דווקא נראה שלך מאוד קשה לפרגן הנחה במעון לאנשים שמרוויחים שכר נמוך, קורעים את עצמם בעבודה קשה (כן, גובה השכר לאו דווקא מראה על עבודה קשה יותר משכר נמוך) ויש להם גם משכנתא(ביננו, את מציגה את זה כאילו לכולם חוץ ממך יש דירה או 2 בלי משכנתא, מעניין שאני לא מכירה זוג צעיר בימינו שלא קורע את עצמו עם משכנתא ענקית או במקרה הפחות טוב- שכירות). גם אני הייטקיסטית, גם אני מרוויחה סכומים יפים ועדיין קשה לי לסגור את החודש, מבינה את המצב הזה מאוד, ובכל אופן לא מעוניינת להתחלף בשום פנים ואופן באלו שמרוויחים שכר נמוך אבל מקבלים דרגה טובה במעון, מודה לה' על שנתן לי משכורת יפה ולא מתבכיינת כל הזמן (כן, זו ההגדרה, ולא אני היחידה שחושבת ככה)אלו שקשה להם לפרגן לי הטבה של 470 שח, אבל הם עצמם מקבלים סבסוד של 1700 לילד, יש להם דירה או שתיים בלי משכנתא ... והנחה של 90 אחוז בארנונה.
אף אחד לא צר עין על ה470 שלך, רק אפשר להבין את האכזבה שהם ציפו למשהו שיקל עליהם את יוקר המחיה ולא קיבלו, מאוכזבת באמת ובתמים בשבילם (מעניין מה היה קורה אם המצב היה הפוך ואת לא היית מרוויחה מהתוכנית, לא היית גומרת לבכות כאן)
יש כאן כ"כ הרבה הייטקיסטיות שמרוויחות שכר יפה ומשלמות הון של מיסים (כן, לא רק את, רק את לא גומרת לנפנף בזה) ובכל זאת מפרגנות לשכבות החלשות.
ביננו, זה כ"כ מצחיק אותי שנשות אברכים אומרות כמה משלמי המיסים מחזיקים את הכלכלה וכו' וכל השאר סתם פרזיטים שחיים על חשבונם, אז אולי תשלחו את הבעלים שלכם לעבוד. אני מאמינה שם כלכלה של המדינה זה משמים, ואם המדינה תשכיל להוציא את הכסף לדברים טובים, ה' יכול לגרום שהיא תצטרך להוציא פחות על דברים פחות טובים (נזקי טבע, מלחמות וכו') ולכן כ"כ לא צר לי שכספי המיסים שלי הולכים להקלה ביוקר המחיה של השכבה התחתונה, הלוואי שהכסף שלי ילך רק על זה.
ובעיני זה כ"כ חוסר רגישות לבכות על משכורת של 35K ברוטו (כן, גם אם היא 17 נטו) בפורום שיש בו כ"כ הרבה אנשים שמרוייחים רבע ממך.