשמוע את נגינתי... סוף סוף יצא לי להשיג מיקרופון בעל רעשי רקע וצליל סבירים.
אני מבקש לא לשפוט, זו הקלטה ראשונה. ובהקלטות אני תמיד נהפך לרובוט בעל ידי פח... זה לא משקף את רמת נגינתי האישית מעל ל15 שנות ניגון, ומעל לעשרות אירועים כאלו ואחרים.
נראה אתכם מזהים את הקלרינט והפיה.
ואם אפשר ביקורת בונה - אשמח.
קריסטל וונדורן A3יפה מאוד!! נהניתי מאוד!!
ואם זה לא משקף את נגינתך האמיתית - על אחת כמה וכמה...
יש לך טכניקה מצויינת, שומעים שאתה מתאמן. טיפ טיפה בעיות של קצב ב'פרטיזנים', אבל אני תולה את זה ברובוטיות...
טוב לדעת שיש לנו כאלה נגנים פה בפורום... זה מעודד מאוד.
גם הצליל מצויין, בטח יחסית לשלי... אם כי כבר כתבת שיש לך קלרינט פשוט.
אני הצלחתי לשמוע הבדל בין הקלרינט שלי ושלך לבין הקלרינט של ידידנו @16תווים שמנגן על בופה, בעיקר בנמוכים.
ממליץ לך לשמוע את הקלטתו.
לגבי הפיה, לא קריסטל?
אם מישהו חשב לקנות אז למרבה הצער הפיות של וונדורן כבר לא מיוצרות ולא נמכרותקריסטל וונדורן A3
נמוכים אותו דבר?? הרשה לי לחלוק עליך...צליל מעולה ויפה , גם בגבוהים רואים שליטה מעולה , אגב לגבי נמוכים , בד"כ אחרי אימון ממושך בד"כ בנמוכים תמיד אצל כולם זה נשמע כמעט אותו דבר, לעומת זאת הגבוהים נשמעים שונה אצל כל אחד
נו באמת , לא באמת שומעים הבדל בין נמוך אחד לשני , אולי קצתנמוכים אותו דבר?? הרשה לי לחלוק עליך...
כוונתי כמובן לפיות הקריסטל של וונדורן ,פיות הפלסטיק המשובחות שלהם מיוצרות כל הזמןאם מישהו חשב לקנות אז למרבה הצער הפיות של וונדורן כבר לא מיוצרות ולא נמכרות
אני ניסיתי לפני כמה שנים, שכרתי והיה אצלי תקופה.מישהו בפורום כאן מנגן על סקסופון סופרן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: