אפשר עם מרשם מאחותיש לי אפשרות לקנות באתר של מאוחדת סטיקים של פריסטייל בלי מרשם? נגמר לי המרשם ויש לי תור לרופאת משפחה רק למחר, ובתי המרקחת באזור שלי סגורים.
מישהי הזמינה פעם את הסטיקים האלה באתר?
תודה!
אפשר בלי מרשם אבל עולה 77 ש"ח (אאל"ט) במקום 20 ש"ח.יש לי אפשרות לקנות באתר של מאוחדת סטיקים של פריסטייל בלי מרשם? נגמר לי המרשם ויש לי תור לרופאת משפחה רק למחר, ובתי המרקחת באזור שלי סגורים.
מישהי הזמינה פעם את הסטיקים האלה באתר?
תודה!
אם יש משקל גבוה ועוד תנאים מזרזים בשבוע מוקדם יותרתודה על התשובות עזרת לי מאוד .
לגבי המשקל אצלי זה בערך קילו יותר בלי סוכר לכן אני מפחדת מאודדדדדדדדדדדדד
ההנחיה שקיבלתי היא שלא יעברו יותר מ3 שעות בלי אוכלתודה על התשובות עזרת לי מאוד .
יש מצב, תפרידי בין המוצרים ותבדקי2. האם יש מצב שמוצרי חלב מעלים לי את הסוכר ?
3. האם בתי חולים חוששים מלידה טבעית של סכרת הריון?( אני תמיד יולדת גדולים ..ולא הייתה לי בעבר סכרת
עד 4 קילו מיילדים לידה טבעית אם יש חשש שהעובר גדול מנתחים (לתינוק עם סכרת יש בצקות והסכנה שתהיה כליאת כתפיים) , לי עושים זירוז באמצע שבוע 38 כדי להמנע מניתוח.תודה על התשובות עזרת לי מאוד .
ירקות מכל הסוגים. תנסי שעועית ירוקה (לפזר בתבנית תנור או לאדות על אש נמוכה עם מכסה), גזר (יש כאלו שזה בעייתי עבורן ויש שלא), קישואים, קולרבי. אפשר לאדות או להקפיץ. כרובית / ברוקולי בתבנית בתנור.אשמח לרעיונות לתוספות קלות להכנה לארוחת צהריים שלא מקפיצים את הסוכר
וכן נשנושים פרווה שמתאימים לארוחת ביניים \ ללא פחמימות כלל
תלוי איפהעד 4 קילו מיילדים לידה טבעית אם יש חשש שהעובר גדול מנתחים (לתינוק עם סכרת יש בצקות והסכנה שתהיה כליאת כתפיים) , לי עושים זירוז באמצע שבוע 38 כדי להמנע מניתוח.
אצלי היתה הערכה של 4.2 וכבר חתמתי על ניתוח, זה היה בלילה האחות שכנעה אותי לחכות למומחים לבוקר, הייתי בשיבא הביאו לי את מנהל המחלקה שעשה הערכה משקל ואת ד"ר כסיף האחראי שם על האולטרסאונד ועשו לי הערכה מחודשת ויצא 3.800 ובאמת ילדתי בלידה רגילה והוא נולד כמעט 3.800אוף, אצלי תמיד הערכת המשקל גם ככה גדולה (בלי קשר לגודל התינוק שיוצא בסוף) את האחרון בחדר לידה העריכו לי ב-4.2. נולד 3.4 מה אני אעשה?
לי בהערכת משקל של 4.2 נתנו ללדת רגיל בסכרת הריון מאוזנתאצלי היתה הערכה של 4.2 וכבר חתמתי על ניתוח, זה היה בלילה האחות שכנעה אותי לחכות למומחים לבוקר, הייתי בשיבא הביאו לי את מנהל המחלקה שעשה הערכה משקל ואת ד"ר כסיף האחראי שם על האולטרסאונד ועשו לי הערכה מחודשת ויצא 3.800 ובאמת ילדתי בלידה רגילה והוא נולד כמעט 3.800
אצלי אורז בסמטי עובר מעולה.תזהרי מאד מאורז.-לי זה הקפיץ את הסוכר הרבה יותר משוקולד או כל דבר אחר!
הייתי אוכלת המון חלבונים. ביצים קשות. אפשר להכין מושט- אפילו בטוסטר, עם תבלינים.
יוגורט עם גרנולה בריאה.
יואו, זה לא פשוט. במיוחד בימים כאלה שדורשים אכילה רגשית!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: