זו היתה תגובה למי שאמר שהיה צריך את אפקט השתיקה ולכן צריך לסתום לילד את הפה.וואוו הגדרה מפוצצת...
חבל שלא היה צריך אפקט ההקאה שיוציא את המילה בחזרה.
זו היתה תגובה למי שאמר שהיה צריך את אפקט השתיקה ולכן צריך לסתום לילד את הפה.וואוו הגדרה מפוצצת...
גם למלמד היא התירה לצורך חינוךהיא לא התירה ל"מלמד" להכות את תלמידו
תלוי איך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמין שיש אמא שחושבת שהילד שלה לא צריך לחטוף אף פעם מכה אפי' לא אחת קטנה
התגובות שלך מדוייקות ונכונות ל לפני 30 שנה.גם למלמד היא התירה לצורך חינוך
ושוב
אתם לוקחים את כל הנושא של המכות לכיוון של מכות אכזריות וכמו הנאצים בשואה שנהנו להרביץ ליהודים וכל רבה הוא סדיסט שמכה באכזריות והא קם בבוקר במחשבה איך אני אכה את התלמיד הבא בכאלה מכות עד שישארו סימנים עד החתונה !
אבל בשטח זה לא המצב !
אף מלמד לא עושה מעשים בתור אכזריות ועם כוונה להשפיל, לא מכיר מלמד אחד ששמח להשפיל את התלמיד ולהתאכזר אליו
ואם יש כזו מציאות, אז -
א. זה אחד לעשרת אלפים
ב. אחד כזה לא מחזיק במלמדות יותר מ 3 חודשים
גם שכר כל כך נמוך, וגם ההורים מתנפלים עליו כל שני וחמישי וגם הילדים קופצים על הראש ?!
והוא פורש
כנראה שכןעדיין מלמד?
נראה לי שהם לומדים להיות פראים.זה אולי עובד אצל בנות...
בנים זה לא מדבר אליהם הם יותר פראים...
שוב - לא מכיר מלמדים היום שבאים להכות תלמידיםהתגובות שלך מדוייקות ונכונות ל לפני 30 שנה.
המציאות כיום השתנתה. יש כאלו שדוגלים בזה ויש כאלו שעצובים מזה.
תכלס' רבה שהיום עושה את זה , זה לא מחינוך, וגם הפגיעה גדולה יותר בגלל שינוי המציאות.
ולכן ההתייחסות שונה מפעם.
ומה רע בזה?והוא פורש
לכן צריך לברור מאד מאד מלמדים, שלא רק יבואו ללמד.שוב - לא מכיר מלמדים היום שבאים להכות תלמידים
אני מכיר מלמדים שבאים ללמד ילדי ישראל, ואני מכיר תלמידים שעושים ההההההכל כדי להוציא למלמד את המיץ !
וזה מהכרות בשטח שראיתי בעצמי
גם התלמידים לא מנסים בכוונה לעצבן את המורים.שוב - לא מכיר מלמדים היום שבאים להכות תלמידים
אני מכיר מלמדים שבאים ללמד ילדי ישראל, ואני מכיר תלמידים שעושים ההההההכל כדי להוציא למלמד את המיץ !
זאת טרימנולגיה גרועה.ואני מכיר תלמידים שעושים ההההההכל כדי להוציא למלמד את המיץ !
אתה מתבקש לשים סלוטייפ עבה על הפה ולהשאיר אותו רבע שעה לפחות!וכמו הנאצים
זה המשפט הכי מצחיק פהגם התלמידים לא מנסים בכוונה לעצבן את המורים.
יכול להיות שהרבה נותן להם מופע-שממש כייף לעצבן אותו.זה המשפט הכי מצחיק פה
ומה לעשות שהמציאות היא אחרת ?
ומה לעשות שילדים אמרו לי את זה במפורש שהם רוצים להתחצף כדי להרגיז את המלמד ?
אם הייתם יודיעם מה הילדים שלכם עושים בחיידר, לא הייתם מאמינים
"מה זה הילד שלי עושה כך ?? לא יכול להיות !"
יש משפט ידוע ש"אין ילד רע יש ילד שרע לו"ואני מכיר תלמידים שעושים ההההההכל כדי להוציא למלמד את המיץ !
ואין מלמד רע יש מלמד שרע לויש משפט ידוע ש"אין ילד רע יש ילד שרע לו"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: