נכתב ע"י pnina912100;1649914:מי מעיז לחשוב על המקום הזה בכלל??? (הדסה)
מי שרוצה לידה טבעית! וגם מי שחשוב לה ביות והתינוקות שלה צהובים.
נכתב ע"י pnina912100;1649914:מי מעיז לחשוב על המקום הזה בכלל??? (הדסה)
בית מלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נכתב ע"י אאססתתרר;1650074:מה מיוחד במחלקה ד של שערי צדק?
נכתב ע"י יונית 05041;1651042:בית מלון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עשרת מונים על טלסטון-בדוק
שע"צ עדיף הדסה זה תת קרעי אין אויר לנשום!!!!!!!!נכתב ע"י פלפלת;1650942:רגע, אמהל'ה, שניה...
אני לפני לידה ראשונה והיה לי 100% ברור שאני יולדת בעין כרם כי זה הבי"ח הכי מקצועי וטוב, הייתי בסיור ומאד התרשמתי.
אבל ערערתן לי לגמרי את הבטחון העצמי.
האם באמת שערי צדק עדיף?
(שניהם רחוקים לי באותה מידה בערך)
יש פה משהי שילדה בשניהם?
לבנתיים כמעט כל הסיפורים כמעט שאני שומעת מחברות, זה על כאלו שהעלו אותן למחלקה כי אין מקום בחדר לידה, גם בשבוע 42+.
נכתב ע"י פלפלת;1650942:רגע, אמהל'ה, שניה...
אני לפני לידה ראשונה והיה לי 100% ברור שאני יולדת בעין כרם כי זה הבי"ח הכי מקצועי וטוב, הייתי בסיור ומאד התרשמתי.
האם באמת שערי צדק עדיף?
יש פה משהי שילדה בשניהם?
לבנתיים כמעט כל הסיפורים כמעט שאני שומעת מחברות, זה על כאלו שהעלו אותן למחלקה כי אין מקום בחדר לידה, גם בשבוע 42+.
נכתב ע"י פלפלת;1650942:רגע, אמהל'ה, שניה...
האם באמת שערי צדק עדיף?
יש פה משהי שילדה בשניהם?
נכתב ע"י טלית;1651126:ילדתי בשערי צדק, והייתי מרוצה מאוד, אבל אני בטראומה מהתינוקיה. הייתי במחלקה א'.
יש מקומות שזה אחרת?
24 שעות ביממה (הייתי אחרי ניתוח, 5 ימים בבי"ח) צרחות של עשרות תינוקות. 3 אחיות שעומדות שם ואפילו לא נלחצות כי כמו שהן אומרות- ככה זה. אי אפשר להרגיע, אי אפשר לגשת, אי אפשר להספיק. תינוקות שצורחים את נשמתם החוצה שמים בחלק הקדמי של התינוקיה מתוך כוונה לקרוא לאימא "לכשתתפנה" לכך אחות, מה שלא ממש קורה. אני הגעתי כל חצי שעה כשידעתי שהתינוקת עלולה להיות רעבה (ואי אפשר היה לקחת בגלל איזו בדיקת רופאים שלוקחת כמה שעות...) ובכל זאת מצאתי אותה בחלק הקדמי () ישנה אחרי הצרחות. ומאז אני לא מתאוששת. (5 חודשים)
והאור החזק. ובלילה.
האחיות במחלקה היו נשמות מאין כמותן. ואחד הלילות האחות האחראית ראתה שאני בוכה, ושאני לא רוצה לשים את התינוקת בתינוקיה, אבל אני מרוטה, והיא לא רגועה, אז היא לקחה אותה לדלפק ושמרה עליה, וכתבה בטופס לתינוקיה: "ביביסיטר אצל האחות הראשית"
נכתב ע"י טלית;1651126:ילדתי בשערי צדק, והייתי מרוצה מאוד, אבל אני בטראומה מהתינוקיה. הייתי במחלקה א'.
יש מקומות שזה אחרת?
24 שעות ביממה (הייתי אחרי ניתוח, 5 ימים בבי"ח) צרחות של עשרות תינוקות. 3 אחיות שעומדות שם ואפילו לא נלחצות כי כמו שהן אומרות- ככה זה. אי אפשר להרגיע, אי אפשר לגשת, אי אפשר להספיק. תינוקות שצורחים את נשמתם החוצה שמים בחלק הקדמי של התינוקיה מתוך כוונה לקרוא לאימא "לכשתתפנה" לכך אחות, מה שלא ממש קורה. אני הגעתי כל חצי שעה כשידעתי שהתינוקת עלולה להיות רעבה (ואי אפשר היה לקחת בגלל איזו בדיקת רופאים שלוקחת כמה שעות...) ובכל זאת מצאתי אותה בחלק הקדמי () ישנה אחרי הצרחות. ומאז אני לא מתאוששת. (5 חודשים)
והאור החזק. ובלילה.
האחיות במחלקה היו נשמות מאין כמותן. ואחד הלילות האחות האחראית ראתה שאני בוכה, ושאני לא רוצה לשים את התינוקת בתינוקיה, אבל אני מרוטה, והיא לא רגועה, אז היא לקחה אותה לדלפק ושמרה עליה, וכתבה בטופס לתינוקיה: "ביביסיטר אצל האחות הראשית"
בכל תינוקיה לא מתייחסים כיאות לתינוקות.נכתב ע"י טלית;1651126:ילדתי בשערי צדק, והייתי מרוצה מאוד, אבל אני בטראומה מהתינוקיה. הייתי במחלקה א'.
יש מקומות שזה אחרת?
והאור החזק. ובלילה.
נכתב ע"י מיצוג;1651154:אני מבינה שהרעיון של הביות הולך ונהיה יותר ויותר פופולרי עם השנים,
משהי יכולה להסביר לי מה הקטע של הדבר הזה? שהאמא ישנה עם התינוק בחדר?
ומדוע נשים בוחרות בכך מרצון?
נכתב ע"י מלפפון;1651161:בכל תינוקיה לא מתייחסים כיאות לתינוקות.
יש צרחות של בכי, והנשמות האומללות שזה עתה נולדו מתוודעות לעולם האמיתי.
אני לא שמה ילד בתינוקיה.
רק לביקור רופאים.
ראית פעם איך רוחצים תינוקות?
עדיף לי ב"ה לטפל בתינוק בעצמי גם אחרי לידה. (במידת האפשר).
נכתב ע"י מיצוג;1651188:אני באמת שואלת, לא מכירה את זה, מעניין לשמוע
(ילדתי פעם קודמת בביקור חולים, ואין שם את האפשרות הזאת...)
נכתב ע"י אות ומופת;1651202:אני מתקשה להבין את השאלה...
כלומר, מה הקטע לפגוש סוף סוף את מי שכל כך ציפית לו, ו---להיפרד ממנו לרוב שעות היום?
ומה הקטע שאמא לא תישן עם התינוק שלה באותו חדר? אני לא מכירה אף אחת שנוהגת כך בביתה בחודשים הראשונים.
למי שחוששת שיהיה לה קשה - אז באמת אם יש קרובת משפחה שיכולה לישון במחלקה ולעזור, זה מצויין. ובכל מקרה האחיות בביות עוזרות למי שרוצה שיעזרו לה להחליף ולקלח וכו', זה התפקיד שלהן.
נכתב ע"י אות ומופת;1651202:אני מתקשה להבין את השאלה...
כלומר, מה הקטע לפגוש סוף סוף את מי שכל כך ציפית לו, ו---להיפרד ממנו לרוב שעות היום?
ומה הקטע שאמא לא תישן עם התינוק שלה באותו חדר? אני לא מכירה אף אחת שנוהגת כך בביתה בחודשים הראשונים.
למי שחוששת שיהיה לה קשה - אז באמת אם יש קרובת משפחה שיכולה לישון במחלקה ולעזור, זה מצויין. ובכל מקרה האחיות בביות עוזרות למי שרוצה שיעזרו לה להחליף ולקלח וכו', זה התפקיד שלהן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: