חיים הקוסם
משתמש מקצוען
ישלא חושבת
המספר היה בקומות הכשרות הרגילות
ולסימהדרין אין אפשרות לנייד מספרים כשרים. ויש להם קידומת שונה משלהם.
ישלא חושבת
המספר היה בקומות הכשרות הרגילות
ולסימהדרין אין אפשרות לנייד מספרים כשרים. ויש להם קידומת שונה משלהם.
ממש לא!וואו! לא נראה לך שהגזמת עם הכינויים?
במחילה, אבל בוני עולם אחרי עשרים שיחות במשך כמה שנים שביקשתי להסיר ולא הסירו, איימתי פעם אחת בתביעה ומאז- שקט...לכל המתלוננים על הטלפניות
אתם חייבים להבין שהטלפנית יושבת שם כדי שיהיה תרומות!
ויש ארגונים חשובים רבים שאתם לא יכולים לזלזל בחשיבות שלהם, הם צריכים להשיג תרומות ולכן הטלפניות שם.
וכן- כשהן מתקשרות פיזית לאנשים- זה הרבה פחות מטריד ומעצבן, סך הכל נכנסת שיחה, מה יש?
אבל הצינתוקים- זה שאין אדם אנושי מאחוריהם- זה הטרדה!
אם לא מסירים כשמבקשים זה בעיהבמחילה, אבל בוני עולם אחרי עשרים שיחות במשך כמה שנים שביקשתי להסיר ולא הסירו, איימתי פעם אחת בתביעה ומאז- שקט...
תגידו 'פעם בשנה זה לא נורא'. הבעיה היא שכל ארגון חושב שהוא ה'פעם בשנה'...
אגב, באחת הפעמים הצעתי עסקא לטלפנית: תני את השם שלך ושל אמא, תני מספר אשראי שלך, ואני אתפלל עליך . . .
לא תמידכן- כשהן מתקשרות פיזית לאנשים- זה הרבה פחות מטריד ומעצבן, סך הכל נכנסת שיחה, מה יש?
דיברתי בעיקר על רוב הטלפניותלא תמיד
אחת התקשרה אלי כל יומים אח"כ תרמתי דרך האתר והיא מתקשרת אלי מה למה תרמת רק כך וכך
אמרתי לה תקשיבי יותר אל תתקשרי אלי אני לא רוצה לתרום לכם,אמרה לי טוב בסדר ומאז שקט.
גם לנציגה צריך להיות טקט
כל מי שרוצה לצאת מרשימות תפוצה, בעיקר מקוי תוכן, ולא יודע איך להסיר, כדאי לו להקשיב בסבלנות ובקשב לכל הנאמר בפתיח של הקו.מוזמנים למצוא.
ניסתי כל אופציה אפשרית, לא הצלחתי.
?כל מי שרוצה לצאת מרשימות תפוצה, בעיקר מקוי תוכן, ולא יודע איך להסיר, כדאי לו להקשיב בסבלנות ובקשב לכל הנאמר בפתיח של הקו.
וזה מה שעשיתי עכשיו!
הפיתרון הוא: להקיש בתפריט הראשי > * > 9 > האם ברצונך לצאת מרשימת הצינטוקים? לאישור הקש # !
בהצלחה.
כמובן אם מדובר על צינטוקים.
!אני במשך חודש+ הקפדתי תמיד ללחוץ על הסרה, בקוים (יחסית נדיר) שאין כזה אופציה, עשיתי מעבר לנציג לתרומה, ושם דרשתי אחר כבוד להסיר אותי.
בגדול כמעט ואין צינתוקים, מלבד פעם ב...
היחיד שלא מפסיק לצנתק זה הקו של קובי לוי, אין אפשרות להסרה, ואין אפשרות לנציג.
מתחשק לי לתבוע אותו אחת ולתמיד, הוא פשוט חצוף מחוצף.
בתור נותן שירות טכני לקווים אני חייב לציין שהמידע הזה שגוי ב-99% מהמקריםכל מי שרוצה לצאת מרשימות תפוצה, בעיקר מקוי תוכן, ולא יודע איך להסיר, כדאי לו להקשיב בסבלנות ובקשב לכל הנאמר בפתיח של הקו.
וזה מה שעשיתי עכשיו!
הפיתרון הוא: להקיש בתפריט הראשי > * > 9 > האם ברצונך לצאת מרשימת הצינטוקים? לאישור הקש # !
בהצלחה.
כמובן אם מדובר על צינטוקים.
בדרך כלל ברוב הקווים ניתן להסיר את עצמך מהתפוצה ע"י לחיצה על מקש 9, ואני עושה את זה הרבה.פעם הייתה אפשרות להוציא את המספר מרשימת התפוצה.
על פי עצה שקיבלתי ממישהו כאן בפרוג, לא זוכר מי, עבדתי במשך כמה שבועות להוציא את עצמי מרשימות התפוצה של כל הארגונים, וכך - היה לי שקט ארוך טווח.
לצערי הרב, לאחרונה עניתי בשגגה לשיחה מאת קו מסוים, שמבחינתו - מירון היא מרכז העולם, והוא טורח לעדכן אותי בוקר צהריים וערב על המתרחש שם, תוך כדי שהוא מזמר להנאתו ועוד דברים משונים.
להפתעתי, לא הצלחתי להסיר את עצמי מרשימת התפוצה. האופציה כבר לא קיימת.
אם יש אפשרות לעשות את זה בכל זאת - אשמח לשמוע.
הטריק הראשון הוא לא לתרום בטלפון אף פעם. תרמת פעם אחת קנית מפטיר לכמה שנים.אז מה הטריק? צריך להבין את הפרמטרים שהרשימות תפוצה שלהם משתמשים ולפי"ז להוריד בתדירות ההטרדות
יש מישו שמבין בעסק הזה?
שנים שזה לא ברור לי,ושאלה נוספת: אם כל עניי עירך יקבלו את גביע/סכין/יין הישועות, המסוגל לפרנסה ברווח, אז אולי נפתור את הבעיה?
כנראה כי הוא תרם פעם עם המספר הלא כשר ו- נכנס למאגרלא.
אבא שלי מקבל כל הזמן צינתוקים.
לא מספר כשר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: