עד 120 אפשר להסתדר עם דיאטה קפדנית, אחרי חצי שנה לבדוק שוב, אם זה ירד אז טוב, מעל 120 כדאי להתחיל תרופות מיד (כמובן עם דיאטה קפדנית).זה מידע מרופא? חשוב לי לדעת...( מישהו אחר כאן הגיב לי שרק מ120 נחשב)
עד 120 אפשר להסתדר עם דיאטה קפדנית, אחרי חצי שנה לבדוק שוב, אם זה ירד אז טוב, מעל 120 כדאי להתחיל תרופות מיד (כמובן עם דיאטה קפדנית).זה מידע מרופא? חשוב לי לדעת...( מישהו אחר כאן הגיב לי שרק מ120 נחשב)
230 זה רחוק מ400.שזה סכרת! אבל אולי הבדיקה לא יצאה תקינה...אחותי פעם אחת מדדה ויצאה 230 ובסוף גילינו שהיא נגעה בסוכר ולא שטפה את היד....
זה אומר שהמכשיר לא מדויק.באצבע אחת נמדד סוכר בצום 101 ובשניה 94 אז מה זה אומר? מי צודק?
לא.האם סידרנו את הסוכר או שלא?
אם לא מדובר על הריון - עד 105 בצום, זה בסדר (פרופ' חוליו ויינשטיין. שאלתי אותו באופן אישי)קנינו מכשיר לבדיקת סוכר בייתית "פרי סטייל" אם אני לא טועה....
באצבע אחת נמדד סוכר בצום 101 ובשניה 94 אז מה זה אומר? מי צודק?
לא מדויק.שמעתי גם מקרובת משפחה שיש מושג שאם אוכלים הכל אבל בצורה נכונה זה גם מסדר את הסוכר,
לדוגמא אם מישהו אכל או עוגה או כמה עוגיות ומיד לקח חופן אגוזים או שקדים זה מוריד את הסוכר
קצת בעייתי.ושוב אשמח מאוד ממי שיש לה ניסיון עם סכרת ומכינה מאכלים כמעט רגילים (לא תזונה מבוססת קטניות, או תרד או טופו וכדומה) אבל מסתדרים יפה עם הסוכר אשמח עם תעלה לפה מתכונים של ארוחות צהרים בעיקר, ואיפה היא קנתה. יש לי גישה קרובה לB&D בקרית ספר.
מה לקנות שם? אם מה להתחיל? מה טעים וכדו'?
והאם אני צריכה ללכת לשדוד בנק בשביל התקציב לסכרת?
אז שואלים את הרופא, מה הבעיה?זה חמור, כי זה אומר שמישהו פה בדרך לסוכרת, אם לא היום אז מחר, לא?
הרופא אומר "סוכר לא כ"כ טוב" "לשמור דיאטה" ובזה מסתכמות המלצותיו לגבי הסוכר.אז שואלים את הרופא, מה הבעיה?
תתעקשו לקבל הפניה לדיאטן/ נטורופתהרופא אומר "סוכר לא כ"כ טוב" "לשמור דיאטה" ובזה מסתכמות המלצותיו לגבי הסוכר.
אתם מכירים את הרופאים היום...
אם סלט ירקות זה בא בחשבון, אז בוקר סלט ירקות גדול עם ביצה קשה / חביתה, טחינה וקוטג'ושוב אשמח מאוד ממי שיש לה ניסיון עם סכרת ומכינה מאכלים כמעט רגילים (לא תזונה מבוססת קטניות, או תרד או טופו וכדומה) אבל מסתדרים יפה עם הסוכר אשמח עם תעלה לפה מתכונים של ארוחות צהרים בעיקר, ואיפה היא קנתה. יש לי גישה קרובה לB&D בקרית ספר.
לדעתי, כדאי לברר אצל פנימאי.הרופא אומר "סוכר לא כ"כ טוב" "לשמור דיאטה" ובזה מסתכמות המלצותיו לגבי הסוכר.
אתם מכירים את הרופאים היום...
לא ממש. יודעת על הרבה שלא מסוגלים להכניס את זה לפה. כדאי לנסות ולבדוק.אפשר להכין לחם טחינה זה מאוד טעים וכמעט לא מורגש טעם של טחינה (ברוב המתכונים ברשת יש סילאן אבל אפשר פשוט לותר על הסילאן)
ההמלצה היא לארוחת בוקר משביעה וטובה, כי היא משפיעה על הצריכה של היום כולו. עדיף להוסיף 2 פרוסות לחם ולשבוע, מאשר להשאר רעבים.אם סלט ירקות זה בא בחשבון, אז בוקר סלט ירקות גדול עם ביצה קשה / חביתה, טחינה וקוטג'
פרופ' ויינשטיין אמר לי שאחרונה הם סיימו מחקר שהוכיח שגם אם אוכלים בבקור טוב, וחורגים ברמות הסוכר - זה עדיין שווה, כי בהמשך הגוף דורש פחות.
אמרתי לו שהגמרא הקדימה אותו...במסכת בבא מציעא (דף ק"ז) כותבת הגמרא כך: "שמונים ושלשה חלאים תלוין במרה, וכולן - פת שחרית במלח וקיתון של מים מבטלתן".
הלוואי ונצליח לאכול בבוקר טוב, זה כ"כ משפיע על הכל.
זה רק מסביר כמה ה-400 לא טוב (לדעתי זה ישר למיון אם הבדיקה נעשתה טוב...)230 זה רחוק מ400.
מכירה מקרוב ידידים ללא עבר סוכרתי כלל, שבעקבות כשל לבלב אקוטי [השערה שבעקבות קורונה] - סבל באופן פתאומי מעיוורון חלקי [לא זיהה את בני המשפחה] ובחדר מיון התברר שרמת הגלוקוז שלו היתה אי שם צפונה יותר מ400.זה רק מסביר כמה ה-400 לא טוב (לדעתי זה ישר למיון אם הבדיקה נעשתה טוב...)
400 זה יכול להיות חמצת שזה מצב מסכן חיים!
יכול להיות פיקוח נפש! מיד למיון!סליחה, אבל יש לי שאלה,
מישהו שסתם במוצאי שבת הסוכר שלו על 400!
מה זה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: