שתי הבניינים הראשונים של וולוול נמכרו כולם לפני שבאיאן הגיעו, ושאר הבניינים אף פעם לא עלו 560,000 ש"ח (הכי זול היה 750,000 בערך).אתה יכול להוסיף גם אותי לרשימת הנכשלים, אני שיווקתי את הפרוייקט של וולוול ב560,000 ונכשלתי, ואז הגיעו באיאן ולקחו את כל הפרוייקט והקפיצו המחירים, היום במיליון לא תמצא שם דירה.
לא רוצה לקרר, אבל עכו?? עיר אם מלא בעיות.
ומה שכתבו אמצע הדרך. זה קשקוש גמור. (תפתחו מפה ותראו) וכנראה מעיד על רמת הרצינות של המשווקים.
עריכה:
צפה בקובץ המצורף 1437380
עד שקם כבר עסקן אמיתי שכוונתו לש''שלא רוצה לקרר, אבל עכו?? עיר אם מלא בעיות.
ומה שכתבו אמצע הדרך. זה קשקוש גמור. (תפתחו מפה ותראו) וכנראה מעיד על רמת הרצינות של המשווקים.
עריכה:
צפה בקובץ המצורף 1437380
מה דעתך על רכסים רבי @עו"ד נתן רוזנבלטמישורית עם עפר תיחוח, הכי זול שיש.
הר יונה - מתכננים, תיכף ייצא למכרזים.
עמנואל - המחירים קפצו מעל המחסום הצבאי.
רכסים - עם פוליטיקות והצלחות כמו בבני ברק, גם המחירים הפכו לבניברקים.
במסלול הנסיעה זה אמצע הדרךלא רוצה לקרר, אבל עכו?? עיר אם מלא בעיות.
עריכה:
צפה בקובץ המצורף 1437380
זה אכן באמצע,בדקתי הרגע בגוגל, מחיפה לעכו 53 דקות, מעכו לצפת 1.15 - אם זה לא נקרא אמצע, מהו אמצע?
בינתיים אין דחיה נוספת. המכרז אמור להינעל ביום שני הקרוב. מענין מה יקרה שם.איפה זה עומד מה בסוף קרה? יהיה שיווק לחרדים או לא?
זה לא "מעניין" (כאילו מדובר במשחק כדורסל בין ברזיל לצכוסלובקיה) זה החיים של כולנו.בינתיים אין דחיה נוספת. המכרז אמור להינעל ביום שני הקרוב. מענין מה יקרה שם.
זה אולי החיים של חלק מאיתנו, אבל לא של כולנו.זה לא "מעניין" (כאילו מדובר במשחק כדורסל בין ברזיל לצכוסלובקיה) זה החיים של כולנו.
מלבד זאת שאני לא רואה כ"כ הבדל בין אופקים לעכולצערי, חלק גדול מהציבור, ובכללו החברה שבתוכה אני חי, עדיין אינו בשל לפתרונות כמו עכו.
קרית גת כן, נתיבות ואופקים אולי גם כן, אבל זה המקסימום בשלב זה.
הר יונה שאתה מביא כדוגמא היא ההוכחה הכי גדולה למה שאני טוען.מלבד זאת שאני לא רואה כ"כ הבדל בין אופקים לעכו
לא יודע מנין לך שהציבור לא "בשל" לפתרון כמו עכו. אף פעם לא ניסו לשווק אלפי דירות במקום אחד בפריפריה לציבור החרדי.
לדעתי הר יונה כסיף ועכו אם המחירים יהיו זולים לא יישארו דירות ריקות.
אם "עכו" לא נשמע טוב אז אפשר לשנות לו את השם, אם יקראו לשכונה שם חרדי כמו "רמת הנביאים" אפשר לשווק את זה טוב.
לא הבאתי את הר יונה כהוכחה. כתבתי שאם ישווקו אלפי דירות לחרדים בהר יונה או בכל מקום בפריפריה (בדגש על אלפי) יש סיבות טובות שזה יצליח.הר יונה שאתה מביא כדוגמא היא ההוכחה הכי גדולה למה שאני טוען.
דירות חדשות במחירים זולים עם שיווק מיוחד לחרדים, ובכל זאת הציבור הליטאי לא נוגע בזה. הסיבה לדעתי היא המרחק מהמרכז, ולכן אני חושב שעכו לא תהיה שונה בענין הזה.
הלוואי. לדעתי, הציבור יותר מפונק ממה שאתה חושב. אבל אולי המציאות העגומה תכריח אותם לצאת מאיזו הנוחות שלהם.לא הבאתי את הר יונה כהוכחה. כתבתי שאם ישווקו אלפי דירות לחרדים בהר יונה או בכל מקום בפריפריה (בדגש על אלפי) יש סיבות טובות שזה יצליח.
המצב היום ששיווקו כמה מאות דירות בהר יונה, ושכשהם שווקו המחירים בערים החרדיות "במרכז" היו הרבה יותר זולות, מסביר למה אז זה לא הצליח.
היום שהמחירים בערים החרדיות יקרים הרבה יותר, אם ישווקו אלפי דירות בפריפריה עם ייעוד חרדי ברור לכאורה זה יצליח.
דרך אגב לעכו יש יתרון (למי שמחפש את זה) שהיא קרובה (יחסית) לאזורי תעסוקה בחיפה ויקנעם.
זה הפינוק.הלוואי. לדעתי, הציבור יותר מפונק ממה שאתה חושב. אבל אולי המציאות העגומה תכריח אותם לצאת מאיזו הנוחות שלהם.
לגבי יקנעם, הר יונה קרובה יותר אליה (32 דק' ברכב), מאשר עכו (38 דק').דרך אגב לעכו יש יתרון (למי שמחפש את זה) שהיא קרובה (יחסית) לאזורי תעסוקה בחיפה ויקנעם.
לא רע בכלל, רק שכל זמן שיש אלטרנטיבות זולות במרחק כשעה נסיעה (אופקים, נתיבות), אני לא כ"כ רואה איך מקום במרחק שעתיים נסיעה (עכו) אמור להתרומם, אלא אם כן המחירים שם יהיו זולים משמעותית, או שאתה בונה על דור ההמשך של תושבי הצפון (חיפה, רכסים, צפת).זה הפינוק.
לגור בדירה חדשה בשכונה חרדית חדשה עם משכנתא סבירה.
קח לדוגמא את רמת בית שמש ד' ושים אותה בעכו, מה רע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: