נדיר שאשה לא תגיע לכמות הצריכה הרצוייה.רק מדייקת שבסכרת הריון חובה לאכול כמות פחמימות מסוימת
יותר מבסכרת רגילה.
ולכן יש יותר מקום לשוקולד ועוגיות מותאמות כארוחת ביניים וכמובן עם משהו שיאזן את הפחמימה.
בדרך כלל העבודה היא להוריד בצריכת הפחמימות.
נדיר שאשה לא תגיע לכמות הצריכה הרצוייה.רק מדייקת שבסכרת הריון חובה לאכול כמות פחמימות מסוימת
יותר מבסכרת רגילה.
ולכן יש יותר מקום לשוקולד ועוגיות מותאמות כארוחת ביניים וכמובן עם משהו שיאזן את הפחמימה.
3 וחצי כאלה, הם כמות הפחמימות המומלצת לארוחה שלמה!היא היתה הפחמימה
2 בננות ל12 יחידות של מאפינס.
יוצא כלום פחמימות.
מדובר על סוכרת הריוןבסכרת אי אפשר "לאכול כל היום לחם/פיתות/לחמית/פריכיות"
הם מלאי פחמימות ואפשר לצרוך אותם בכמות מוגבלת מאוד.
ולמי שנותר בכמות הפחמימות המותרת לו אפשרות להוסיף עוגיה או קצת שוקולד, עליו אמרתי שצריך לדעת שכמות הפחמימות במאפים ללא סוכר היא גבוהה וכמעט ללא הבדל בין המאפים הרגילים.
אישית אני נאבקת להגיע למעל 100 גרם פחמימות ביום ושהסוכר שלי יהיה מאוזן.נדיר שאשה לא תגיע לכמות הצריכה הרצוייה.
בקושי 2 מאפינס הצלחתי לאכול, השקדים ממש הופכים את זה לכבד ומשביע.3 וחצי כאלה, הם כמות הפחמימות המומלצת לארוחה שלמה!
רחוק מכלום.
את אמורה להגיע לאזור ה 150 גרם פחמימה ביום.לפי מה מחשבים את כמות הפחמימות ליממה?
אמנם עברו כמה חודשים מההיריון שלי.אישית אני נאבקת להגיע למעל 100 גרם פחמימות ביום ושהסוכר שלי יהיה מאוזן.
בקושי 2 מאפינס הצלחתי לאכול, השקדים ממש הופכים את זה לכבד ומשביע.
וזה ביחד 12 גרם פחמימות
פחות ממה שמומלץ לארוחת ביניים.
כמו שכתבתי זה יוצא 6 גרם פחמימות למאפינס אחד!3 וחצי כאלה, הם כמות הפחמימות המומלצת לארוחה שלמה!
רחוק מכלום.
זה נשמע משביע מאוד, לא נראה לי שמישהי מסוגלת לאכול 3.5 יחידות מאפינס בארוחה3 וחצי כאלה, הם כמות הפחמימות המומלצת לארוחה שלמה!
רחוק מכלום.
אם היה אפשר לאכול רק פחמימות אכן זו בעיהנדיר שאשה לא תגיע לכמות הצריכה הרצוייה.
תלוי בן אדם.זה נשמע משביע מאוד, לא נראה לי שמישהי מסוגלת לאכול 3.5 יחידות מאפינס בארוחה
במיוחד שחשוב לשלב בארוחה גם ירקות וחלבונים שמשביעים גם הם
אם היה אפשר לאכול רק פחמימות אכן זו בעיה
לכן חשוב לשלב את כל אבות המזון שהארוחה תשביע למרות שכמות הפחמימות קטנה
אבל העיקר הוא שגם הנפש תשבע ואם צריך גם עוגיה טעימה אפשר לאכול בארוחה 2 עוגיות שזה מנת פחמימה של 15 גרם
וכמובן לשלב חלבונים וירקות כדי לשבוע בלי לחרוג מכמות הפחמימות המומלצת
זו החכמה
מה זה גרנולה בריאה? איפה אפשר לקנות/מתכון שאפשר להכין?יוגורט עם גרנולה בריאה.
הכנתי. תודה רבה!!תנסי שוקולד ללא סוכר יש בחנויות
ועוגת גבינה יש לי מתכון מעולה שמתאים לסכרת:
:
750 גר' גבינה
1 אשל גדול
3 כפות קמח / קורנפלור
2 ביצים
חצי כוס סוכר (אני המרתי לסוכרלוז נוזלי)
3 כפות פודינג
מצרכים לציפוי:
2 שמנת חמוצה
4 סוכר וניל (כנל - המרתי לסוכרלוז)
להכניס לתנור על חום של 180 שלושת רבעי שעה בערך עד שהדפנות מתקשות מעט.
לציפוי -
מערבבים בכלי שמנת חמוצה עם סוכר וניל.
משטחים בזהירות ע''ג העוגה החמה והאפויה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות, לאחר מכן יש להשאיר את העוגה בתנור מכובה למשך שעה.
כל אחד וטעמו, לי זה משעמם לאכול רק אורז ולחם חסר לי מתוקתלוי בן אדם.
לי עדיף לאכול אורז/לחם בארוחה, ולא להשמיט את זה בעבור 2 עוגיות ללא סוכר שבעיני ממש לא טעימות.
הכוונה העיקרית בהודעות שלי היתה להבהיר להרבה שטועים לחשוב ששוקולד/עוגות ללא סוכר אינם בעייתיים בסכרת, אז זהו שהם בעייתיים כמו כל פחמימה אחרת.
המילים 'ללא סוכר ' עושות איזושהי הטעייה בעניין. מכירה אנשים שמטעמי דיאטת הרזייה או סכרת אוכלים חופשי וופלים ושוקולד ללא סוכר, בעוד שהקלוריות והפחמימות שתיהם גבוהים מאוד במוצרים אלו.
כןיכול להיות שאם עושים את הבדיקה של הסוכר בצום שעתיים אחרי הקימה (עדיין בצום כמובן), הערכים יהיו גבוהים יותר?
את יודעת אולי להסביר לי את ההגיון בזה?
ברוריכול להיות שאם עושים את הבדיקה של הסוכר בצום שעתיים אחרי הקימה (עדיין בצום כמובן), הערכים יהיו גבוהים יותר?
אני מבינה, לא אמרו לי את זה...ברור
כל הבעיה בסוכר בצום, זה שהכבד מפריש סוכר והסוכר מתחיל להעלות.
צריך לקום לעשות בדיקת סוכר ומיד לאכול משהו כדי לתת לגוף סוכר לפרק ושיפסיק להפריש מעצמו
מי מדריך אותך לגבי הסוכרת?אני מבינה, לא אמרו לי את זה...
עוד לא מאובחן לי, אני עדיין לא בשלב של העמסת סוכרמי מדריך אותך לגבי הסוכרת?
כי זה נראה שאין לך בכלל מידע על זה וחבל
רמת סוכר לא מאוזנת מזיקה לעובר
תפני לייעוץ של אחות ליווי סוכרת ודיאטנית בהקדם
אם נראה לך שהסוכר לא מאוזן אל תחכי לשבוע בו עושים העמסת סוכרעוד לא מאובחן לי, אני עדיין לא בשלב של העמסת סוכר
התחלתי לבדוק בצום מידי פעם כדי לדעת אם מתחילה להתפתח סכרת,
אחרי הריון קודם עם סכרת גבולית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: