אושר להפקדה במרץ השנהכל הרחוב כולו.
זה הולך להיות מתחם גדול וכו וכו
אושר להפקדה במרץ השנהכל הרחוב כולו.
זה הולך להיות מתחם גדול וכו וכו
למיטב ידיעתי באולסוונגר בקרית יובל התוספת היא 28 מ"ר+מרפסת, מחסן וחניה
שווה לברר
השאלה היא: אולסוונגר מול ברזיל (לא קלנר אריה שזה כבר מתקדם לגמרי)אושר להפקדה במרץ השנה
כמה המחירים? לדירת 3 חדרים נגיד?השאלה היא: אולסוונגר מול ברזיל (לא קלנר אריה שזה כבר מתקדם לגמרי)
המחירים כאן הם הזיה,
השאלה מה עדיף
כמעט נכון,אושר להפקדה במרץ השנה
הדירות באולסוונגר -בחלק שמועמד לפינוי בינוי (ונראה לי גם בברזיל) הן זהות. כולן 3 חדרים 65 מ"ר. יש באולסוונגר 7 דירות שהוסיפו ממד אז בהן זה כ-77 מ"ר. אולי תקנו 2 דירותגם 100 מ"ר יהיה טוב
למישהו יש מידע בנושא?
מתווכים, משהו
כדאי לבדוק. מעיון בדיונים האחרונים זה נראה שלאצריך שם קרקע משלימה
כרגע הם דורשים 1.9 ל 56 מר= מחיר זהה באולסוונגר וברזיל.כמה המחירים? לדירת 3 חדרים נגיד?
הם לא באמת 65 מר, כן?הדירות באולסוונגר -בחלק שמועמד לפינוי בינוי (ונראה לי גם בברזיל) הן זהות. כולן 3 חדרים 65 מ"ר. יש באולסוונגר 7 דירות שהוסיפו ממד אז בהן זה כ-77 מ"ר. אולי תקנו 2 דירות
נראה לי שבדירות ישנות לא נכללו מרפסות בטאבוהם לא באמת 65 מר, כן?
בברזיל קצת פחות מאולסוונגר. אבל עדיין זה פחות ממה שרושמים... בטאבו בכל אופן
המידע שיש לכם לא מדוייק.ככאלו שחפרו ולמדו לעומק את הפינוי בשמואל הנביא צר לי לאכזב אתכם זה לא באמת ורוד ונוצץ כמו שזה נראה .
קודם כל יש ה את הבעיה של רב השכונה- הרב כהן שנלחם בכל הכח שלא יהיה פינוי בינוי בשכונה
ובמקביל אריה דרעי שמחוייב לרב כהן ועומד לצידו .
מה גם שעד שיהיה את הפינוי בינוי מדובר בדירות ישנות ולא מתוחזקות בעליל והבנינים לא מאוכלסים רק במשפחות שהכי הייתם רוצים להתגורר איתם .
ועל המחירים המופקעים שם אני כבר בכלל לא מדברת.
ועוד נקודה, מדובר בתוכנית של בנינים בני 12 קומות לפחות עם כמויות דיירים ובכל בנין קומות מסחר למטה תחשבו גם על זה זה לא תמיד מעלה בלשון המעטה.
בהצלחה
גם בשטרן זה ככהכרגע הם דורשים 1.9 ל 56 מר= מחיר זהה באולסוונגר וברזיל.
מעיון בדוח שצרפת והשוואה לנספחי התוכנית באתר מינהל התכנון, נראה שהדוח לגמרי לא מעודכןמצורף דו"ח שמאות:
וכאן השאלה איפה הכי כדאי...גם בשטרן זה ככה
להשקעה בלבד או למגורים עתידיים?וכאן השאלה איפה הכי כדאי...
היום: ברזיל -זה הרחוב הכי טוב. מבחינת אוכלוסיה ומיקום.(תח"צ גנים ומעון, מכולת וכו)
אבל באולסווגר יהיה בינוי פינוי ולא הפוך.
ובשטרן- מבחינת המתווכים הרבה יותר שווה (לא הבנתי למה)
השאלה מה יהיה אחר כך ואיפה התמורה תהיה גבוהה יותר?
האם בברזיל אולסוונגר- כי אחרי הכל אלו קרקעות של עין כרם והנוף שם מיוחד, וגם המיקום?
מוסיפה-ככאלו שחפרו ולמדו לעומק את הפינוי בשמואל הנביא צר לי לאכזב אתכם זה לא באמת ורוד ונוצץ כמו שזה נראה .
קודם כל יש ה את הבעיה של רב השכונה- הרב כהן שנלחם בכל הכח שלא יהיה פינוי בינוי בשכונה
ובמקביל אריה דרעי שמחוייב לרב כהן ועומד לצידו .
מה גם שעד שיהיה את הפינוי בינוי מדובר בדירות ישנות ולא מתוחזקות בעליל והבנינים לא מאוכלסים רק במשפחות שהכי הייתם רוצים להתגורר איתם .
ועל המחירים המופקעים שם אני כבר בכלל לא מדברת.
ועוד נקודה, מדובר בתוכנית של בנינים בני 12 קומות לפחות עם כמויות דיירים ובכל בנין קומות מסחר למטה תחשבו גם על זה זה לא תמיד מעלה בלשון המעטה.
כמות השטח המוצעת תלויה בחוק שהשתנה בחודשים האחרונים ולא קשורה ליזמים.בעוד שבהתחלה התנאים שהוצעו לתושבים היו מעולים היום ישנם יזמים שמציעים רק 12 מ"ר והחוק לצידם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: