מתכון מעולה! בלי מרגרינה, כוס ח"פ קר
1/2 ליטר מים
1 כוס שמן
כפית מלח
כפית וחצי סוכר
להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף
300 גר' קמח
לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה
להעביר לקערת מיקסר, להוסיף
7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.
להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)
לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
1/2 ליטר מים
1 כוס שמן
כפית מלח
כפית וחצי סוכר
להרתיח בסיר, להוריד מהאש, להוסיף
300 גר' קמח
לערבב, אם נשאר רטוב להחזיר עוד טיפה לאש נמוכה
להעביר לקערת מיקסר, להוסיף
7 ביצים M ולהקציף עד שמתאחד עם הביצים.
להעביר לשקית זילוף ולזלף פסים (אני משתמשת בצנטר עגול 1 ס"מ או בצנטר כוכב כמו האקלרים בתמונה)
לאפות על 200 מעלות בתנור עד שמשחים (לא מזהיב- משחים! אחרת זה נופל)
נערך לאחרונה ב: