זה יהיה בתור גיבוי, בנוסףזה לא בסמכותי, פנו למשרד התחבורה
הטענה שלהם היא שהקליטה בארץ לא זמינה בכל רחוב, ואי אפשר ליצור תלות של התשלום בזמינות הרשת
שהמידע ישמר גם בכרטיס וגם במאגרי מידע.
זה יהיה בתור גיבוי, בנוסףזה לא בסמכותי, פנו למשרד התחבורה
הטענה שלהם היא שהקליטה בארץ לא זמינה בכל רחוב, ואי אפשר ליצור תלות של התשלום בזמינות הרשת
אין אפשרות לכאורה ליצור תשלום כאשר ישנם 2 מאגרי מידע סותרים על זמינות היתרה ברב קוזה יהיה בתור גיבוי, בנוסף
שהמידע ישמר גם בכרטיס וגם במאגרי מידע.
במחשבה שניה,זה לא בסמכותי, פנו למשרד התחבורה
כבר קיום כפיילוט בחברת דןאפשר לעשות שיוכלו לשלם עם כרטיס אשראי כמו בחו''ל, זה כבר יכול לעזור לכל מיני.
בתשלום באפליקציה אתם מזדהים באמצעות האפליקציה ומשלמים בסוף החודשבמחשבה שניה,
איך אפשר ליצור תלות בתשלום באפליקציה?
מאמינה שאם היה מאד דחוף לאנשים היו מוצאים פתרון..
מאמינה שאם היה מאד דחוף למישהו היו מוצאים פתרונות,בתשלום באפליקציה אתם מזדהים באמצעות האפליקציה ומשלמים בסוף החודש
כבר כתבו באשכולות קודמים שאין אפשרות להזדהות עם טלפון כשר, במקום לשאול למה חפשו קודם
ואני סבור שזה ממש לא דחוף למשרד התחבורהמאמינה שאם היה מאד דחוף למישהו היו מוצאים פתרונות,
נכון,ואני סבור שזה ממש לא דחוף למשרד התחבורה
אם לא יהיו מספיק פניות בנושא
אני יודעת שזה כבר קיים, אבל לא מספיק נכנס ברמה חזקה לכל סוגי האוטובוסים.כבר קיום כפיילוט בחברת דן
עדיין אין אפשרות למעבר ב-90 דקות כשמשלמים באשראיאני יודעת שזה כבר קיים, אבל לא מספיק נכנס ברמה חזקה לכל סוגי האוטובוסים.
יש אפשרות להטעין גם בקיוסק ממתקים במגדלי הבירה מאחורי התחנות, וגם בשאבעס מרקט בירמיהו פינת תובל. לא בדקתי אבל כמעט בטוח שגם באחת מהחנויות בירמיהו-ארגמן מול גני גאולה אפשר להטעיןכרגע, אנו גרים ברחוב ירמיהו בירושלים, [עד שנמצא דירה אחרת ראויה למגורים במחיר שפוי...]. כידוע לכל המתגוררים באזור, אין בסביבה של הקטע שמתחנה מרכזית ועד גני גאולה שום אפשרות להטעין רב קו.
יום אחד, אשתי ניסתה לתפוס את האוטובוס בדקה האחרונה, ולא ידעה/ זכרה שאין לה כסף טעון על הכרטיס. כמובן, חוק מרפי, שבדיוק עלה פקח וקנס אותה במאה שקלים, כשניסתי לערער, נמסר לי בתגובה שהטענה איננה קבילה... [פירטתי שם 3 דברים: היא אזרחית שומרת חוק שאין לה שום הסתבכות כזאת בעבר, היא לא יכלה לבדוק כמה כסף יש על הכרטיס מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט, היא לא יכלה להטעין מכיוון שהיא מנותקת מאינטרנט.]
אני חושב בצורה רצינית לתבוע את משרד התחבורה על מנת שיחייבו אותם לשים עמדות הטענה בכל תחנה [כמו ברק''ל].
שכן עצם הדבר שאנו מחויבים לשלם ברב קו שאפשר להטעין אותו רק באינטרנט מהווה אפליה של מגזר שלם שלא רוצה להגיע לידי שימוש ברשת על רקע דתי.
אבקש את תגובותיכם ועצותיכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: