אם לא היו תורמים - לא היו מצנתקיםאני רק לא מבין דבר אחד.
זה משתלם להם בכלל לצנתק?
אנשים תורמים להם דרך זה?
אם לא היו תורמים - לא היו מצנתקיםאני רק לא מבין דבר אחד.
זה משתלם להם בכלל לצנתק?
אנשים תורמים להם דרך זה?
לא עושים את זה רק בשביל לעצבןאני רק לא מבין דבר אחד.
זה משתלם להם בכלל לצנתק?
אנשים תורמים להם דרך זה?
אתה רוצה להגיד שיש מספיק מזוכיסטים שתורמים למי שמטריד אותם בצנתוקים?אם לא היו תורמים - לא היו מצנתקים
זה כמעט בחינם.אני רק לא מבין דבר אחד.
זה משתלם להם בכלל לצנתק?
אנשים תורמים להם דרך זה?
עובדה שמצנתקים רק לפלאפונים כשרים.דרך אגב: השיטה כמעט ולא נהוגה מחוץ למגזר. מסתבר שהעולם הפנים די מזמן שזה לא יעיל והנזק לא שווה את התועלת.
מאגר אל תתקשר אליי לא כולל פניה עבור בקשת צדקה!יש את 'אל תתקשר אליי' או משהו כזה.. שזה חוסם את כל המספרים אבל הבעיה של זה שגם מספרים חשובים
כמו תזכורת לקופ"ח לא יתקשר.
לפעמים כןכי השכן שלי שבונה עכשיו אולי גם אכזרי?
זה רק חידד לי כמה חוסר חשיבה ורישעות!עזוב סיפורים "מוגזמים" על זקנות שצריכות לקום מהכיסא או חולה ששוכב בבית חולים,
לא קרה לך מעולם שחיכית לטלפון חשוב ובמקום זה קיבלת צווחה של "היום נסגרת ההרשמה להגרלה!"?
באותו היגיון, אני יכול לעמוד ליד החלון בבית שלך, ולהשמיע במשך שעות קרקורי תרנגולים, צווחות טווסים, ויללות זאבים. כשתבוא לבקש ממני להפסיק, אני אציע לך באדיבות להניח באזניים אטמים מדי לילה, או לישון בחדר אחר נוח יותר. תוך כדי כך, אני אגביר את הצווחות, ואמצא מעקפים איך להכריח אותך לשמוע אותן בכל שעות היום.הסבתא יכולה להשאיר את הטלפון לידה, ולא לסבול מכאבים כל פעם שהיא עונה לטלפון,
וכשאתה הולך לישון תעביר את הטלפןן שלך למצב שקט ולא תתעורר מכל צלצול,
רק מהגזמות האלו אתה מבין שסבל אמיתי אין כאן,
כן, קצת טורדני קצת מוציא ממצב נוחות,
אבל לא דוגמאות מנופחות של סבתות וחולים מסוכנים שמנסים לעצום עיניים וקופת העיר מתעללת בהם.
קצת טורדני קצת מוציא ממצב נוחות,
אבל לא דוגמאות מנופחות של סבתות וחולים מסוכנים שמנסים לעצום עיניים
לא דומה הנידון לראיה.אבל אני לא כועס ולא חושב שהם אכזריים.
כי השכן שלי שבונה עכשיו אולי גם אכזרי?
והמוזיקה של ההכנסת ספר תורה גם אכזרי?
תלוי כמה פעמים הוא מתקשר. אם הוא עושה את זה חמש פעמים ביום, בין שמונה בבוקר ל11 בלילה, בהחלט כן.ומי שמתקשר אליי להציע לי ביטוח הוא גם אכזרי?
אני רק לא מבין דבר אחד.
זה משתלם להם בכלל לצנתק?
אנשים תורמים להם דרך זה?
אם לא היו תורמים - לא היו מצנתקים
אתה רוצה להגיד שיש מספיק מזוכיסטים שתורמים למי שמטריד אותם בצנתוקים?
עלות הודעה טלפונית כ 12 אג' +מע"מ לדקת שיחה.זה כמעט בחינם.
שווה להם לשגע מיליון איש, בשביל שמאה יתרמו.
אינלי שם מקום!הפתרון לוקח זמן אבל יעיל.
מתחילים לחסום שיחה שיחה(רשימה שחורה)...
הם מתקשרים ממספר אחר וגם אותו חוסמים וזה לוקח חודשיים לניקוי סטרילי מהתרמות טורדניות כאלה אבל מאז אולי שיחה אחת בחצי שנה עד שנה!
אתה בטוח שהפסיכי שמנסה כבר חודשיים (מכל מיני טלפונים) לשכנע אותי שמעולם לא היה דבר כזה קורונה (כן, הוא עדיין שם) והיא נועדה לשלוט לי על המוח וגם לבטל את הקיבוץ הקדוש במירון, משלם אלפי שקלים לכל כזו הודעה?עלות הודעה טלפונית כ 12 אג' +מע"מ לדקת שיחה.
היות ואני לא היחיד ברשימת התפוצה אז למרות שעלות השיחה אלי זעומה, כשמכפילים את זה באלפי או עשרות אלפי נמענים זה יכול להגיע לאלפי ש"ח.
אמר לי פעם מישהו שעוסק בתחום, שכמעט ואין קמפיין טלפוני שלא מכסה את עצמו++ גם אם יאספו למטרה אלמונית או משונה, על אחת כמה וכמה כשמדובר בגופים מוכרים.
מפריע לי לקבל צינתוקים או הודעות מידי פעם, אני מנסה לרדת מרשימת התפוצה, בהרבה מקרים זה אפשרי ובהחלט מוריד מכמות ההודעות [בעבר קיבלתי הרבה, כיום די מעט].
אבל אם קיבלתי הודעה מגוף מוכר שאני יודע שמגשים את המטרות לשמן הוא נועד ובשמם הוא מגייס כסף, אני שמח בשבילם ובשביל אלו שנתמכים על ידם ומוכן לקבל כמה צלצולים לא קרואים, אם בזכות הקמפיין שלהם יכנס לאותו ארגון עוד סכף, שיכול להביא הרבה תועלת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: