זאת הנקודה, בול.דבר ראשון איפוק ושליטה עצמית, מי שאין לו את זה אסור לו לחנך, נקודה.
המחנך חסר גבולות!
זאת הנקודה, בול.דבר ראשון איפוק ושליטה עצמית, מי שאין לו את זה אסור לו לחנך, נקודה.
אין עוד מקצוע בעולם!!!הבעיה היא שיש הצפה של כאלה שהם ממש להיפך
ואני לא מצליחה להבין למה נשמה אחת של מורה עדיפה מ30 נשמות של ילדות...
אני לא יודע מה היתה הסיטואציה, אבל יכול להיות שהרבה כן חשב על הסיטואציה וחשב שזה נכון ולא בטוח שזה כל כך מופקע.ואני הייתי מצפה מהרבה, בתור אדם מבוגר, יחשוב טוב על מה שהוא עושה ומה ההשלכות של זה, יותר מילד בן 12-13-14, שכמה שהוא "גדול" הוא עדיין ילד.
הילד כמובן. עשה מזה צחוק (ממבוכה לדעתי)נשמע מזעזע
מי עדכן אתכם? הילד?
בדרך כלל המלמד יצדיק את עצמווואו נכנסתי כעת ואני בשוק מכמות התגובות.. ציפית לשתיים שלוש שיתנו כיוון אם אני מגזימה
אולי בעלי ישוחח עם המורה.
תודה
זה בדיוק מה שהביקורת אומרת.אז מי שלא מסוגל
שום דבר לא קדוש בהתעללות בילד קטןקל לתת ביקורת ממרומי מגדל השן ההיטקיסטי על אלה שעושים את העבודה השחורה ומזיעים כל יום כדי שלילדים יהיה הכי טוב והכל באהבה ובסבלנות רבה.
מעניין לראות את כל המצקצקים ממלאים את התפקיד הקדוש הזה יום אחד ונראה איך שורדים
אז מי שלא מסוגל להיות במקום הזה נראה שגם אין לביקורות שלו ערך גדול כל כך.
יש דברים שלא עושים, וזה שםאם מקובל שם בחיידר לעשות כאלה דברים ניחא לו קרה כלום לילד שקיבל קצת עונש
אבל אם לא מקובל וזה חריג
יכול להיות שצריך לדבר עם המנהל של החיידר מה קרה
מה נכון??????אני לא יודע מה היתה הסיטואציה, אבל יכול להיות שהרבה כן חשב על הסיטואציה וחשב שזה נכון ולא בטוח שזה כל כך מופקע.
אני בן 30- ולא נשארתי עם צלקות וכו' וכו' גם מעונשים יותר רציניים, מקסימום טיפה יותר מחונך ומחוספס.
כדאי לך לחשוב למה יותר מדי הודעות שלך לאחרונה נראות יותר כהטרלה.../ISPOILER]שום דבר לא קדוש בהתעללות בילד קטן
בבקשה לא להתלהם !בדרך כלל המלמד יצדיק את עצמו
ויכול ליות יותר גרוע שיחשוב שההורים מסכימים איתו
ויוכל כל השנה לעשות ככל העולה על רוחו
אם רוצים לדבר צריך עם המנהל או מפקח וכד'
לא צריך להיות מושגים כאלה היום בשום פנים ואופן!!!נו נו,
כאין וכאפס על המכות שקיבלנו,
אפשר לשלוח מתנה שהסתפק בעונש כזה,
מבין שני האפשרויות הייתי מעדיף את הראשונה.מה אתם מעדים שהילד שלכם שלא התנהג יפה
1 מכה פיזית בצורה מדודה ובלי זעם וכו'
2 להשפיל את הילד כגון לשלוח למנהל להשהות להעמיד בפינה ועוד כהנה וכהנה
הדעה הרווחת היום זה לא לתת עונש פיזי רק להשפיל ...
מכה פיזית שניתנת מול ילדי הכיתה היא גם השפלה וגם מכה.אני מתוך האשכול התעורר אצלי,
מה אתם מעדים שהילד שלכם שלא התנהג יפה
1 מכה פיזית בצורה מדודה ובלי זעם וכו'
2 להשפיל את הילד כגון לשלוח למנהל להשהות להעמיד בפינה ועוד כהנה וכהנה
הדעה הרווחת היום זה לא לתת עונש פיזי רק להשפיל ...
ולעניות דעתי הנמוכה ברור שמכה פיזית עדיפה לילד מאשר השפלה שזה כמו לרצוח את הילד מבפנים
רק שכל הבעיה שהרבעס נותנים מכה לפעמים מתוך כעס ואמוציות שאז יש גם השפלה וטראומה,
אבל אם המכה ניתנת בצורה נורמאלית ושקולה
הילד יקבל ...
יבין, יפנים וימשיך הלאה מה שלא כמו השפלה שזה כן ימשיך הלאה.
אבל - התכוונתי לתפקיד המקודש של ללמד ילדי ישראל בכלל
גדולה מעלתם שעושים את עבודתם נאמנהלך קצת תעיין במקורות מה גדולה מעלתם של מלמדי תינוקות
אז קצת כבוד למלמדים לפני שפותחים את הפה
לענ"ד גם החברים ניזקים מכזו סיטואציה משפילה ואכזריתאם זה קרה, דחוף התיעצות מקצועית לגבי מיזעור נזקים אצל הילד.
ולרב'ה אסור בגלגול זה להמשיך בתפקיד כמחנך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: