אוי,בחכמת נשים מדי פעם
אף אחד לא חשב עדיין לצרף אותי לשם...
אין אופציה להעלות לפה?
אוי,בחכמת נשים מדי פעם
אי יכולה לנסות לזכור להעלות גם לכאן.אוי,
אף אחד לא חשב עדיין לצרף אותי לשם...
אין אופציה להעלות לפה?
מעט מלח גס ומעט פלפל גרוס לשים על מחבת פסים לוהטת ומשומנת והופ!אני צריכה מתכון לסטייק מינוט (נראה לי סטייק עין) אבל בסגנון טיגון.
אחד הדברים!!!מהאתר של קרין גורן
מצטרפת.אפשר להעלות כקובץ? לא נפתח בנטפרי...
תודה לכל המודות,אבל אני רוצה רעיונות.....דחוף מתכונים למוצאי הצום~!!!!!!!!!!!
בסגנון חלבי!
תודה לכל המודות,אבל אני רוצה רעיונות.....
אגב-חבל שזה לא מקפיץ את האשכול ברגע שמישהי מודה על תגובה.....
תודה!!יש פה מתכון להומפרייז (לא יודעת באיזה עמוד מופיע פה)
יוצא מעולה וטעים מאוד!!
מוסבר בצורה ברורה וקלה מאוד
אפשר להעלות את הסרטון בקובץ מצורף? תודה!המתכון:
אופן הכנת המתכון
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות קטנות-בינונית. להניח נייר אפייה על תבנית התנור, לשמן את תפוחי האדמה, לערבב היטב עם הידיים כדי שכל תפוחי האדמה יצופו בשמן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה וקריספיות (למשך כ- 45-50 דקות).
2. בינתיים, במחבת נוספת להכין את הרוטב: להמיס את החמאה, להוסיף את הבצל הסגול שחתוך בצורה גסה (לפי הטעם), רוטב הצ`ילי, הדבש (עדיף להשתמש בסוכר חום או בנוסף לדבש כדי לעדן את חריפות רוטב הצ`ילי), המלח ולבסוף את השמנת המתוקה.
3. לערבב היטב ולבשל עד שהרוטב יבעבע.
4. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה אל המחבת עם הרוטב, ולערבב היטב כך שהרוטב יכסה את כל קוביות תפוחי האדמה.
5. להמשיך לטגן מעט ולהגיש חם הומפרייז ביתי מושלם.
6. בתיאבון
אופציה נוספת להכנת תפוחי האדמה היא לבשל אותם קלופים חצי בישול (כ- 30 דקות), להוציא, לייבש במגבת, להניח שיתקררו מעט ולחתוך לקוביות קטנות. לאחר מכן, במחבת גדולה לחמם 7-8 כפות שמן ולטגן את קוביות תפוחי האדמה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה/בישול. לגרסת פרווה יש להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה לטיגון הבצל ובשמנת צמחית במקום שמנת מתוקה.
אלו שהודו, רוצים גם.......תודה לכל המודות,אבל אני רוצה רעיונות.....
אגב-חבל שזה לא מקפיץ את האשכול ברגע שמישהי מודה על תגובה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: