תח"צ פתרונות לבעיית הטענת הרב קוים בציבור החרדי

מאיר 4134

משתמש מקצוען
...
שכן עצם הדבר שאנו מחויבים לשלם ברב קו שאפשר להטעין אותו רק באינטרנט מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.

לא יודע אם זה מוגדר על רקע דתי, אולי זה על רקע שמרני, ואולי תתפלאי יש רבים גם בציבור הכללי כאלה שיש להם סמארטפון ויש להם אינטרנט אבל אין להם מושג איך להתעסק עם הנ"ל כדי להטעין את הרב קו.

קרעפט

משתמש מקצוען
שכן עצם הדבר שאנו מחויבים לשלם ברב קו שאפשר להטעין אותו רק באינטרנט מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.
אם כבר תטען לאפליית נשים בהטענת רב קו במגזר החרדי, נשמע יותר טוב:)
בהרבה בתי כנסת העמדה נמצאת במקום שגם אשה יכולה לגשת ולהטעין או לחילופין לבקש ממאן דהו להטעין
או לגשת לחדר מחשבים ולהטעין משם

Bot

משתמש צעיר
לא יודע אם זה מוגדר על רקע דתי, אולי זה על רקע שמרני
זה מוגדר רקע דתי, כי הסיבה שלו היא דתית.

אפשר לבקש שיחזירו את האפשרות לשלם אצל הנהג במזומן בלי רב קו, או לשלם בתוך האוטובוס עם כרטיס אשראי במסוף של הרב קו (כמו שיש כבר בקווים של חברת דן)

מחשבית

משתמש פעיל
קורא כרטיסים מהסוג הזה אין שום סיבה שיסרבו לאשר לחבר. זה לא חיבור של שום מידע חיצוני שאפשר להכניס/הוציא מידע.
זה קורא כרטיסים שמיועד לכרטיסים ממשלתיים כגון זה.
וכן

זה כמו שיח חרשים, אם היתה אפשרות בעבודה הייתי עושה מזמן, אסור לחבר כלום וגם אי אפשר להוריד תוכנות
הכל חסום,
וגם אם היה אפשר לחבר אז האינטרנט הוא במחשב מרוחק חיצוני ואין לו אפשרות לקרוא את הקורא שמחובר למחשב
וזה בכמה משרדי ממשלה שהייתי

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר בלא הרבה מאמץ לאפשר הטענת רב קו בשיחה טלפונית
ואולי גם אפשרות סוף סוף לברר כמה כסף טעון יש בו.

גם אם יש לי קורא כרטיסים, אבל כשאני ברחוב
אין לי יכולת להטעין את הרב קו
מבלי להיות ליד עמדה או חנות מתאימה
וברחוב, כידוע - אין מידע איפה העמדה הכי קרובה!

באמת זו אפליה למגזר שלם!
שמשתמש המון בתחבורה הציבורית מתוך תחושה קשה שהיא מזלזלת בו,
והמשפט הזה לא נאמר ממקום של מסכנות, אלא מנסיון מר.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אפשר בלא הרבה מאמץ לאפשר הטענת רב קו בשיחה טלפונית
ואולי גם אפשרות סוף סוף לברר כמה כסף טעון יש בו.
הנתונים נשמרים על הכרטיס ולא במאגר מידע
אין דרך להתקשר אל הכרטיס

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
מסכימה עם הנאמר, אכן צריך לדאוג לעמדות הטענה ברחובות וערים חרדיות.
יחד עם זאת, במקום שאין עמדות הטענה, השתדל להיות כזה בעצמך: אתה או אחד השכנים שיש לו אינטרנט בבית תפתחו גמ"ח הטענה. קונים ב-5 ש"ח מכשיר ואז ניתן לשלם באמצעות אשראי. קל ופשוט.
אם אין לשכנים או לך אינטרנט, או אין לכם אפשרות לפתוח כזה גמ"ח, נסו לגשת לחנויות בסביבה ולבקש מהם להיות כזו עמדה. בהצלחה!

פ.נ

משתמש מקצוען
היא עשתה מהפכה בכל הנושא של הטפסים מכוונים
העמידה עמדות של מחשבים במינהלים קהילתייםוזה היתרחב עכשיו לכוללים ....
וגם הציבה אנשים שיוכלו להעזור במילוי טפסים מכוונים שצריך להגיש בעיירה
השירות הזה יועד אך ורק לציבור החרדי...
(נגיד יש אברכים שאין להם מחשב בבית ורוצים להגיש טפסים לקבל הנחה בארנונה במקום לבוא להעיריה מגיעים למינהל או לכולל ועוזרים לו למלא באופן מכוון
באמת צריך ללמוד רק מעירית ירושלים

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
בטוח?
אז איך כשנאבד רב קו הם יכולים "להעביר" את הסכום המוטען לרב קו חדש?
מכיוון שיש גיבוי של הנתונים ממכשירי הטעינה והתיקוף כל כמה דקות, אבל לא בזמן אמת ממש

חשבת מלי

משתמש פעיל
כרגע, אנו גרים ברחוב ירמיהו בירושלים, [עד שנמצא דירה אחרת ראויה למגורים במחיר שפוי...]. כידוע לכל המתגוררים באזור, אין בסביבה של הקטע שמתחנה מרכזית ועד גני גאולה שום אפשרות להטעין רב קו.
יום אחד, אשתי ניסתה לתפוס את האוטובוס בדקה האחרונה, ולא ידעה/ זכרה שאין לה כסף טעון על הכרטיס. כמובן, חוק מרפי, שבדיוק עלה פקח וקנס אותה במאה שקלים, כשניסתי לערער, נמסר לי בתגובה שהטענה איננה קבילה... [פירטתי שם 3 דברים: היא אזרחית שומרת חוק שאין לה שום הסתבכות כזאת בעבר, היא לא יכלה לבדוק כמה כסף יש על הכרטיס מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט, היא לא יכלה להטעין מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט.]
אני חושב בצורה רצינית לתבוע את משרד התחבורה על מנת שיחייבו אותם לשים עמדות הטענה בכל תחנה [כמו ברק''ל].
אבקש את תגובותיכם ועצותיכם.
ברחוב עלי הכהן יש כמה חנויות שבהן ניתן להטעין רב קו

גלידה

משתמש מקצוען
כאמא לילדים שצריכה מאד הרבה להטעין רבקוים זה קטסטרופה.....
כל יום אני נאלצת לקחת איתי רבקו דל אחד הילדים להטענה במחשב של העבודה
בקיצור, הרבה כאב ראש

ששל

משתמש מקצוען
מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.
הצגת הנושא של סמארטפונים כ"דתי" טעות בעיני.
לי אישית אין סמארטפון ולא בגלל שאני חרדית....
החרדיות כן מאפשרת ומקלה עלי להיות בלי, אבל לא גורמת לזה.

הסיבה עבורי (מאמינה ומקוה שעבור רובם) היא חשש מהתמכרות.
אין מצוה לא להחזיק אינטרנט, אין.
בנ"א חכם רואה את ההשלכות החברתיות/ מנטליות/ תקשורתיות/ משפחתיות ומרחיק את עצמו מהדבר הזה.

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בואו נסכם שעם כל הרעיונות המעולים כאן עדיין הרב קו זה סיוט והנציגים שלנו בכנסת אמרו שיטפלו בזה נחיה ונראה

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
לי אין איך להטעין את הרב קו
בשכונה שלי אין מכשיר בכלל. אפשר להטעין במכולת שהיא במרחק 10 דקות ממני
למה שאשלם לחדר מחשבים בשביל להטעין?
כשאין לי כסף ברב קו אני נוסעת בלי ומשלמת בחזור פעמיים. אמרתי לפקח שלא היה לי איפה להטעין והוא הסכים איתי

מאיר 4134

משתמש מקצוען
אולי במקום להתלונן תנסו לפתוח גמ"ח הטענה ושכרו בצידו שהרי מקבלים עמלה על ההטענות (נצרך מספר ח.פ.)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה