פספסתי משהו?לא לפתוח את דלת התנור! עד שהסופגניות מתייצבות,
פספסתי משהו?לא לפתוח את דלת התנור! עד שהסופגניות מתייצבות,
כוס מדידה או אחרת?מתכון מעולה! בלי מרגרינה
1/2 ליטר מים
1 כוס שמן
כפית מלח
כפית וחצי סוכר
להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף
300 גר' קמח
לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה
להעביר לקערת מיקסר, להוסיף
7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.
להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)
לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
שחנוכה מתקרב?פספסתי משהו?
בד"כ בין 200 ל250 מ"לאין לי כוס כזאת?
כמה מ"ל?
הכי טוב!כוס מדידה זה בסדר?
כוס מדידה או אחרת?
אני עושה בכוס ח''פ קר רגיל.
בד"כ בין 200 ל250 מ"ל
הכי טוב!
תודה , אבל אני חושבת שכדאי שתכתבי בתחילת כל מתכון שאת מפרסמת שזו הכמות, כי זה לא הסטנדרט.שימי לב שלמעלה בשרשור יש מישהי שהתפשל לה כנראה בעקבות מדידה לא נכונה
אולי באתרי המתכונים המקצועיים זה ככה
הרבה מתכונים שמסתובבים בינינו משתמשים בכוסות ח"פ פשוטות של 180 מ"ל
וככה במתכון הזה כאן באשכול שאני העליתי, ועליו שאלו איזו כוס הכוונה.
בעקבות השאלות הוספתי גם במתכון.
המתכון שלי בול.סליחה ששכחתי:
הנה:
3 כוסות מים
כוס שמן
כף סוכר
קצת מלח
להרתיח את כל זה,
להוסיף כשרותח:
3 כוסות קמח
להכניס למיקסר עם רגל K עד שמתקרר,
כשמתקרר להוסיף 5 ביצים אחת אחרי השניה ,
לזלף בעזרת שקית זילוף
לאפות על 180 מעלות - לא זוכרת כמה זמן, אני מכינה אותם ממש קטנות אז זה אפיה קצרה
בהצלחה
עם איזה כוס את משתמשת?המתכון שלי בול.
תמיד מצליח
איזה כוס?עם איזה כוס את משתמשת?
מה כוונתך בערך? לפי איזה מתכון עשית?גם אני אחרי כמה ניסיונות. ניסיתי את המתכון הזה (בערך) הכנתי בדיוק לפי ההוראות כאן. ויצא מעולה!!
כתבתי לך בדיוק למעלה את המתכון עשיתי.מה כוונתך בערך? לפי איזה מתכון עשית?
בדיוק על זה כתבתי , אחד מהסודות שאסור לפתוח את התנור, לי היה אותו סיפור....טוב אז הפחזניות תפחו באפיה ואחרי כ20 דקות פתחתי את התנור ועדיין הם היו לא אפויות בפנים אז אפיתי עוד ואז הם התכווצו ומעט נחרכו,
כפרת עוונות
חד פעמי רגילהעם איזה כוס את משתמשת?
מתכון מושלם!!!!! לאקליירים!
צריך לעשות בדיוק לפי המתכון! (זה הדבר היחיד שאני עושה בדיוק לפי המתכון)
אקלרים
1/2 ליטר מים
1 כוס שמן
כפית מלח
כפית וחצי סוכר
להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף
300 גר' קמח
לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה
להעביר לקערת מיקסר, להוסיף
7-8 ביצים ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.
להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ)
לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
קרם פטיסייר:
לשים בסיר
2 כוסות קמח
כוס וחצי סוכר
לערבב
להוסיף 4 כוסות מים רותחים
לערבב היטב על אש קטנה, עד שמסמיך (עד שכואב היד)
להוסיף 3 חלמונים ו-2 כפות וניל, לערבב היטב ומהר
לתת לזה להתקרר, כשנהיה פושר (לא קר מידי)
להעביר לקערת מיקסר ולהקציף עם 150 גר' מרגרינה
עד שנהיה קרם.
להעביר לשקית זילוף ולמלא את הפחזניות.
לציפוי:
להמיס בסיר אידוי
ריץ
200 גר' שוקולד
כף סוכר
כף מרגרינה
כשהכל אחיד, לטבול את הפחזניות הממולאות
לבחירה- לפזר מעל ברס אגוזים/ בוטנים
מתכון מושלם!!!מתכון מעולה! בלי מרגרינה, כוס ח"פ קר
1/2 ליטר מים
1 כוס שמן
כפית מלח
כפית וחצי סוכר
להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף
300 גר' קמח
לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה
להעביר לקערת מיקסר, להוסיף
7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.
להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)
לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: