תח"צ פתרונות לבעיית הטענת הרב קוים בציבור החרדי

מ. ק.

משתמש מקצוען
סליחה על השאלות החוזרות ונשנות, אבל איך עושים את זה בדיוק?
באתר של הרב קו > הזמנת טעינה
יש כרטיסים שמורים, ואם לא- יש לך שם לשונית של הוסף כרטיס חדש,
מכניסים את מספר הרב קו ושומרים.

הוספת כרטיס חדש עם שם:
אחר כך, בלחיצה על שם המשתמש, מגיעים למסך הבא:
1678037308613.png

ובוחרים בכרטיסי רב קו
מופיעה שם רשימה של כרטיסי הרב קו
תבחרי את הרב קו הרצוי, תלחצי על החץ שמאלה שלידו
ותגיעי לתפריט פנימי של הרב קו, יהיה לך שם כפתור נגיש לשנות שם.

בפעמים הבאות שתרצי להזמין טעינה, תצטרכי לבחור את הכרטיס בהזמנות עינה > כרטיסי קיים,
ולהטעין.

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שכן עצם הדבר שאנו מחויבים לשלם ברב קו שאפשר להטעין אותו רק באינטרנט מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.
אבקש את תגובותיכם ועצותיכם.
למה רק באינטרנט? ניתן גם בעמדות טעינה.
רק מה, אתה טוען שאין הרבה? ובגלל זה זה אפליה? למה?
אם יש לך עיקרון כלשהו זה לא אומר שאחרים צריכים לרקוד לפי החליל שלך.
לעקרונות שלנו יש השלכות, ואם בחרנו בזה אז מה לנו להתלונן?!
ואני לא באה לומר שזה לא קשה, זה קשה ולא נעים ואפילו מעצבן לפעמיים, אבל זה בחירה שלנו!!!

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
כרגע, אנו גרים ברחוב ירמיהו בירושלים, [עד שנמצא דירה אחרת ראויה למגורים במחיר שפוי...]. כידוע לכל המתגוררים באזור, אין בסביבה של הקטע שמתחנה מרכזית ועד גני גאולה שום אפשרות להטעין רב קו.
יום אחד, אשתי ניסתה לתפוס את האוטובוס בדקה האחרונה, ולא ידעה/ זכרה שאין לה כסף טעון על הכרטיס. כמובן, חוק מרפי, שבדיוק עלה פקח וקנס אותה במאה שקלים, כשניסתי לערער, נמסר לי בתגובה שהטענה איננה קבילה... [פירטתי שם 3 דברים: היא אזרחית שומרת חוק שאין לה שום הסתבכות כזאת בעבר, היא לא יכלה לבדוק כמה כסף יש על הכרטיס מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט, היא לא יכלה להטעין מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט.]
אני חושב בצורה רצינית לתבוע את משרד התחבורה על מנת שיחייבו אותם לשים עמדות הטענה בכל תחנה [כמו ברק''ל].
שכן עצם הדבר שאנו מחויבים לשלם ברב קו שאפשר להטעין אותו רק באינטרנט מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.
אבקש את תגובותיכם ועצותיכם.
בלת"ק
מקרים כאלו לא מתאימים לתביעות משפטיות. בית משפט לא יכול לחייב את משרד התחבורה להציב עמדות טעינה אם אין חוקים/תקנות שמחייבות את זה.

פונוביצ'ר

משתמש רשום
הבעיה היותר גדולה שרוב החניות זה לא שווה להם הם מקבלים 2%, שזה לא שווה את הזמן של המוכר ובפרט לא מקבלים הטענה במזומן כי זה יותר עבודה.
צריך לזה פיתרון יצרתי חדש!!!!

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
בלת"ק
מקרים כאלו לא מתאימים לתביעות משפטיות. בית משפט לא יכול לחייב את משרד התחבורה להציב עמדות טעינה אם אין חוקים/תקנות שמחייבות את זה.
סתם מעניין אותי. אתה עורך דין?
ומדוע שלא נוכל לתבוע את זה מכיוון שזו אפליה?

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הבעיה היותר גדולה שרוב החניות זה לא שווה להם הם מקבלים 2%, שזה לא שווה את הזמן של המוכר ובפרט לא מקבלים הטענה במזומן כי זה יותר עבודה.
באמת רציתי לבקש מניהול האתר אם אפשר בבקשה לערוך את הכותרת של האשכול ל 'פתרונות לבעיית הטענת הרב קוים בציבור החרדי.' @הכלבויניק אתה כאן?

A052

משתמש סופר מקצוען
אין כאן שום אפליה.

בכל מקום בו היה מכרז חדש החברות חויבו לשים מכשירי הטענת רב קו. לדוגמא במודיעין עילית יש הרבה מכשירים.

לאגד בי-ם לא היה מכרז מעולם, ולכן הם לא מחויבים לכלום.
השאלה לדוגמא היא מה קורה באיזורים בהם זכו חברות סופרבוס ואקסטרה, צריך לבדוק במכרזים שלהם האם הם מחוייבות בהתקנת מכשירים כאלו.

ועד אז הפתרונות כבר כתובים באשכול, יש מרכזים קהילתיים בי-ם שהתקינו מכשירי נדרים לצורך כך מחוץ למבנה כדי לתת פתרונות למי שלא מגיע לבית הכנסת.
ואפשר כמו שכתבו פה לנסות לדבר עם רב קו אונליין לקבל מכשיר כזה באופן עצמאי ללא תלות בנדרים או גורם אחר.

בכל מקרה לא נראה שיש קייס לטענת אפליה.

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הבו רעיונות.
עדיף משהו שאפשר ליישם. שנוכל להציע לגורמים הרלוונטיים.

הגולם החולם

משתמש מקצוען
כל אחד שכותב כאן, משמעו שיש לו גישה לאינטרנט
ומכאן שהוא יכול לרכוש בחמשה שקלים מכשיר ביתי להטענת הרב קו בכל סניף של רב קו אונליין (לפעמים חסר שם)
ודי עם התלונות לקיטורים ול"תביעות"

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
לי יש גישה בעבודה. אבל לאשתי ולאמא שלי וכו' אין גישה, ואני מנסה לעזור להם בזה.

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
כל אחד שכותב כאן, משמעו שיש לו גישה לאינטרנט
ומכאן שהוא יכול לרכוש בחמשה שקלים מכשיר ביתי להטענת הרב קו בכל סניף של רב קו אונליין (לפעמים חסר שם)
ודי עם התלונות לקיטורים ול"תביעות"
כבר הגיבו לטענה הזו:
1 לא כל מי שישי לו גישה יכול להטעין בפרט כשהגישה בעבודה)
2 ומי שאין לו גישה?

נאמנות

משתמש פעיל
למה רק באינטרנט? ניתן גם בעמדות טעינה.
רק מה, אתה טוען שאין הרבה? ובגלל זה זה אפליה? למה?
אם יש לך עיקרון כלשהו זה לא אומר שאחרים צריכים לרקוד לפי החליל שלך.
לעקרונות שלנו יש השלכות, ואם בחרנו בזה אז מה לנו להתלונן?!
ואני לא באה לומר שזה לא קשה, זה קשה ולא נעים ואפילו מעצבן לפעמיים, אבל זה בחירה שלנו!!!
זה לא נכון, יש נורמה של שירות
כל בעל עסק מתאים את עצמו לצרכנים שלו ולא מחייב את הצרכנים שלו להתאים את עצמם לעסק
אם המדינה מחייבת תשלום ברב קו בלבד היא צריכה לתת מענה לאוכלוסיה שלא תהיה לה נגישות לטעינה

ג. בן שקד

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
המציאות היא שלהרבה אנשים הבעיה הזאת מציקה, אם כך זה אומר שהדבר לא מתנהל בצורה נכונה... וצריך פה רעיונות חדשים.
אני אישית לא יכול כרגע לפתוח גמ''ח מכמה סיבות .

המקל והגזר

משתמש מקצוען
אצלינו בשכונה מישהו התקין מכשיר להטענת רב קו (כמו שיש בחנויות ובקיוסקים) בגינה הציבורית
(קרוב למבנה ציבורי, שמשם משך חשמל ואינטרנט)
תנסה לבדוק איך החנויות והקיוסקים שמטעינים קבלו את המכשיר
ותציע להם לשים כזה מכשיר באזורך
תרוויח את ה-2%
אה, והתשלום באשראי בלבד, ולא יוצא נייר
אבל זה נוח מאוד, קרוב לתחנה, ועובד 24 שעות ביממה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה