איפה?את כל שאר הפרטים -קל לברר
זה אני יכול לומר שלאואפשר לסמוך על כמות השנים שאומרים בצפי?- אם מבטיחים שהכי הרבה זה 5?
אין סיכויאיפה?
ואפשר לסמוך על כמות השנים שאומרים בצפי?- אם מבטיחים שהכי הרבה זה 5?
יש פיתרון?כל מה שמבטיחים בכנסים שלא חתום בחוזה אצל העורך דין -לא שווה כקליפת השום
-מנסיון
הבטיחו מחסנים - ובחוזה כתוב שרק אם ישאר ליזם שטחים בחניון
וגם מי שחתם לא שם לב ולא האמין לי שהמחסן לא מובטח ....
בקיצור הם משאירים בחוזים המון שטחים אפורים ....
את כל שאר הפרטים -קל לברר
יש פתרון אחד לא לחתוםיש פיתרון?
העו"ד טוען שיש חוזה אחיד וא"א לשנות, וכמו שכתבת הוא מודה שזה תלוי באילוצי תכנון.
ואז תקראו דיירים סרבנים,יש פתרון אחד לא לחתום
וכשהם יבינו שזו בעיה שלהם ימצא הפתרון
תמיד הקבלן יעשה כמעט הכול כדי לא להגיע לבית משפטואז תקראו דיירים סרבנים,
ואם יהיה רוב בלעדיכם ינקטו צעדיים משפטיים נגדכם ועוד תצטרכו לשלם עליהם..
זה לא כ"כ פשוט--רק להתנגד..
תמיד הקבלן יעשה כמעט הכול כדי לא להגיע לבית משפט
לכן
אם יש משהו נקודתי שמפריע למישהו
הם יעשו הכל כדי לפתוראת זה
מה שבשביל הדייר זה כסף גדולהשאלה כמה יעלה לו השינוי הזה?
אם זה סכום גדול, זה יגיע לבית משפט, ותאמין לי שלדייר רגיל אין איך לממן את הוצאות העו"ד
כך שעוד לפני תחילת הדיונים הדייר יחתום ליזם ולא יקח סיכון.
הוועדה המקומית לתכנון ובניה בראשותו של מ״מ ראש העיר אליעזר ראוכברגר, נתנה אישור לקידום תוכנית פינוי בינוי ראשונה בשכונת רמות א', ברחוב סולם יעקב. לפי התוכנית יהרסו 52 יחידות דיור קיימות, במקומם יבנו כ-200 דירות חדשות בבניינים של עד 10 קומות. הפרוייקט מתואם עם רבני השכונה, וחתמו עליו כבר מעל 80 אחוז מהדיירים.
אני לא מכיר רב שמתיר לתבוע דייר שלא מעונין בפינוי בינוי,בית המשפט מחמיר את היחס: כל סרבן פינוי-בינוי ישלם 2.6 מיליון שקל | כלכליסט
פסק הדין שחייב שלושה סרבנים לשלם יחד לא פחות מ־7.8 מיליון שקל על נזק שגרמו ליתר הדיירים מעיד על איבוד הסבלנות כלפי סחטנים: "ניסיון לקבל תנאים מטיבים ביחס לשאר בעלי הדירות"www.calcalist.co.il
אינני בקיא בפרטים הצפציפיים,@ייד דוקא כאן הרבנים תמכו
אולי בגלל שזה רק 10 קומות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: