בביס הראשון מפעילים טיימר בטלפון לשעהאגב, אתן בודקות ממש אחרי כל ארוחה?
יוצא לי הרבה פעמים שאני שוכחת לבדוק...
איך אתן זוכרות לבדוק?
בביס הראשון מפעילים טיימר בטלפון לשעהאגב, אתן בודקות ממש אחרי כל ארוחה?
יוצא לי הרבה פעמים שאני שוכחת לבדוק...
איך אתן זוכרות לבדוק?
מה שאני מצאתי -ופליזזז חייבת רעיונות לנשנושים שמותר לאכול בלי הגבלה!
לא מסוגלת כל היום כל היום להתחשב בשעות או בארוחות, רוצה להכניס לפה מדי פעם משהו בלי חשבון.
אה, ושיהיה גם טעים..
למה זה רק אם ממש קשה? למה זה לא מלכתחילה?אם ממש קשה, אפשר לקנות 'ממתקים' שמיועדים לסכרת. רק צריך לשים לב באיזה ממתיק השתמשו והאם הוא מותר בהריון.
לא בריא לעוברלמה זה רק אם ממש קשה? למה זה לא מלכתחילה?
תחליפי הסוכר שנויים במחלוקת, באופן כללי ובהריון בפרט. אני ממש משתדלת והשתדלתי להימנע מהם.למה זה רק אם ממש קשה? למה זה לא מלכתחילה?
אני אותו דבר,בסוגריים, חבל לי שאחרי כל לידה מחדש אני 'מתנפלת' על הממתקים והורסת לעצמי הרגלים שהיו לי כל כך טובים! אבל כנראה שהמוטיבציה כבר לא אותו דבר... כי כל פעם אני אומרת לעצמי שאמשיך לשמור ולא מצליחה לעמוד בזה.
תכלס זה עובד תמידאני אותו דבר,
דיברתי עם אחותי וגם היא ככה
עד שהתייעצה עם דיאטנית שהסבירה לה שהגוף מאבד המון אנרגיה בחודשים שאחרי הלידה וצריך קודם כל לדאוג למלא את הצורך של הגוף
לכן לא להלחם בצורך למתוק, אבל לדאוג קודם כל לתזונה מלאה, איכותית ובריאה
ולאט לאט הצורך של הגוף בפחמימות ריקות ירד.
קשוח. אבל כנראה עובד
אחרי לידה ממש לא!!!!!תכלס זה עובד תמיד
אם נורא בא לך ביום בהיר לחסל חבילת שוקולד
סבירות גבוה שאם תעצרי את עצמך קודם ותאכלי ארוחה טובה או ארוחת ביניים מתאימה-הצורך ירד או אפילו יעלם לחלוטין
קל זה אף פעם לאאחרי לידה ממש לא!!!!!
אין זמן לאכל, אין כח להכין
וכמה שתאכלי, אחרי הארוחה, או באמצע הלילה מסוגלים לחסל חבילת שוקולד שלמה (אמרה ההיא ששתי קוביות מספקות אותה בדרך כלל)
לדעתי זה לפי כמות הדם ששמת,משהו השתגע... הלוואי שבמכשיר ולא אצלי...
עשיתי הבוקר בדיקה בצום, יצא לי 123 (בחיים לא הייתי באזורים האלה בכלל בכלל) אחרי כמה דקות עשיתי שוב ויצא לי 87.
שעה אחרי הארוחה, בדקתי, יצא לי 168 (שוב, משהו לא נורמלי בכלל) אחרי כמה דקות בדקתי שוב יצא 150.
בין לבין היה סימן של err על המכשיר. מה זה אומר? למי אני פונה? אני עם פריסטייל. הוא בן כמה שבועות.
זה מה שיצא לי בכל הניסיונות לעשיתיזה לא מה שיוצא מטפטפים על הסטיק? אני אמורה לווסת את זה?
תודה. עכשיו 111... (אבל כבר עברו כמעט שעתיים מתחילת הארוחה) אני מרגישה שהבדיקות הללו פשוט הופכות אותי למאוד לא רגועה, וזה מעגל שמעלה עוד יותר את הסוכר...תנסי דקירה על הכי קטן שמאפשר לך ולשים את טיפת הדם לאט כדי שתכנס כמות מדויקת יותר
באופן כללי אם הגוף רוב הזמן במצב של ערכים מותרים אבל גבוהים (100-120),
לרוב לא בודקת לפני,רוב הזמן זה גם לפני הארוחה? או שאת בודקת רק אחרי הארוחות? (שאז זה מעולה)
אם יש לך תוצאות חריגות תנסי מיד לבדוק באצבע אחרת.אוף, למה יש לי תוצאות מחרידות שעה אחרי האוכל? אני אוכלת ארוחת בוקר שתמיד היתה מצוינת בשבילי, אחריה לא התקרבתי ל-120..
קמה בבוקר, תקין. שעה אחרי הארוחה יוצא קרוב ל-170. אחרי שעה וחצי זה כבר מתחת ל-120. קרה לי גם אתמול והקפדתי על כמות דם מדויקת, מחט חדשה, ידיים שטופות...
זה מסוכן? הייתן מנסות לשאול מישהו? שאר היום אתמול היה ממש תקין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: