מאיזה שבוע לקחת גלוקמין?גלוקומין
מבינה אותך.
שוב, 98 במצב רגיל זה טוב. בהריון לוקחים מקדם ביטחון.
אני לא הייתי נלחצת, אבל אני לא רופאה
בהמשך - תדברי אז...
ואיך מתיחסים לזה ברפואה כמו אינסולין?
מאיזה שבוע לקחת גלוקמין?גלוקומין
מבינה אותך.
שוב, 98 במצב רגיל זה טוב. בהריון לוקחים מקדם ביטחון.
אני לא הייתי נלחצת, אבל אני לא רופאה
בהמשך - תדברי אז...
די מוקדםמאיזה שבוע לקחת גלוקמין?
ואיך מתיחסים לזה ברפואה כמו אינסולין?
בחנויות טבע, מאמינה שגם בB&D.@תמי אחת
איפה משיגים קמח עדשים?
יש לך אפשרות להיכנס לראות את התוצאה ממחשב אחר? זה נראה איזשהו שיבוש חזותי... (גם לי נראה שהתוצאה היא זו עם החץ הירוק באמצע, וה8 השתרבב מתוצאה אחרת או משהו)אני מקווה. עדיין קצת מוזר לי ה8 משהו שבצד...
תודה
לדעתי להמשיך לעקוב אחרי ארוחות צהריים נוספות, ועדיף כמובן יותר בצפיפות.סליחה על כל השאלות...
אני פשוט חייבת לדעת כל מיני דברים ואתם ממש עוזרים לי, אין לי איזה רופא פרטי שיענה לי על כל השאלות שלי...
ארוחת הצהריים של הטרום סכרתי כללה רבע צלחת פירה, שני שליש צלחת גזר גמדי , ו3 נקניקיות סויה והוא היה חייב לצאת מהבית לאחר הארוחה וחזר 4 שעות לאחר מכן, מדד סוכר והופ 120 סוכר. (אחרי 4 שעות מהארוחה)
מה זה אומר? שאחרי הארוחה הזו שכללה רק רבע צלחת פחמימות וכל השאר חלבונים וירקות הסוכר לאן הוא עלה ל1000???
יש מצב שסוכר יכול להישאר על 120 כמה שעות או שבטוח הסוכר עלה מעל 200
כי בארוחות בוקר וערב הסוכר מתנהג ממש יפה, פחות מ110 בבוקר שעה לאחר הארוחה. בערב שעה וחצי לאחר הארוחה הסוכר על 90.
מה יכול להיות שבצהריים ארע?
האם יכול להיות שהטרום יגיע מהר לסוכרת כאילו כמה שנים זה יכול לקחת לבן אדם נגיד שאוכל בצורה לא מבוקרת?
נראה לי שזה נחשב תקין, לא?איזה דברים היית אוכלת לפני השינה?
אני על סף יאוש... בין 90-95 ןפעם בשבוע בסביבות 98.
ייאוש
אם את מסוגלת...נראה לי שזה נחשב תקין, לא?
אני שמעתי ויישמתי לאכול לפני השינה שקית במבה (25 גרם אולי?).
אוי ואבוי.. ממש קשה.אם את מסוגלת...
אני סובלת גם מהיפראמזיס, כך שרוב החלבונים כמעט לא באים בחשבון. לא מסוגלת לראות אותם, אפילו. זו כפרת עוונות אמיתית...
במבה? רק הריח יריץ אותי להקיא...
אז אני מההתחלה, כי עדיף לי לא לעשות העמסה.אוי ואבוי.. ממש קשה.
האמת שאני שומרת סוכר רק בחודש חודשיים האחרונים לפני הלידה. עד אז הערכים שלי תקינים ב"ה למרות שאוכלת רק פחמימות ריקות (ככה בשני ההריונות, מקווה שלא יחמיר להבא בעז"ה. עדיף בכלל בלי מתנות שכאלו). ואז הבמבה מתקבלת ממש בברכה...
(בשני ההריונות ערך אחד חריג בההעמסה של 100, לא מוגדר כסכרת, אבל אני שומרת לפי המעקב והתוצאות כי אם לא, יש תוצאות חריגות)
תפתחי בדפדפן אחר, או באנדרואיד. זה פשוט "מתבלגן" וזה בכלל שייך לשורה אחרת.אני מקווה. עדיין קצת מוזר לי ה8 משהו שבצד...
תודה
התארחנו אצל גיסתי. הממתקים והזבל זה משהו שבא לי להקיא.1. לא צריך לאכול כל הזמן. היינו בשבתות שמחה שפשוט שופכים על הילדים ממתקים לאורך הסעודות. למי ולמה זה טוב? ילדים לא צריכים להתרגל לאכילה בלתי פוסקת, וזה אחד הגורמים להשמנה וסכרת כי אין זמן עיכול ואיזון.
זה מכמה מחשבים.יש לך אפשרות להיכנס לראות את התוצאה ממחשב אחר? זה נראה איזשהו שיבוש חזותי... (גם לי נראה שהתוצאה היא זו עם החץ הירוק באמצע, וה8 השתרבב מתוצאה אחרת או משהו)
זה מופיע כשביקשתי את הערך של הבדיקה הזו ספציפית, כלומר אין אף בדיקה אחרת לידה.תפתחי בדפדפן אחר, או באנדרואיד. זה פשוט "מתבלגן" וזה בכלל שייך לשורה אחרת
באמת מוזר. לא מכירה גרף של בדיקות.זה מכמה מחשבים.
עוד משהו מוזר - האתר לא נותן לכלול את הבדיקה הזו בגרף של הבדיקות. העלה לי חשש שהערך כל כך גבוה שהוא מחוץ לגרף...
מוזר. גם אם זה היה שייך לבדיקה הזו זה היה צריך להופיע בצד ימין ולא בשמאל. עדיין נראה שזה בעיה בתצוגה ולא בתוצאה.זה מופיע כשביקשתי את הערך של הבדיקה הזו ספציפית, כלומר אין אף בדיקה אחרת לידה.
אפשר לנסות גם אורז בסמטי ולראות איך הוא מגיב לזהפחמימות מלאות כמו אורז מלא וכדומה
אורז זה 'תורה' שלמה.אפשר לנסות גם אורז בסמטי ולראות איך הוא מגיב לזה
אומרים שזה גם כמו אורז מלא
(@תמי אחת - זה נכון?)
והילדים אמורים לאהוב את זה בהחלט
זה אפילו מיוחד בזה שהוא לא נדבק אלא יוצא אחד אחד.
בהצלחה והמון המון כח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: