חרדית?
כי בעברית קוראים לזה רמאות.
אני מכירה גם שפית כזו חרדית לא יודעת אם מדברים על אותה אחת
חרדית?
כי בעברית קוראים לזה רמאות.
כן חרדית לגמרייייחרדית?
כי בעברית קוראים לזה רמאות.
איפה את מעלה?ואז הבנתי שיש פה משהו לא הוגן
והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
זהו.
וזה המוטו שלי בכל מה שאני מעלה.
מקסימה!והחלטתי להתחיל להעלות מתכונים לכל מיני דברים. עוגות, פטיפורים וכו'. חלקם ממש מרשימים. אבלך החלטתי לא ליפות את התוצאה. להשאיר אותה כמו שהיא.
מסיבה זו אני גם מצלמת לבד ולא מעבירה לצילום מקצועי. יש לי ענין שהתמונות יראו את המציאות. כמו שהיא. בלי עיבודים. בלי יישורים. בלי החלקות. כלום.
כזה ראה, עשה וקבל.
יש לך אפשרות להעלות את זה פתוח? שנוכל להורידעוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.
בחכמת נשים מדי פעםאיפה את מעלה?
יש לך אפשרות להעלות את זה פתוח? שנוכל להוריד
תודה
בחכמת נשים מדי פעם
יש מתכונים יותר ישנים באא"ר
נראה מהמם!עוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.
עוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.
רמאות ונבזות!חרדית?
כי בעברית קוראים לזה רמאות.
ואוו תודה על המתכון הברור!עוד מתכון שצילמתי - עוגה בחושה עם שוקולד ציפס טעימהההה!!!! יוצאת גבוהה וללא מרגרינה.
תודה!!ואוו תודה על המתכון הברור!
נראה טעים פצצה!
לגבי השוקוציפס , למה לא להוסיף כבר לקערה?
והאם קימחת אותם מעט לפני כדי שלא ייפלו לתחתית?
תודה !תודה!!
לא הוספתי שוקולד ציפס בהתחלה סתם כי שכחתי להציג אותו כבר בתחילת המתכון אז אלתרתי קשקוש עם המזלג....אבל בסוף זה לא שקע מידי אז יכול להיות שזה יותר טוב....
לא קימחתי אותם לפני...
תודה !
במחשבה שניה פתאום עלה לי שאולי הקמח בעצם גורם לכך שהם ישקעו?
השוקולד צ'יפס סתם חסר ברק בקליפ.....
את האמת לא שמעתי על השיטה הזו לקמח שוקולד... מענין מה זה עושה????
כנראה שזו הסיבה ."תוספות דביקות, כמו פירות יבשים, יש לקמח לפני ההוספה לבלילה – כדי שלא יידבקו. חשוב לקמח בחלק מכמות הקמח שבמתכון, ולא בקמח נוסף, כדי לא לקבל עוגה יבשה מדי. "
מצאתי את זה באתר של שפית אחת.... כנראה משם מגיעה הקימוח... השוקולד לא מספיק דביק כדי שיהיה צורך בקימוח.. לפי דעתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: