לא נכון.איך אנשים מושפעים מהרחוב החילוני ...
משהו !
גדולי הרבנים כך אומרים. בכל אופן בציבור הליטאי.
לא נכון.איך אנשים מושפעים מהרחוב החילוני ...
משהו !
לא כל מה שהיה פעם יש גם היום תרביץ גם לאשתך??????. אלפי שנים זה היה מאוד מקובל...אני לא חושב שהיום אסור למורים להרביץ במשך אלפי שנים הכהו את הילדים
רק כמובן וחובה שיהיה במידה ובצורך הנכון
למה להכניס כל דבר ל"דור שלנו" תמיד ילדים היו לומדים הרבה יותר שעות מהיום (מהבוקר עד הערב כולל חופשות)אני לא חושב שיש הורה שאף פעם לא היכה את הבן שלו אז בדור שלנו שרוב היום הילד נמצא בבית הספר יש למורה קמת יכולת להעניש באופן פיזי
וכמובן לפטר כל מורה שפשע אפי' קצת בענין הזה
לדעתי, טעות.אמרתי לבני שילך מחר לשוחח איתו על הפגיעה (אנחנו דוגלים לא להתערב בעצמנו מלבד מקרי חירום) עכשיו אני כבר לא בטוחה.
תלוי אם ננקטו עוד מגוון פעולות ענישה שלא עזרו אז אולי בתור מוצא אחרון זה כן אופציהובאמת אתה חושב שרבע שעה
זה עצבים של רגע זה לא נראה לך מוגזם?
איך שזה נשמע ממך אתה לא היית עושה את זה נכון?
מלמד שמחזיק ספרי קודש לא יכול להשתמש בידיו לצורכי פעולות שמקורם באלימותתלוי אם ננקטו עוד מגוון פעולות ענישה שלא עזרו אז אולי בתור מוצא אחרון זה כן אופציה
חוץ מזה שיש פה מידה כן מידה, פה קדוש (שלומד תורה ומתפלל) לא יכול לנבל את הפה, אז צריך אפקט של שתיקה כדי לנקות את הפה
התורהמי התיר לך לגעת בגוף של אדם אחר?????
התורה התירה לאב להכות את בנו לצורך חינוך, היא לא התירה ל"מלמד" להכות את תלמידו לצורך פריקת תסכול וייאושובנתיים כל הדבר הזה שאסור לגעת בגוף של מישהו אחר זה הגיע רק מבית המשפט החילוני
גם אצלם היו מכים לפני כמה שנים עד שבית המשפט החליט שזה לא "דמוקרטי" ולא "הומני" ואין למורה או להורה סמכות להחליט עבור הילד שלו מה שהוא חושב
כל דבר צריך להית במידה ובכמות הנכונה ולא לגמרי להשמיד דברים שהעולם הסתדר איתם אלפי שניםלא כל מה שהיה פעם יש גם היום תרביץ גם לאשתך??????. אלפי שנים זה היה מאוד מקובל...
למה להכניס כל דבר ל"דור שלנו" תמיד ילדים היו לומדים הרבה יותר שעות מהיום (מהבוקר עד הערב כולל חופשות)
התורה על רב ותלמיד?התורה
ובנתיים כל הדבר הזה שאסור לגעת בגוף של מישהו אחר זה הגיע רק מבית המשפט החילוני
גם אצלם היו מכים לפני כמה שנים עד שבית המשפט החליט שזה לא "דמוקרטי" ולא "הומני" ואין למורה או להורה סמכות להחליט עבור הילד שלו מה שהוא חושב
ואתה חושב שהילדים של פעם לא התחנכו נכון?!!!!אתה צודק..
אלפי שנים חשבו שסוס,חמור וילד מחנכים באותה הצורה עם מקל..
לידיעתך דברים השתנו
נראה לי שאתה חי בעולם אחרהתורה
ובנתיים כל הדבר הזה שאסור לגעת בגוף של מישהו אחר זה הגיע רק מבית המשפט החילוני
פה כמעט התעלפתיאני יודע שאני ישמע מוזר
אם הוא ילד עם ביטחון עצמי
והתנהג בצורה מאוד לא רצויה
הייתי שמח שקיבל
גם אם הוא הבן שלי
כאן כבר התעלפתי (זה גזענות לשמה, יא?)אני יודע שאני ישמע מוזר
זה כבר תלוי במוצא....
ופה כבר כמעט...קל לתת ביקורת ממרומי מגדל השן ההיטקיסטי על אלה שעושים את העבודה השחורה ומזיעים כל יום כדי שלילדים יהיה הכי טוב והכל באהבה ובסבלנות רבה.
אני לא מאמין שיש אמא שחושבת שהילד שלה לא צריך לחטוף אף פעם מכה אפי' לא אחת קטנהאני המומה על השאננות!!!!!!!
אני בתור אימא לבן הייתי מתיישבת אצל המנהל יום למחרת או באותו היום לברור!
זה בזיון שילד לא אמור לעבוןר לא משנה מה עשה! יש דרך לחנך אני כגננת לעולם לא עלה בדעתי דבר כזה גם הילד הכי מופרע
זה מעצבן אותי לשמוע שעדיין יש צידוקים או עדיין קיימת כזו תופעה !!!!!
אין שום זכות לרבה' להעניש ילד פיזי רק במקרה של סכנה ממשית נקודה!!!
וואוו הגדרה מפוצצת...אפקטים גופניים למיניהם.
ממש לא מושפעים מהרחוב ,אני שמעתי מה יצא מאחד התלמידים בישיבה בעקבות בזיון ליד החבריםאיך אנשים מושפעים מהרחוב החילוני ...
משהו !
לחתוף מההורים , לא מהרבה!אני לא מאמין שיש אמא שחושבת שהילד שלה לא צריך לחטוף אף פעם מכה אפי' לא אחת קטנה
ממש לא!מעניין לראות את כל המצקצקים ממלאים את התפקיד הקדוש הזה יום אחד ונראה איך שורדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: