blue eagle
משתמש סופר מקצוען
חסמתי מלא וזה נראה שיש מיליון קוים וזה לא יגמר לעולם
עשתה "הסר מרשימת ...."ולפעמים אין הסר וצריך לעבור לנציג
עשתה "הסר מרשימת ...."ולפעמים אין הסר וצריך לעבור לנציג
זה הקוים של ההכשר החדש סימהדריןבלת"ק
התקשרתי פעם למישהי
והקו הודיע "מספר זה אינו מקבל שיחות אוטומטיות. להמשך חיוג הקש 1"
לא יודעת מה זה היה ולא שאלתי.
זה כמובן לא פותר את הבעיה של מי שכן רוצה לקבל שיחה אוטומטית למשל מבית ספר או מקופ"ח.
יש תקווה לא להתייאשאיך 0?!
תזדרז שתספיק לפני 120רק חושב על הדרך מקבל חום......
אולי אין ברירה!
נתחיל נראה מתי נגמור
צריך לזכור שאלה שמעבר לקו הם לא האחראים לצינתוקים....מנחם טוקר סיפר שגם אליו התקשרו ,אז מה עשה ?
הוא שאל אותו : אתה יכול לתת לי את המספ' האישי שלך ?
ובתגובה לזה ,הוא שאל אותו : למה ?
ואז ענה לו : כי כמו שאתה ,לא רוצה שנתקשר אליך ,אז גם אתה ,על תתקשר אליי ...
או ,שמתחילים גם להם למתוח את הזמן ... מה נשמע ... ,מה חדש ... ,אני מחפש לדעת ,מה אמרו במסיבת עיתונאים של ראש הממשלה ... ,יש לך מושג על המלחמת אזרחים באוגנדה ... ,יש לך רעיון לטיול ... ,עד שהם מנתקים
(ככה יותר סיכוי לשקט לטווח ארוך ... ,מקווה ...)
או שאפשר לומר להם : ''או ! ,אתם אוספים ?! ,גם אני צריך ,אתם יכולים ,גם לאסוף בשבילי ... ?!
בחלק מהמקרים ,הם מציעים לכם רעיונות מאיפה לקבל תרומות ,ואפי' יש כאלה שהם שולחים לכם בקשה לארגוני עזר אחרים ,ואתם מקבליפ מהם אח''כ גם תמיכה !
תזדרז שתספיק לפני 120
תחזרו אחרי שנה לעדכן שעזר בע"ה.רק חושב על הדרך מקבל חום......
אולי אין ברירה!
נתחיל נראה מתי נגמור
יתכן שאם רבע מהאנשים יענו להם דבר כזה-זה אולי איכשהו יעבור הלאה.צריך לזכור שאלה שמעבר לקו הם לא האחראים לצינתוקים....
הם בסה"כ אנשים שעובדים קשה לפרנתסם בתור מגייס.ת תרומות....
ולהתחיל לענות להם ככה רק יפגע בהם...ולא באמת יעזור לכלום
שום אדם לא צריך לעבוד בלהטריד אותיהם בסה"כ אנשים שעובדים קשה לפרנתסם בתור מגייס.ת תרומות....
הוא מתכוון שהטלפנית המסכנה לא אשמה שהארגון שבו היא עובדת מתקשר לכל מספרי הפלאפון הכשרים....שום אאדם לא צריך לעבוד בלהטריד אותי
אם תרמתי בעבר או שאני תורם פוטנציאלי של הארגון מילא
אבל סתם להטריד?
וואו! לא נראה לך שהגזמת עם הכינויים?אין קשר בין ההלכה להטרדה הנוראית.
שום קשר, אפילו לא קלוש.
אין הלכה שמצדיקה את הצנתוקים האלו, ואין חובה הלכתית (בקושי יש זכות) לתרום לארגונים הללו.
די לעוות את ההלכה בשביל להצדיק התנהגויות ברבריות, של יצורים רעים לבריות, חסרי בינה והשכל!
אבל מה לעשות ,שהם מתקשרים אליי ומבקשים ממני שוב ושוב תרומות ,אני לא יכול ,ואני צריך לגמור את זה לאחת ולתמיד ...צריך לזכור שאלה שמעבר לקו הם לא האחראים לצינתוקים....
תשובה צודקת !!!יתכן שאם רבע מהאנשים יענו להם דבר כזה-זה אולי איכשהו יעבור הלאה.
או שאף אחד לא יסכים לעבוד במקצוע הזה ונפטר מהבעיה
דווקא זה לי בכלל לא!תכל'ס הקו שמצנתק הכי הרבה בשנה האחרונה זה 'צבע אדום'...
כי צריך להתחבר ולהגדיר צינתוקיםדווקא זה לי בכלל לא!
אף אדם לא עובד בלהטריד אותך..שום אדם לא צריך לעבוד בלהטריד אותי
אם תרמתי בעבר
או שאני תורם פוטנציאלי של הארגון מילא
אבל סתם להטריד?
מצד שני - אם זה יגרום לאנשים להפסיק לעבוד בטלמרקטינג בארגונים שאין להם תודעת מוסר מינמיליתצריך לזכור שאלה שמעבר לקו הם לא האחראים לצינתוקים....
ותכנס לבעיה יותר גדולה- לסבסד את כל אותם המשפחות שבשבילם זה היה הלחםיתכן שאם רבע מהאנשים יענו להם דבר כזה-זה אולי איכשהו יעבור הלאה.
או שאף אחד לא יסכים לעבוד במקצוע הזה ונפטר מהבעיה
אני מאמין שהם ימצאו עבודה אחרת....ותכנס לבעיה יותר גדולה- לסבסד את כל אותם המשפחות שבשבילם זה היה הלחם
אני מציע להם לעשות חשבון נפש, אם הלחם שלהם מגיע מגרימת מצוקה למאות אלפי איש במגזר החרדיותכנס לבעיה יותר גדולה- לסבסד את כל אותם המשפחות שבשבילם זה היה הלחם
וגם עכשיו רוב הטלפנים מסרבים לשיחות יוצאות רק לנכנסות ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: