היה לך מזל. לאור כל הסיפורים כאן על פקחים אלימים שנותנים קנס גם בלי סיבה, באמת היה לך מזל. לא הייתי סומכת על זה בכל פעם.אמרתי לפקח שלא היה לי איפה להטעין והוא הסכים איתי
היה לך מזל. לאור כל הסיפורים כאן על פקחים אלימים שנותנים קנס גם בלי סיבה, באמת היה לך מזל. לא הייתי סומכת על זה בכל פעם.אמרתי לפקח שלא היה לי איפה להטעין והוא הסכים איתי
לפי מה שידוע לי נהג מקבל סכום כלשהו(כמה אגורות) על כל נוסע, ואם ככה זה יכול להיות גזל...כשאין לי כסף ברב קו אני נוסעת בלי ומשלמת בחזור פעמיים.
הרבנים והדיינים אומרים שבזה אין בעיה של גזל כי זה סה"כ גרמא,לפי מה שידוע לי נהג מקבל סכום כלשהו(כמה אגורות) על כל נוסע, ואם ככה זה יכול להיות גזל...
זה נכון, אבל בשביל שזה יגיע לכרטיס שלהם הם צריכים לגשת לעמדה פיזית ולקבל את הטעינה לכרטיס???
לא יודעת על להתקשר טלפונית,
אבל אני יכולה להטעין מהבית לבחורי הישיבות שלנו, כשהרב קו עליהם.
יש הרבה רבנים שסוברים אחרתהרבנים והדיינים אומרים שבזה אין בעיה של גזל כי זה סה"כ גרמא,
שומרת את הכרטיס במחשב בבית,תוכלי להסביר איך?
נכון, שכחתי מזהזה נכון, אבל בשביל שזה יגיע לכרטיס שלהם הם צריכים לגשת לעמדה פיזית ולקבל את הטעינה לכרטיס
רגע, אז אפשר לשמור כמה כרטיסים ואז להטעין אותם?שומרת את הכרטיס במחשב בבית,
ואחר כך בוחרת על הזמנת טעינה- ומכניסה לשם את החוזה הרצוי.
אתה גם מחלל שבת בגרמא?הרבנים והדיינים אומרים שבזה אין בעיה של גזל כי זה סה"כ גרמא,
זה לא הנושא פההצגת הנושא של סמארטפונים כ"דתי" טעות בעיני.
לי אישית אין סמארטפון ולא בגלל שאני חרדית....
החרדיות כן מאפשרת ומקלה עלי להיות בלי, אבל לא גורמת לזה.
הסיבה עבורי (מאמינה ומקוה שעבור רובם) היא חשש מהתמכרות.
אין מצוה לא להחזיק אינטרנט, אין.
בנ"א חכם רואה את ההשלכות החברתיות/ מנטליות/ תקשורתיות/ משפחתיות ומרחיק את עצמו מהדבר הזה.
כן.רגע, אז אפשר לשמור כמה כרטיסים ואז להטעין אותם?
בחוברת של הרב ברוורמן שהוא די מחמיר כותב שאין בזה שום בעיה,יש הרבה רבנים שסוברים אחרת
לא שווה לרדת שוב בגלגול בגלל זה
אתה מזכיר לי את הסיפור של פנים חדשות בשבע ברכות.אתה גם מחלל שבת בגרמא?
?אתה מזכיר לי את הסיפור של פנים חדשות בשבע ברכות.
סליחה על השאלות החוזרות ונשנות, אבל איך עושים את זה בדיוק?כן.
לשמור כל כרטיס עם השם של בעל הכרטיס כדי שיהיה קל להבדיל ביניהם.
כתבתי שלא?בחוברת של הרב ברוורמן שהוא די מחמיר כותב שאין בזה שום בעיה,
יש הרבה רבנים שסוברים אחרת
לא שווה לרדת שוב בגלגול בגלל זה
מי כותב אחרת ?כתבתי שלא?
אני מצטט שוב:
לדעתי לאנסחפנו...
אני רוצה ברשותכם בבקשה לחזור לעניין: נראה לכם שאפשרי ו/או רציונלי לתבוע שיפזרו עוד עמדות הטענה?
אפשר להטעין במסוף כסף?(כמו שיש כבר בקווים של חברת דן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: