נכתב ע"י שנית;2284468:מספריה של ברטלר נודף ריח שרלטני ברור.
נניח שסופרת יכולה לכתוב כל מה שעולה על רוחה ושחלמה בלילה,
אך כשאנשים תמימים חושבים שכך נראה טיפול
זו כבר מתחילה להיות בעיה חוקית.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2284778:אין ספק שהרבה דברים בספרים בכלל לא מהפסיכולוגיה הקובנציונאלית המוכרת והחוקית.
מאד רווח היום כל מיני תרפיות ולימודים שיש להם תארים מחו"ל.
למה הם לא מוכרים זה שאלה שכדאי לעיין בה.
האם רק היוהרה הישראלית או שיש דברים בגו.
נכתב ע"י רינתיה;2284874:ולי אני תמימה, אבל אשמח אם מישהו יחכים אותי למה זה עלול להיות מסוכן מגע יתר(?) תוך כדי טיפול.
נכתב ע"י רינתיה;2284874:אני מאלה ש"מכורות" לספריה של ברטלר, אולי אני תמימה, אבל אשמח אם מישהו יחכים אותי למה זה עלול להיות מסוכן מגע יתר(?) תוך כדי טיפול.
נכתב ע"י אשת חבר;2284907:יוסיף דעת - יוסיף מכאוב.
שלא תדעי...
נכתב ע"י רינתיה;2285576:אשמח אם מישהו יענה תגובה מקצועית עניינית.
נכתב ע"י שירו;2285584:לא קראתי את הספר, הבנתי שהוא קצת שונה ואחר מספרי קריאה - ולפי הביקורת שרצה פה - נראה שלא ממש כדאי לקרוא אותו..
נכתב ע"י סימולציה;2286657:תרשו לי להתערב לכן באמצע?
תודה.
יושבות כאן נשים, שהידע שלהן בטיפול אגור ואסוף מהשקפתן האישית, ומעירות על חוסר מקצועיות אצל מטפלת רגשית, כשברור, או כנראה, שהן עצמן נגועות באותו חסר.
הנסיון מוכיח, שהתוצאה של טיפול מהסוג הזה, היא פריחה רגשית, ונפש בריאה ומשוחררת, מודעת ושמחה, ולא תלות נצחית וממסכנת במטפל / באהבה לו / במגע שלו.
בואי נצא מנקודת הנחה שאנחנו לא מכירים את מי שיושב מאחורי המקלדת לטוב ולמוטב.
כן.
נכתב ע"י סימולציה;2286657:הנסיון מוכיח, שהתוצאה של טיפול מהסוג הזה, היא פריחה רגשית, ונפש בריאה ומשוחררת, מודעת ושמחה, ולא תלות נצחית וממסכנת במטפל / באהבה לו / במגע שלו.
זהו. תפתחו את הראש. נשימה עמוקה. וגם אם אתן לא מסכימות, אז בבקשה, אל תכבנה את התקווה לאותן נשים שטיפול כזה יכול להציל להן את החיים.
יום טוב.
נכתב ע"י רותי קפלר;2286803:אין לי ידע בפכיסולוגיה, אז רק שאלת תם:
נניח שאהבה שקונים בכסף, יכולה לרפא משהו.
עכשיו, מה קורה אם האשה המסכנה כבר לא יכולה לשלם על הטיפול, אחרי ששילמה כמה חודשים 1200 ש"ח ל-4 מפגשים?
אז המטפלת מפסיקה לאהוב אותה באמצע?
מה קורה למטופלת אז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: