הלווו?, נכנסתם לפסים אישיים,
באו נשאיר את האשכול ענייני, שלא ינעל.
באו נשאיר את האשכול ענייני, שלא ינעל.
שנפתח קמפיין התרמה בשבילך?תוסיף 500 ארנונה
מעונות 3500 (פרטי) מעון של התמת יעלה לי 3100+ 2500
עליהם יש גם מס.
אחרי הכל נשאר 3000
הייטקסטית שמרוויחה 35 ויכולה לחיות ברמת חים של מורה...
זה הגיוני לרוסיה לא לישראל
אמיתי, זה נראה לך הגיוני?
אם בקשת ממש לחפור... אני מסימת חודש בפלוס, התנהלות כלכלית נכונה..שנפתח קמפיין התרמה בשבילך?
בנאדם עובד קשה ושליש מהמשכורת הולך על מיסים.שנפתח קמפיין התרמה בשבילך?
הייטקיסטית שמסיימת את החודש:תוסיף 500 ארנונה
מעונות 3500 (פרטי) מעון של התמת יעלה לי 3100+ 2500
עליהם יש גם מס.
אחרי הכל נשאר 3000
הייטקסטית שמרוויחה 35 ויכולה לחיות ברמת חים של מורה...
זה הגיוני לרוסיה לא לישראל
אמיתי, זה נראה לך הגיוני?
לאורך כל האשכול את מנסה להשוות בינך לבין אחריםאם בקשת ממש לחפור... אני מסימת חודש בפלוס, התנהלות כלכלית נכונה..
אבל אם כבר מי שיש דירה בבעלותו עם משכגתא מזערית ומקבל סבסוד של 1700 לחודש שלא יתבכיין
הנקודה היא שכמה מיסים לשלם זו לא בחירה שלה.הנקודה היא שכל אחד לוקח אחריות על הבחירה שלו
דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברקהייטקיסטית שמסיימת את החודש:
אחרי משכנתא של 9,000 (זה אומר דירה כנראה קצת יקרה כי לפני ההון העצמי מדובר באזור
ה 1.5 - 2 m )
חינוך 600 שח לחודשאחרי חומש.
ואחרי מעון ל2 הילדים עד 4
(בעלך יכול לקחת את הילדים בצהריים, ואז תחסכו בערך 2,000 ש״ח בחודש)
ואת מגיעה למשכורת של מור,ה לפני ההוצאות שלה...
(גם לה יש דיור, חינוך ועוד.)
מאוד קשה לסיים ככה חודש, אם אתה לא מבין את זה לבדאם לא היית מסיימת חודש בפלוס, במושגים חרדיים
זה לא היה התנהלות כספית לא נכונה
אלא שחיתות
כן הייטקיסטית שמרויחה 35 ואין לה אפשרות לרכב זה נורמלי לדעתך...כמובן שכל אחד יכול לעשות בכסף שלו מה שהוא רוצה..
דיברתי על הנורמאלי ועל המקובל
זהו שלא, אני רק מנסה להסביר למה הנחות למעמד הביניים הם דבר הכרחי גם.לאורך כל האשכול את מנסה להשוות בינך לבין אחרים
בהחלט, נכון. בחירה שלי.הנקודה היא שכל אחד לוקח אחריות על הבחירה שלו
את בחרת לגור במרכז
לשלם משכנתא גבוהה לטווח יותר קצר מהסטנדרט
לא ציפיתי שישתתפו בצערי! שלא יתבכינו רק על ההטבות שאני מקבלת!ואת מצפה שאנשים ישתתפו בצערך בשעה שזה לא נראה שיש לך מושג בכלל עם מה משפחות אחרות מתמודדות
נראה זה עוד דבר... את לא יודעת מה קורה בחשבון בנק של אחרים.ברמת השכר שלך יש הרבה אנשים ומשום מה אף פעם זה לא נראה שהם חיים בסוף מ5000 שח בחודש
מיסים זה לא בחירה שליאם יש לך התמודדות תקחי אחריות על הבחירה שלך
זה ליסוע שעתים לפחות ולידעתך משרה מלאה זה 9 שעותלדוג' יכלת לגור בדרום או בצפון לסוע שעה וחצי כל יום לעבוודה במרכז ולקבל בין 12-ל16 נ"ז על מגורים באיזור עדיפות לאומית
לא ציפיתי שישתתפו בצערי! שלא יתבכינו רק על ההטבות שאני מקבלת!וכך לקנות דירה יותר זולה גם להרויח במס וגם במשכנתא
כל אחד מנהל את הבחירות שלו
ומכאן ועד ההשוואות לרמת שכר אחרת ולאשים אחרים ולצפות שישתתפו בצערך זה נראה קצת מופרך
דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
מנגנון המס בישראל מעוותהנקודה היא שכמה מיסים לשלם זו לא בחירה שלה.
הנקודה היא שחסר הגיון שאדם יוציא שליש מהמשכורת על מיסים.
לא משנה כמה נשאר לו בסוף!
לפי הצחוק שלך צריך לשלול את ההנחה מכל מי שבבעלותו דירה בבני ברק...
זה ניהיה נושא האשכול, כשאנשים שמקבלים סבסוד של 1700 לילד התבכינו שיש אנשים שמעכשיו יקבלו 470מנגנון המס בישראל מעוות
אבל זה ידוע מראש כל אחד שנכנס לשוק יודע מה וכמה
וזה לא נושא האשכול
אז מה אכפת לך שפעם בחיים מתקנים בו משהו?מנגנון המס בישראל מעוות
זה לא תיקוןאז מה אכפת לך שפעם בחיים מתקנים בו משהו?
זה לא שלוקחים מהשכבות הנמוכות ומעבירים לשכבות הגבוהות, ממש לא.
זה רק שמקטינים את המס שהורים לילדים בגילאי 0-3 משלמים.
הכי הגיוני שבעולם.
נכון לעת עתה הנ"ז ל-6 עד 12 זה הוראת שעה עד סוף 23 הובא כאן בהודעות קודמות ציטוט מאתר של רשות המיסים אחרי שיעבור התקציב נדע אם זה נשאר לבנתיים זה הוראת שעהתמיד כדאי לקרוא עיתון בעין ביקורתית. ולראות אם מאחורי הכתבה לא עומד מישהו
הכתבה שקראת (וגם אני) היתה באופן בולט כתבה מטעם איגוד היבואנים שדורש להפחית את שיטת חישוב המיסים עליהם = רוצה הקלות בתשלום המס בלי להוזיל לצרכן כמובן ת'מחירים.
מחאת קפיטליסטים בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה -.
אינפלציה למי שיודע היא התייקרות ההוצאות וההנכסות במקביל = ערך הכסף נשחק.
זה אומר שאכן הכנסות הממשלה עולות והמס התייקר
ממול זה ההוצאות של המדינה עלו באותו שיעור שהתייקרו לך החיים כשערכת קניות
גם המדינה בשורה תחתונה - צורכת מוצרים ושירותים. והם התייקרו לה . כי אינפלציה.
בנוגע למה שככל הנראה יקרה לנ"ז של ילדים מעט יותר גדולים
כבר הוסבר לעיל הבלבול.
בחוק התקציב הבא לשנת 2024 (שעדיין לא עבר) ניתנה נקודת זיכוי נוספת לכל ילד עד גיל 18. כחוק ולא כהוראת שעה. ז"א - לתמיד.
לכן הוראת השעה של נקודות זיכוי נוספת עד גיל 12 הוארכה רק עד לזמן שבו אמור לחול החוק החדש.
מי שחשב שזה במקום הנקודות האלו - התבלבל. הם לא הוסרו נכון לשעת כתיבת שורות אלו מהצעת חוק התקציב ל-2024
למי שמשלם מס, עדיף טלאי שמקטין קצת את גובה המס שלו במיידי מאשר תוכניות ארוכות טווח שמי יודע אם יבוצעו אי פעם.התוצאה של זה היא מס גבוה לשכירים אבל להפחית להם קצת במס זה לא תיקון זה טלאי על טלאי והרחבת פערים
נתחיל..דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: