לגמריאבל סתום מצידו שהוא אמר את זה ליד החברים שלו..
אבל זה שזה היה לא צפוי, זה היה לא צפוי... ודווקא ביגלל זה, זה תפס אותי (ומאיפה הבאת את זה גם פתאום?). היא בונה פה אופי, תהליך ועלילה, בוא נראה לאן זה מתקדם מהמקום הזה. מסקרן.
לגמריאבל סתום מצידו שהוא אמר את זה ליד החברים שלו..
אלישמע הזה, שיהיה בריא..."ואני…" החליט לתפוס תעוזה, והישיר מבט לאלי. "אני שדכן מנוסה".
מה קרה לחברות הטובה בין אייל לאלי?אחד מהם היה חבר של אבא שלי
הוא קצת מרוגש ולחוץ מהפגישה הישירה מול אלי, ועושה קצת צעדים מטופשים...אבל סתום מצידו שהוא אמר את זה ליד החברים שלו..
אמןאלישמע הזה, שיהיה בריא...
אלישמע מעדיף שלא להודות בזה שאלי ואייל חברים טובים ויותר מזה עד היום, מעדיף להתחמק באלגנטיות....מה קרה לחברות הטובה בין אייל לאלי?
לא קראתי את זה אבל בכל זאת- היא גויה, לא? לא נראה לי חייב לסמוך על המילה שלה..אגב במגן אנושי אמנדה אמרה לאלי בפרוש שהיא לא תשוב לפשע כי ככה היא הבטיחה לצ'אק...
וואו, פאנפיק נדיר!קצת עמוסה בעקבות החזרה ללימודים, מעלה קטע קצרצר
"גלבוע, כנס אליי רגע" הניח אלי יד כבדה על כתפו בסוף תדרוך ארוך ומשמעותי.
הוא הנהן קלות, ופסע אחריו.
"מה אתה יודע על המשימה הקרובה?" חקר אלי, ידיו שלובות על חזהו.
"האקרית אמריקאית שעושה לנו צרות. הגעה לשטח וטיפול לפי הצורך" ענה בצייתנות.
"ומה אתה יודע על מה שאבא שלך עשה?" קולו ירד ללחישה.
"כמעט כלום" הוא רכן קדימה. זה עומד להיות מעניין.
"קח תקרא את זה", הצניח אלי תיקיית קרטון דקה על השולחן, ואלישמע שלח יד לתיקייה המאובקת.
"זה חומר ישן, עוד מזמני" חייך אלי, "אמנם לא חשבנו שהגברת הזו תצוץ שוב, אבל היא הפתיעה".
"ולמה קראת לי אישית?"
"כי בעיקרון לא היינו רוצים לשלוח אותך למשימה הזאת. אבל מכיוון שהחבר'ה האחרים שמתמחים בסגנון לא בשטח, אין לנו ברירה אלא לשלוח אותך. היה לנו סיפור איתה, לי, לאבא שלך ולבנצי. ואתה... יותר מדי דומה לאבא החורג שלך. באופי ובפרצוף. אל תשכח שיש סיכוי גדול שתצטרכו להתעמת איתה פנים מול פנים"
"בסדר גמור" הוא לא נרתע.
"קדימה, בחורי, לך תקרא את התיקייה. ואל תהסס לשתף את חבריך בחומר. את מה שאתם לא אמורים לראות הוצאתי", קרץ.
"א... המפקד, הם לא יודעים שאבא שלי... ואתה...", אלישמע נבוך.
"ממה אתה מפחד? אין לך מה להסתיר. הגעת לכאן בזכות עצמך". מבטו של אלי ליווה אותו בעידוד כשנטל את התיקייה ויצא מהחדר.
"אה, מה זה? מאיפה?" צנח רם לידו, מציץ לתיקייה.
"הי, רם, איפה הנימוסים הבסיסיים?", רטן אלישמע אך לא מנע מחברו לקרוא יחד אתו את החומר.
תוך שתי דקות כל החולייה הייתה עליו.
"וואו" שרק איתי בסוף, מביט על אלישמע במבט לא ברור.
"כן", הוא הביט על חבריו, בוחן את מבעם.
"הי, אלישע, למדנו על הפעולות של אבא שלך", הביט בו לירן בהתפעלות.
"נשמע שהולך להיות מגניב", סיכם רם במבט חולמני.
"כן, ממש מגניב". סינן אלישמע.
"בוא, פעולה כמעט בלי סיכונים" מנה רם, "על אדמה ידידותית למדיי. כולכם שמעם שאמנם אסור לנו להתגלות בשום אופן, אבל הממשל האמריקאי היה שמח להתפטר ממנה גם כן"
"כמה נדיב מצידם!", לגלג איתי, "לא רק שהם מסכימים לנו לתפוס במקומם את המכשפה, אלא גם יתעלמו אם יתעוררו פרובוקציות. ממש דוד סם הטוב" הוא שפע בוז.
"אילו החיים, אחי", טפח לירן על כתפו של איתי.
"הי, התדרוך לגבי הנשק מתחיל עוד 25... 24 שניות", הם שמו לב פתאום, ופצחו בהליכה מהירה ובהולה לכיוון חדר התדרוכים.
מעניין..."האקרית אמריקאית שעושה לנו צרות. הגעה לשטח וטיפול לפי הצורך" ענה בצייתנות.
יכול להיות...לא קראתי את זה אבל בכל זאת- היא גויה, לא? לא נראה לי חייב לסמוך על המילה שלה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: