לדוחן אולי יש ערך גליקמי נמוך,מישהי המליצה איפשהו על דוחן (אבל בזהירות. מוריד דרסטית)
אבל האם הוא באמת מוריד? דרסטית?
זה משהו מוסכם?
לדוחן אולי יש ערך גליקמי נמוך,מישהי המליצה איפשהו על דוחן (אבל בזהירות. מוריד דרסטית)
אז למה באמת עושים בדיקת סוכר דוקא בצוםזה אומר שהכבד מפריש סוכר בשעת רעב. אם את לא אכלת מדי הרבה זמן, הכבד מפרש זאת כרעב ומפריש לבד. זה הבעיתיות שבסיפור. (לי רופא אמר שעדיף שיהיה לי סוכר מאוכל שאני אוכלת, ולא שהכבד יפריש סוכר, כדי לא להרגיש אותו)
כדי לבדוק שהאשה מאוזנת סוכרתית.אז למה באמת עושים בדיקת סוכר דוקא בצום
או שזה תלוי ומשתנה מאדם לאדם
לא יודעתלדוחן אולי יש ערך גליקמי נמוך,
אבל האם הוא באמת מוריד? דרסטית?
זה משהו מוסכם?
איפה השגת?לא יודעת
סוף סוף השגתי.. בחנויות המזון הפסיקו להביא...
אני אנסה בשבוע שבועיים הקרובים ונראה אם זה עוזר להוריד את הרמות של הבוקר. כי בבוקר תמיד גבוה אצלי.
לא מתחייבת לעדכן
חנות טבע כלשהי... בעלי קנה, אז אין לי מושג איזואיפה השגת?
צודקת לגמרי.שלום נשים .
נקודה חשובה לגבי מדידות הסוכר :
חשוב מאד לשטוף את האצבע לפני מדידת הסוכר ועוד יותר חשוב ליבש אותה .
כי המים מדללים את טיפת הדם ונותנים תוצאה לא נכונה .
( נודע לי אחרי 3 הריונות עם ערכים נמוכים מאד בבוקר ....יכול להגיע למספרים של 31 וכו'..מספרים לא הגיוניים בעליל. ואחרי הקפדה על ניגוב האצבע המספרים יותר הגיוניים )
בריאות איתנה אצל כולן!
הוכח מדעית ם. אקו צק לא טוב לסכרת הריון.אחרי הרבה המלצות, קניתי היום את מכשיר פריסטייל.... ערכים אחרים לגמרי
מאותה אצבע, באותה דקירה, פער שבין 5 - 12 לרעת האקו צ'ק
פעם ראשונה שאני רואה 74 (כוס קפה ואחריה כלום למשך זמן ארוך.... בדיקה ואז מהר מהר רצתי לאכל.. )הוכח מדעית ם. אקו צק לא טוב לסכרת הריון.
עכשיו הערכים בסדר?
כמה זמן לפני זה אכלת, ומה?(סתם יכנע..)פעם ראשונה שאני רואה 74 (כוס קפה ואחריה כלום למשך זמן ארוך.... בדיקה ואז מהר מהר רצתי לאכל.. )
נבדוק בבוקר את המצב... שאז עיקר הבעיה אצלי
כמה זמן לפני זה אכלת, ומה?(סתם יכנע..)
ומה שלום העמסת סוכר?
איזה וותרנית, חבל"ז..אחרי הקפה של הבוקר, רצתי לתור לדיאטנית... עד שהגעתי לעבודה עברו לפחות 3 שעות...
העמסה?
לא כתבתי כבר?
תכלס הרופאה וויתרה לי על ניסיון חוזר ושלחה אותי ישר להריון סוכרת
נמוך!!!!נו, אני במתח....
הזיה.נמוך!!!!
89 בפריסטייל
106 באקו צ'ק
אחרי ארוחת ערב על האש עם צ'יפס ומעט שתיה מתוקה
99
הזוי!!!!
אני!!!הזיה.
אם אכן כך - אמורים לזעזע את הקופות שיתנו רק פריסייל. יש קופות שנותנות רק אקו צ'ק.
יש עוד מישהי שחוותה דבר כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: