המספר אני יודעת שהוא תקין.124 זה מספר מצוין, לא? אמרו לכם שצריך נמוך יותר?
בוודאי שהסוכר יעלה. זה חשוב לגוף, זה חלק ממנגנון הפעולה של עיכול האוכל.
הבעיה היא כשהסוכר מגיע לרמות לא מאוזנות, כשהגוף לא מצליח להתגבר עליהן לבד.
אבל אם היה מדובר על צלחת של שניצל אורז וירקות הייתי שמחה.
אבל מדובר על צלחת יחידה של מרק עדשים ואפונה עם ירקות כמו גזר, מעט בטטה וקישוא, הסוכר היה אמור להיות 95 נגיד לא לקפוץ כזה גבוה. כאילו האפשרויות הפחממתיות מצטמצמות ביותר