פרוגמטי
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
זה מקרה חירום וזה דורש להזעיק משטרה!מלבד מקרי חירום
זה מקרה חירום וזה דורש להזעיק משטרה!מלבד מקרי חירום
התפקיד קשה מאד מאד.מעניין לראות את כל המצקצקים ממלאים את התפקיד הקדוש הזה יום אחד ונראה איך שורדים
זה לא נכון.הדעה הרווחת היום זה לא לתת עונש פיזי רק להשפיל ...
נכון,מכה פיזית שניתנת מול ילדי הכיתה היא גם השפלה וגם מכה.
למה הילד צריך לקבל את שני העונשים האלו?
נאצי זה לא אחת המילים היותר מקובלות היום בהפגנות? (ביחד עם ציויוני)ומחילה, האם הרבה בעצמו לא פולט קללה לפעמים?
לא, לא נאצי, אבל משהו מעודן יותר.
שזה בתחילת שנה זה אחרתבבקשה לא להתלהם !
מקרה אחד לא אומר שכל השנה הוא עושה מעשים חמורים
יכול ליות שפחות ולא סיפר לההוריםועובדה שהילד הסתדר איתו שנה שלמה פעם
ב100%כל עוד אף אחד לא היה במקומו של המלמד בדיוק הוא לא יכול לדון אותו כלל !
אז כבודה לא יודעת ...זה לא נכון.
השפלה היא לא הדרך הנכונה.
ענישה היא פעולה שנועדה לעצור את המעשה הלא נכון ולתת לזה מחיר.
איזה ניפוח !!יכול ליות שפחות ולא סיפר לההורים
זה נשמע שאתה כן הייתאיזה ניפוח !!
רבותי, אתם מנפחים דברים יותר מדי !
קצת פרופורציות !
אף אחד כאן (גם האמא) לא היה שם וראה באיזה סיטואציה זה היה ובאיזה צורה ואחר כמה הזהרות שהמלמד הזהיר על הנושא
הכל טוב ילד שאומר נאצי לא קרה שום דבר, אם לכל החברים שלנו ממאה שערים מותר לצעוק את זה על קידוש השם.יש מקום לדון איפה שגינו שזה מה שהילד הוציא מהפה, ולהבין את המבוכה של הרבה
זה אולי עובד אצל בנות...לדוגמא, בכיתה גבוהה אפשר לתת שיעור על מעלת שמירת הפה, לתת לילד עצמו ללמוד חומר בנושא ועוד...
עדיין מלמד?הכל טוב ילד שאומר נאצי לא קרה שום דבר, אם לכל החברים שלנו ממאה שערים מותר לצעוק את זה על קידוש השם.
הילד לא אמר את זה כדי להכחיש שואה אלא בתור מילה פרובוקטיבית.
אין שום הצדקה לעונש של התעללות ולעונש שלא מוכוון מטרה חינוכית.
אני עברתי השפלה דומה באחד הכיתות הנמוכות. לאחר שדיברתי באמצע שיעור נענשתי ללכת לארגז חול של הילדים הקטנים ולמלא דלי בחול וכשחזרתי לכיתה העניש אותי הרב'ה לאכול מהחול.
במבט לאחור אותו רשע היה צריך לשבת בכלא!
אני לא הייתי באותה כיתה, אבל אני כל היום סובב סביב ילדים בחיידר בכל הגילאים ואני רואה איך שהמלמדים עומדים מול גלי מופרעות גדולה שאני לא מתפלא על כל מיני עונשים שנוחתים על ראשי הילדיםזה נשמע שאתה כן היית
הוא גם בטח נזהר שהסלוטייפ לא יגע באף כדי שיהיה אפשר לנשום. מלמד צדיק ונדיר.ואחר כמה הזהרות שהמלמד הזהיר על הנושא
איך אנשים מושפעים מהרחוב החילוני ...הוא גם בטח נזהר שהסלוטייפ לא יגע באף כדי שיהיה אפשר לנשום. מלמד צדיק ונדיר.
שיעניש חזק חזק.. אבל נא לא לגעת. אין היום לגעת בילד, נקודה!!!!
מתוך העונשים האחרים יש לדון מה משפיל ומה לא. אבל עונש גופני לא שייך.
ובאמת אתה חושב שרבע שעהאני לא הייתי באותה כיתה, אבל אני כל היום סובב סביב ילדים בחיידר בכל הגילאים ואני רואה איך שהמלמדים עומדים מול גלי מופרעות גדולה שאני לא מתפלא על כל מיני עונשים שנוחתים על ראשי הילדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: