זאת היתה דוגמה, אם לא הבנת.אני לא יכולה לקנות דירה בטבריה כי אין לי איפה לעבוד שם.
אני בטוחה שמי שמכיר אותך ויודע איפה את עובדת ואת התנאים שלך היה יכול לעזור עם עוד כמה רעיונות איך למצוא דיור בפחות כסף.
זו בחירה אישית שלך, לא הכרח, לא אילוץ, אף אחד לא כפה עליך או איים אם לא תעשי את זה (או שכן אבל לפי מה שכתבת עד היום) ועד שלא תביני את זה תמשיכי לטעון שאף אחד לא מפרגן לך.
לא קשה בכלל להבין אותך. כמו שכתבתי, אני מניחה שרובנו כאן עם תקציב הרבה יותר מוגבל, אז מי שקשה לו להבין זה בטח לא אלה שיותר מצומצמים בכסף ממך. אני לא מתלוננת כי בחרתי במצב שלי ואני שמחה בו. ועוד אגב, בשבילי זה גם לא כל כך "קשוח" ו"עבודה קשה" כדבריך. ואני מדברת על תקציב להוצאות אוכל וצריכה שוטפת (כל מה שקונים במכולת) הרבה יותר מוגבל ממך. לשלוש ארוחות ביום ורוב השבתות בבית.ובשנה הבאה אשלם K10 ועדיין קשה לך להבין למה זה יעזור לי
למה זה חסר היגיון?נכון, אבל דירה בבעלות היא לא קריטריון נכון להיום בקבלת הנחות, וזה מה שחסר הגיון!!!!
יש לך כסף. יש לך כל חודש 9 אלף ש"ח שאת בחרת להוציא על משכנתא על נכס יקר ולא לשלם עם זה אוכל ומעונות וכל מה שאת רוצה בנחת.
נכון, יש לך פחות 10 אלף מהמשכורת שהולך על מיסים וזה מעצבן וקשה. אבל לא זה מה שגורם לך לחיות ב"צמצום" אלא ה9 שאת בחרת להוציא על המשכנתא.
אני מדברת על אלו שיש להם דירה בבני ברק+ טבריה ומקבלים היום הנחה. למה זה כן נראה לך הגיוני??
אולי יכניסו קריטריון כמה ריהוט יש לך בבית? או כמה אוכל/מאיזה סוג את קונה? או כמה תכשיטי זהב או יהלומים יש לך?
מה ההבדל בין זה לבין משכנתא?
ממש מעניין אותי להבין את מהלך המחשבה שלך.