עדיפות ללא קלוי. אבל גם קלוי זה בסדר.שקדים ואגוזים משנה אם זה קלוי?
ככל שתוסיפי מכל אחד יותר - הסוכר מתפרק בהדרגה וככה תשארי בעז"ה מאוזנת...חובה עם פחממה לאכול גם חלבון וגם ירק או מספיק רק אחד מהם?
עדיפות ללא קלוי. אבל גם קלוי זה בסדר.שקדים ואגוזים משנה אם זה קלוי?
ככל שתוסיפי מכל אחד יותר - הסוכר מתפרק בהדרגה וככה תשארי בעז"ה מאוזנת...חובה עם פחממה לאכול גם חלבון וגם ירק או מספיק רק אחד מהם?
לכי לרופא מומחה.אוף, אצלי תמיד הערכת המשקל גם ככה גדולה (בלי קשר לגודל התינוק שיוצא בסוף) את האחרון בחדר לידה העריכו לי ב-4.2. נולד 3.4 מה אני אעשה?
לדעתי כן.מה זה יכול להיות ערך גבוה מאוד אחרי ארוחה(171! בד"כ אני מאוד מאוזנת) אחרי 25 דק' בדקתי היה 110
ובאופן כללי ערכים גבוהים יותר אחרי ארוחת ערב בימים האחרונים(140-150)
כדאי לפנות לרופאה? זה מלחיץ?
זה יכול להיות קשור לחריגות במהלך היוםמה זה יכול להיות ערך גבוה מאוד אחרי ארוחה(171! בד"כ אני מאוד מאוזנת) אחרי 25 דק' בדקתי היה 110
ובאופן כללי ערכים גבוהים יותר אחרי ארוחת ערב בימים האחרונים(140-150)
כדאי לפנות לרופאה? זה מלחיץ?
ברור לרופאכדאי לפנות לרופאה? זה מלחיץ?
תנסי להכין אייס קפה בבית, כוס חלב קפוא, קפה נטול וממתיק סוכרלוז - לערבל בבלנדר יוצא טעים.יש לי בימים האחרנים חשק מטורף למתוק, וזה לא עובררר
מה עושים??
איך אתן משיגות את הרופא במיידי?ברור לרופא
לא ממש מיידיאיך אתן משיגות את הרופא במיידי?
כןב"ה אני מאוזנת אחרי ארוחות ( בד"כ לא עוברת את ה 112) ניסיתי בשבועות האחרונים פעמיים לאכול לחמניה מקמח לבן, בלי לבדוק כמות של פחמימה וגרמים והבדיקה לאחריהם היתה מצוינת , איזור 109. הגיוני?
לא ראיתי שיש משהו שמשפיע עלי יותר בניגוד למה שאחרות כותבות- עד עכשיו הכל עובר לי טוב , כן ראיתי שאם אני אוכלת גבינה צהובה התוצאה תמיד יותר נמוכה- כ 96כן
כל אחת מושפעת שונה
אצלי לחם לבן הולך חלק
בתנאי שאני לא מגזימה(לחמניה אחת/פיתה/2 פרוסות)
אם אני חורגת-מזנק
איזה שלב את?לא ראיתי שיש משהו שמשפיע עלי יותר בניגוד למה שאחרות כותבות- עד עכשיו הכל עובר לי טוב , כן ראיתי שאם אני אוכלת גבינה צהובה התוצאה תמיד יותר נמוכה- כ 96
קפה אני שותהתנסי להכין אייס קפה בבית, כוס חלב קפוא, קפה נטול וממתיק סוכרלוז - לערבל בבלנדר יוצא טעים.
(וכמובן החלב נחשב כחצי מנת פחממה אין מנוס)
עוד אופציות:
מעדן ג'וי (חצי מנת פחממה)
ארטיק דיאט חלבי ממש טעים
וסתם באופן אישי גם לי היו חשקים מטורפים למתוק
אבל כשאכלתי מאד מזין ומאד מאוזן זה עבר (לא להתעצל, להכין לך חזה עוף / סלמון / עופות דגים קציצות בשר, מרי ירקות ותוספות של ירקות כמו מוקפצים שעועית ירוקה וכו'; סנדויצ'ים של גבינות וירקות וחביתה וממש לדאוג לאוכל טעים ומאד מזין)
איזה שלב את?
גם אני הייתי ככה עד שבוע 30
אלא אם כן אכלתי חבילת שוקולד שלמה או פנקייקס עם מלא סירופ שוקולד
אח"כ זה לאט לאט עלה ועכשיו אני שומרת ממש
התחלת ממש מוקדםשבוע 21, אני כבר 10 שבועות שומרת! רק פה ושם מנסה לבדוק איך דברים מסוימים מגיבים . הבנתי כי עם ההריון האיזון שונה, בהצלחה לך
חכי חכי איזה חתיכה תהיי אחרי הלידה, תוציאי לכוווולם את העינייםהתחלת ממש מוקדם
אני "רק" משבוע 14
כן, כל שבוע זה משמעותי. לא יודעת באיזה שלב את נמצאת אבל אם כבר עברת את ה 30 אז את כבר בסוף...ואו
התחלת ממש מוקדם
אני "רק" משבוע 14
גילו לך ע"י בדיקת סוכר בצום?אני "רק" משבוע 14
זה בהחלט עוזרחכי חכי איזה חתיכה תהיי אחרי הלידה, תוציאי לכוווולם את העיניים
אני בתשיעיכן, כל שבוע זה משמעותי. לא יודעת באיזה שלב את נמצאת אבל אם כבר עברת את ה 30 אז את כבר בסוף...
סוכר גבולי בצום ואח"כ העמסה בשבוע 14גילו לך ע"י בדיקת סוכר בצום?
לא רוצה לחפור אבל אני בלחץ שאני עם סכרת סמויה ובינתיים סוכר בצום תקין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: