אני אנונימי כאן...
אבל יכולה לבדוק בפרופיל
אז רגע, איזה מרצה זה היה?? שכחתיאתה מרצה???
בדיוק איזה מרצה סיפר שזה מה שקרה לו...
אני אנונימי כאן...
אבל יכולה לבדוק בפרופיל
אז רגע, איזה מרצה זה היה?? שכחתיאתה מרצה???
בדיוק איזה מרצה סיפר שזה מה שקרה לו...
אני אנונימי כאן...
אבל יכולה לבדוק בפרופיל
פספוס לשכוח כזה דבר...אז רגע, איזה מרצה זה היה?? שכחתי
אין מה לעשות.אולי די להתקיף את ציבור הבחורות?
אתה מבוגר אך חצוף
בדיוק בחור הזה שכל יהודי אחרי 2 דקות יודע מי היהודי השני שמולו?...זה מעשה אמיתי שארע בשוויץ
פייראחד החברים שלי לעבודה [בחור דתי] עלה על אוטובוס עירוני...
לפתע עלה זקן לאוטובוס, והחבר שלי מיד קם ונתן לו לשבת..
אחרי חצי דקה - החבר שלי שואל אותו... אמרת משהו?
הזקן אומר - לא, לא אמרתי כלום...
אז החבר עונה - האאא חשבתי אמרת תודה...
פייר
לא הייתי רוצה שבניי ידברו כך למבוגרים מהם...
בעיניי החוצפה בסיפור היא התגובה.אני נסעתי פעם באוטובוס מירושלים, הוא היה מלא, בכניסה לעיר עמד אדם מבוגר וביקש לעלות אמר לו הנהג שמלא ואין מקום, הוא אמר לו אני יסתדר כבר עם מקום. שילם וניגש אלי: אני מבוגר בבקשה תקום. עניתי לו אתה מבוגר אך חצוף. עלית על דעת להרע לאחרים ואני לא קם. וכך ענו לו גם אחרים. אני חושב שצדקתי, לא כן? העולה על דעת להקים זוהי חוצפה. כשעולים לאוטובוס שוכרים את המקום בכסף מלא, מי שעולה על דעת להכריח לא צריך לקום לכבודו.
להתעלם מהאיש המבוגר זו גם היתה נקראת חוצפה, נכון?בעיניי החוצפה בסיפור היא התגובה.
זה לא משנה מי גרם לתגובה החצופה. העובדה היא שהתגובה חצופה.להתעלם מהאיש המבוגר זו גם היתה נקראת חוצפה, נכון?
ולומר לו 'לא רוצה לקום' זו גם חוצפה, נכון?
ולהתחיל להסביר לו שלא חייבים לקום בשבילו זו גם חוצפה, נכון?
אז מהן האפשרויות? רק לקום ולתת לו את המקום?!
המבוגר בעצמו גרם שהוא יקבל תשובה חצופה..
אפשר פשוט לענות בצורה מכובדת אין לי את היכולת לקום כרגעלהתעלם מהאיש המבוגר זו גם היתה נקראת חוצפה, נכון?
ולומר לו 'לא רוצה לקום' זו גם חוצפה, נכון?
ולהתחיל להסביר לו שלא חייבים לקום בשבילו זו גם חוצפה, נכון?
אז מהן האפשרויות? רק לקום ולתת לו את המקום?!
המבוגר בעצמו גרם שהוא יקבל תשובה חצופה..
אם היית נוסעת ואותו אדם היה מגיע אל ילדיך מה היית אומרת לו לעשות?זה לא משנה מי גרם לתגובה החצופה. העובדה היא שהתגובה חצופה.
במקרה הזה הבחירה היא בין להגיב בחוצפה לבין להרגיש מנוצל. בעיניי האפשרות השנייה היא הנכונה (במיוחד כשלא מדובר כאן על אירוע שחוזר על עצמו).
בדיוק זה מה שאני עושה בנסיעות בין עירוניות, אחרי חצי דרך קמנ להחליף.אני פעם אמרתי למישהי כזו: בואי נתחלק. אני אשב חצי נסיעה ואת בחצי השני.
כלומר: לא ראיתי שקשה לך יותר ממני, אבל למה שרק אני יהנה....
ואז את מחליטה כמה לתת לה לשבת לפי התגובה שלה להצעה....
אני מאמינה שזה לא כל כך מאיים על המגיבים/ות. ובכלל, האם אתה נותן לאשתך אישור לעולם על אוטובוס? תמהני!שרק לא יקרעו אותי פה לגזרים...
עם כמה וכמה מהמגיבי/ות לא הייתי נותן לאשתי לעלות על אוטובוס לעולם.
כמו: מגיע לי, חצופות, לא רואות, אין חינוך וכו' וכו', קשוט עצמך תחילה ואח"כ...
לא נוח לכם עם מה שקורה קחו מונית, בסוף עוד יתפצצו על נהגי המוניות שלא עולים עם הרכב עד דלת הבית.
צלצלתי לחלק הראשון של התגובה שלךאפשר פשוט לענות בצורה מכובדת אין לי את היכולת לקום כרגע
וגם אם הוא שואל למה אין צורך לענות...
הבעיה מתחילה כשהוא ניגש לילדים בני 10-12 שספק אם יכולים לעמוד נסיעה שלמה והם תמיד יהיו מנוצלים!
אם היית נוסעת ואותו אדם היה מגיע אל ילדיך מה היית אומרת לו לעשות?
אל תשכחי שזו נסיעה של שעה לפחות (במקרה הטוב)
בשביל להחליק את חוסר הנעמות יצא שאמרתי בחיוך : אנחנו בעד שוויון בנטל... לא?.....בדיוק זה מה שאני עושה בנסיעות בין עירוניות, אחרי חצי דרך קמנ להחליף.
גם אם האישה לא נראית בהיריון.
בעיניי החוצפה בסיפור היא התגובה.
והתשובה לחלק השני - אם הייתי נוכחת בכזה מעמד עם הילדים שלי וודאי שהייתי אומרת להם לעמוד. .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: