מה אתם אומרים על יהב פאגי דיסוקנט מרכנתיל?לסבר לך את האוזן.
לפני 3 שבועות חתם לקוח של פועלים. שלא רצו לתת לו משכנתא. עשיתי לו בלאומי משכנתא מעולה.
מזרחי זה באמת רק בשלב שאין ברירה. כמעט תמיד. יש יוצאים מהכלל
מה אתם אומרים על יהב פאגי דיסוקנט מרכנתיל?לסבר לך את האוזן.
לפני 3 שבועות חתם לקוח של פועלים. שלא רצו לתת לו משכנתא. עשיתי לו בלאומי משכנתא מעולה.
מזרחי זה באמת רק בשלב שאין ברירה. כמעט תמיד. יש יוצאים מהכלל
חחחח טוב אולי הגזמתי. לפעמים הם יכולים להפתיע. אבל בדרך כלל האחרים מפתיעים יותר ועל בסיס יותר קבועמפחיד אותי כבר.לנו יש משכנתא במזרחי...מה כ''כ רע??!
היום אני קצת יותר מבין בעיניין.כשהוצאנו באמת לא הבנתי כלוםחחחח טוב אולי הגזמתי. לפעמים הם יכולים להפתיע. אבל בדרך כלל האחרים מפתיעים יותר ועל בסיס יותר קבוע
תוציא דו"ח סילוק יתרות - תראה הכל מסודר.היום אני קצת יותר מבין בעיניין.כשהוצאנו באמת לא הבנתי כלום
היום באתר שלהם אני מנסה להבין מה היועץ עשה לנו ובאמת לא כ''כ ברור לי....אני לא מוצא טבלה מסודרת עם הנתונים כמו שרגילים לכתוב פה
זה הדבר היחיד שאני מוצא.החזר חודשי בין 2100/2200 ב''ה ישתבח שמותוציא דו"ח סילוק יתרות - תראה הכל מסודר.
אבל גם באתר עצמו זה נמצא.
בגדול זה שלישים.זה הדבר היחיד שאני מוצא.החזר חודשי בין 2100/2200 ב''ה ישתבח שמו
..יש כ''כ מסלולים ואין לי מושג מה באמת עשו...האמת שהיה ''קצת מורכב''
צפה בקובץ המצורף 1173437
הם אבל ביחד באזור ה180K.,אז 150 לא מספיק,עדיין כדאי??בגדול זה שלישים.
תקחו הלוואת פתיחת חשבון במרכנתיל על 100-150 אלף.. ותסגרו את המצ..
כל השאר בסדר גמור , בטח היום
השאלה היא כמה יוריד לי מההחזר חודשי לסגור את אלה וכמה יכול להיות החזר חודשי של הלוואה של 150?מי שבעניין השקעה נוספת ברור שעדיף השקעה נוספת אם היא כדאית ויכולים לעמוד בהחזרים.
ההחזר החודשי יהיה יותר גבוה בגלל הפריסה הנמוכה, אבל בחישוב הכולל זה חיסכון עצום.השאלה היא כמה יוריד לי מההחזר חודשי לסגור את אלה וכמה יכול להיות החזר חודשי של הלוואה של 150?
יש אפשרות להשערה כמה ירד ההחזר של המשכנתא? (וגם כמה שנים,כי לקחנו את זה ל30.זה גם ירד?)ההחזר החודשי יהיה יותר גבוה בגלל הפריסה הנמוכה, אבל בחישוב הכולל זה חיסכון עצום.
כמה שנים נשאר למשכנתא?יש אפשרות להשערה כמה ירד ההחזר של המשכנתא? (וגם כמה שנים,כי לקחנו את זה ל30.זה גם ירד?)
וכמה ההחזר לכזו הלוואה?
נראה לי עדיין 30 או אולי 29כמה שנים נשאר למשכנתא?
יורד כ700 ש"ח (אפשר להעלות מול זה בשאר המסלולים ולקצר תקופות, אבל זה לא נראה רלוונטי בגלל השורה הבאה).יש אפשרות להשערה כמה ירד ההחזר של המשכנתא? (וגם כמה שנים,כי לקחנו את זה ל30.זה גם ירד?)
סינרגיה ל10 שנים בפריים נקי בסכום הנ"ל תביא להחזר חודשי של בערך 1750 ש"ח.וכמה ההחזר לכזו הלוואה?
אני חייב להודות לך כל יום ולילהבגדול זה שלישים.
תקחו הלוואת פתיחת חשבון במרכנתיל על 100-150 אלף.. ותסגרו את המצ..
כל השאר בסדר גמור , בטח היום
באמת שמח שאני מצליח לעזור לאנשים.אני חייב להודות לך כל יום ולילה
מאז שאמרתה לי לעשות את זה ודיברתי עם החברים ופתחתי את תיק המשכנתא שלנו הבנתי את המשמעות של הדבר וזה באמת מפחיד
עד היום יש לנו משכנתא למשך שנה וחצי,שילמנו קרוב ל20K והחוב ירד אלף ש''ח....
ממש אשריך.תבורך מי עליוןבאמת שמח שאני מצליח לעזור לאנשים.
אתה במצב טוב.
אני במשכנתא הראשונה שלי בחיים. שילמתי 74 אלף של וירד לי רק 4400 מהקרן.
ואחרי המשכנתא השניה הבנתי שאני חייב ללמוד את זה מקצועית.. עשיתי גם קורסים למתקדמים וגם מתקדמים 2. ועוד. המטרה שלי הראשונית הייתה באמת להציל אחרים.
בסוף גם לקחתי את זה כפרנסה. אבל לפה באתי נקי נטו לעזור. כמו הרבה חברים טובים פה. בפרט @הון ובית. ו @משכנטוב . שממש עוזרים פה מכל הלב. והרבה פעמים מגלים פה ממש סודות מקצוע ששווה הרבה כסף. כמובן עוד הרבה טובים פה שעוזרים לכולם.
שאני יבין. אתה מדבר על ה170 מצ נכון?? אם תקבל אפילו פריים פלוס חצי זה עדיין לדעתי כדאי.@ari1980 אפשר לשאול אותך מה אתה חושב על מה שכתבתי??? באמת חשוב לי להתיעץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: