לא כתבתי את השם שלו ואין פרטים עליו חוץ מזה שהוא נחמד.זוית שונה: הייתי חושבת האם ואיך לכתוב את הדברים כדי לא להסב נזק לפקח הפקח..
ולא נראה לי שמטרופולין עוקבים אחריו פה.
לא כתבתי את השם שלו ואין פרטים עליו חוץ מזה שהוא נחמד.זוית שונה: הייתי חושבת האם ואיך לכתוב את הדברים כדי לא להסב נזק לפקח הפקח..
קודם כל ברור שהכי קל נקי וחלק להוציא את כל הפרטים מהנוסע!אז למה מבקשים תז כתובת שם וכו?
למה את בטוחה?הדרך שבה הוא לימד אותם שזה גזל וצריך לשלם יותר יעילה פי מיליון מאשר לצעוק עליהם
אני חולק על הדברים באופן נחרץ וחד משמעי.....רק אני רואה פה
שבאוטובוס אחד יש 2 ילדים
שפשוט לא משלמים!!!!!!!
אם זו התרבות
בהחלט יש לחברת האוטובסים סיבה להביא פקחים שיהיו קשוחים
ממש לא תיאורי זוועה כמו שיש פה בפרוג
אבל בהחלט אם יש דבר כזה
זכותם/חובתם לתת קנסות לכל ילד שלא משלם
בהחלט יכולה להיות התחשבות במקרים חריגים
כגון שיש רב קו והיה בעיה ולא עבר וכדו'
אבל סתם ככה לא לשלם בלי סיבה ?
מתקשרים לאגד *2800 ושואלים האם יש דו"ח שרשום על ת.ז.........איך בודקים באגד אם יש דוח?
לא נראה לי שאפשר להתיר איסור גזל על פי סברות וטענותכמה טיפשות ומרובעות מחשבתית בהודעה אחת.....
לגופו של עניין וכפי שאמרו בוועדות בכנסת פעמים רבות, כל עוד אין אפשרות הטענת רב קו בתוך האוטובוס אין שום הצדקה לכל הקנסות האלה, 95% שלא משלמים זה מחמת שאין להם מספיק כסף ברב קו , נוסיף לזה את העובדה שאין כמעט עמדות הטענה פעילות ברחבי הערים בניגוד גמור לתנאי הזכיון של החברות המפעילות, אז מי שעובר ביודעים על כללי הזכיינות שלו שלא יתנפל על ילד אומלל שלאמא שלו לא היה דרך להטעין את הרב קו שלו בבוקר!
יש דברים שאתה יכול לומר לחברך פנים מול פנים ולא יכול לכתוב בפורום של כ"כ הרבה אנשים אז בבקשה תמחק את הסופרלטיבים השליליים שכתבתלא אישי אבל במחילה כתבתם שטויות ברמה! תוך האשמת הקורבן! יכול להיות שאתם כמעט לא נוסעים בתחב"צ ולא רואים את העוול המתמשך הזועק לשמים
עוד קצת ...לא אישי אבל במחילה כתבתם שטויות ברמה!
אני חולק על הדברים באופן נחרץ וחד משמעי.....
חבל שברתם בהאשמת הקורבן! יכול להיות שאתם כמעט לא נוסעים בתחב"צ ולא רואים את העוול המתמשך הזועק לשמים
אולי יותר קל לשנות את שם הניק מאשר את ההודעות הפוגעניות....חבל שברתם בהאשמת הקורבן! יכול להיות שאתם כמעט לא נוסעים בתחב"צ ולא רואים את העוול המתמשך הזועק לשמים
וזה כבר נשמע כמו פורים....אולי יותר קל לשנות את שם הניק מאשר את ההודעות הפוגעניות....
זה הכי לא 'טוב עין' שיש.
אני לא חושב שיש מישהו שתומך רק מציגים את העבר השני של המתרס כדי לאזןבעיני זה הזוי שיש מן המגיבים כאן שתומכים בהתנהגות הילדים הנל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: