דרוש מתכון פחזניות בקשת פירוט למתחילות

אום

משתמש מקצוען
מתכון מעולה! בלי מרגרינה, כוס ח"פ קר

1/2 ליטר מים

1 כוס שמן

כפית מלח

כפית וחצי סוכר


להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף

300 גר' קמח

לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה

להעביר לקערת מיקסר, להוסיף

7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.

להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)

לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
607848-9de8f27ce3824cbb11680616e18eb6d5.jpg
607852-21b45b6c89d77ca00c468f092b3fb251.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
א
סליחה ששכחתי:
הנה:
3 כוסות מים
כוס שמן
כף סוכר
קצת מלח

להרתיח את כל זה,
להוסיף כשרותח:
3 כוסות קמח
להכניס למיקסר עם רגל K עד שמתקרר,
כשמתקרר להוסיף 5 ביצים אחת אחרי השניה ,
לזלף בעזרת שקית זילוף
לאפות על 180 מעלות - לא זוכרת כמה זמן, אני מכינה אותם ממש קטנות אז זה אפיה קצרה
בהצלחה
את הקמח להוסיף לסיר ולהרתיח ג"כ או להעביר קודם הכל לקערת מיקסר ואז לערבל?
ועם מה מגישים את הפחזניות?
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
מתכון מעולה! בלי מרגרינה

1/2 ליטר מים

1 כוס שמן

כפית מלח

כפית וחצי סוכר


להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף

300 גר' קמח

לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה

להעביר לקערת מיקסר, להוסיף

7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.

להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)

לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
607848-9de8f27ce3824cbb11680616e18eb6d5.jpg
607852-21b45b6c89d77ca00c468f092b3fb251.jpg
נראה מעולה!
עם מה אוכלים את זה? זה בתור מנה אחרונה או סתם פינוק כמו עוגה?
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדגשים בפחזניות זה 2:
1. בצק רבוך- לשחק עם המינון של הביצים בסוף, לפעמים צריך יותר ולפעמים פחות, הבצק צריך להמתח בין 2 אצבעות.
2. האפיה:
להכניס לתנור חם- 200 מעלות.
לא לפתוח את דלת התנור! עד שהסופגניות מתייצבות, תופחות, ואם משתמשים בצנטר כוכב השוליים ממש שחומים ויציבים- אז פותחים את דלת התנור וסוגרים בחזרה, ממשיכים לאפות עוד 10-20 ד על חום נמוך עד שהן זהובות בפנים ושחומות בשוליים, ומתייבשות לחלוטין.
מניסיוני זה מבטיח שהן לא יצנחו.
 

אום

משתמש מקצוען
נראה מעולה!
עם מה אוכלים את זה? זה בתור מנה אחרונה או סתם פינוק כמו עוגה?
ממלאים.
זה בטעם נייטרלי. אפשר למלא במילוי מלוח מפירה ועד כבד... ומגישים כמובן חם עם רוטב.
ואפשר מתוק עם קרם פטיסייר ולצפות בגנאש או סתם למלא בקצפת...
 

IAvigail

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
את הקמח להוסיף לסיר ולהרתיח ג"כ או להעביר קודם הכל לקערת מיקסר ואז לערבל?
להוסיף לסיר הרותח ולערבב,
אח"כ להעביר למקסר לקרור, הפחזניות בטעם ניטרלי, יכולה למלא בקצפת או משהו אחר מתוק
או בכבדים טחונים
כל דבר בא בטוב
אני עושה חור קטן בקצה של הפחזניה, ומזריקה את המילוי מתוך שקית זילוף לתוך הפחזניה, זה החלק הכיף,
(הפחזניה מתרוממת כזה לגובה מהמילוי )
 

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
מצ"ב קישור לפחזניות מהאתר של 'מתכונים בעשר דקות', אפרת סיאצ'י
לא ניסיתי את המתכון הזה, אבל המתכונים שלה מוצלחים וברורים אחד אחד, אם משהו לא מובן לך תרשמי לה בתגובות, בד"כ היא עונה מהר!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון מעולה! בלי מרגרינה

1/2 ליטר מים

1 כוס שמן

כפית מלח

כפית וחצי סוכר


להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף

300 גר' קמח

לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה

להעביר לקערת מיקסר, להוסיף

7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.

להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)

לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
607848-9de8f27ce3824cbb11680616e18eb6d5.jpg
607852-21b45b6c89d77ca00c468f092b3fb251.jpg
איזה סוג כוס.מדידה ,ח"פ קר/חם
 

אום

משתמש מקצוען
אולי לא ייבשת מספיק
אמור לצאת עיסה סמיכה ולא ממש בצק, שתהיה נוחה לזילוף
שלוקחים קצת בין שתי אצבעות ופותחים אותן נמשכת קצת העיסה
יש כאן תמונה שלקחתי מאחד האתרים...
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אולי לא ייבשת מספיק
אמור לצאת עיסה סמיכה ולא ממש בצק, שתהיה נוחה לזילוף
שלוקחים קצת בין שתי אצבעות ופותחים אותן נמשכת קצת העיסה
יש כאן תמונה שלקחתי מאחד האתרים...
צפה בקובץ המצורף 779869
יצא לי ממש נוזלי זה נשפך ולא נדבק בין האצבעות
 

אום

משתמש מקצוען
יצא לי ממש נוזלי זה נשפך ולא נדבק בין האצבעות
אז משהו בתהליך לא טוב... :(
אם יש לך סבלנות לנסות לזלף ולראות מה יצא מזה, אולי שווה לבדוק...
בכל אופן המתכון הזה מצוין משתמשת בו רבות ומעבירה הלאה, לא נרשמו תקלות.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה