עזרה-יולדות! שערי צדק או ביקור חולים?

מצב
הנושא נעול.

mend

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י זהבה גרין;1650352:
יש חוג מסוים בציבור החרדי שאין אצלו כזה בית חולים "ביקור חולים"!!!

אולי את מתכוונת לאלה שלא הולכים למעיני הישועה?

עיר גנים

משתמש רשום
אני ממליצה בחום על שע"צ ילדתי שם 2 לידות.ואין על היחס לפני הלידה ובפרט אחרי.וכמו שאמרו כאן לפני לבקש מהמילדת את יולדות ד'.פינוק אמיתי.

מירוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין על ביקור חולים!!!

ממליצה מאד, 7 לידות בלע"ר.

מרגלית100

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מנסיון, לא משנה ביקו"ח או שע"צ רק המון תפילות וס"ד שתפלי לידי המילדת הנכונה ובשעה המוצלחת וכו' - תפילות שלי 9 חוד'....
בשניהם יש לך את כל סוגי המיילדות והאחיות וכן שעות לחץ!
אבל בשע"צ יש לך את מחלקה ד שזה פינוק אמיתי כמו שאמרו כאן לפני... (לא קראתי את כל האשכול, במחילה אם כתבתי כפילות..)

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
פעם אחת בביקור חולים הספיקה לי לכל החיים
לעולם לא אלד שם שוב בע"ה

פעמיים בשערי צדק- מדהים! יחס מעל ומעבר!

שרי5

משתמש צעיר
שערי צדק

ילדתי 2 לידות שם.
בראשונה הייתי ביולדות ב'- זוועעההההה .
בשנייה - יולדות ד'- מדהיייייםםםםםםםם.
יש לציין שב-2 הלידות נכנסתי מיד לחדר לידה ולא הייתי צריכה לחכות שחדר יתפנה.

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י bbr;1649924:
ועוד נקודה שלי גורמת לחזור לשם(אולי לא לכל אישה זה נוגע אבל אני כותבת שאם זה יעזור למישהי) זה אחוז הניתוחים הכי נמוך בירושלים, הם לא ממהרים לנתח לעומת בתי חולים אחרים, ומי שזה חשוב לה שווה לה את החסרונות שיש לעומת היתרון הזה.

בהקשר לזה חשוב לציין, שאחוז הניתוחים הנמוך מגביר את הסיכוי להימצאות מרדים זמין בכל עת כמעט.
בהדסה עין כרם - שם אחוז הניתוחים גבוה יותר - יש יותר סיכויים שלא יהיה מרדים זמין במשך שלוש שעות (כמו שקרה לי)!!!

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בשערי צדק
ילדתי משקלים גבוהים מאוד
4500, 4800. בלי ניתוח.
רק צריך, כמו בכל מקום ס"ד שיהיה רופא שיקח אחריות
אצלי זה היה ד"ר פלוטקין שהוא אדם מדהים, מקצועי ואכפתי שבהרבה מקרים (לא רק משקלים גבוהים) מציל מניתוחים.
עשה לי לידה פרטית בלי תמורה.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
מענין שאף אחת לא דיברה על התינוקיה.
תמיד אומרים שהתינוקיה בשע"צ זוועה. זה לא נכון?

טוביה 30

משתמש רשום
שניהם מקצועיים ובשניהם מיילדות וצוות מסור (כמובן תלוי במשמרת: העומס, המיילדות וכו')
בשערי צדק יש יותר צוות מקצועי מגוון כך שאם ח"ו משהו קורה יש להם מענה רחב יותר ויכולת לגייס הרבה צוות מקצועי בדרגים הבכירים ביותר ובמהירות.
באחת הלידות הגעתי כרגיל ונכנסתי במהלך הלידה לסכנת חיים ממשית- אם הייתי בביקור חולים לא בטוח שהייתי כאן לכתוב...
הם יכלו לייבא צוות ומומחים ממחלקות עזר באופן מיידי.

מרגלית100

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
דר' פלוטקין באמת רופא מדהים גם לי הוא מאוד עזר סתם בתור רופא במשמרת בלי שום תמורה..

תרצה613

משתמש מקצוען
אני ילדתי בשע"צ 3 לידות והייתי מרוצה מאוד.
אצלנו בבית טוענים שצריך ללדת בבית חולים שיש בו את כל המחלקות וסוגי הרופאים ברמה מקצועית.

לכל המהללות את מחלקה ד'- יש שם ביות מלא? צריך לרחוץ ולחתל לבד תינוק ביום-יומיים שאחרי הלידה? זה קצת מפחיד אותי... אין שם תינוקיה? איך זה הולך בדיוק?

וגמני מצטרפת להמלצות על ד"ר פלוטקין. הייתי מטופלת אצלו בקופ"ח, וכששמע שילדתי בא לבקר בביקור רופאים וכו'. מלבד המקצוענות שלו הוא גם אנושי מאוד.

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
ילדתי לפני שבועיים בשערי צדק (4 לידות קודמות היו במקומות אחרים)
ממש לא היה שם עומס, והיחס היה מדהים, מיילדות מדהימות, פעם ראשונה שממש נהנתי בלידה ואחריה, הרגשתי שם ממש כמו מלכה, מה שלא הרגשתי בשום בית חולים אחר!
הייתי ביולדות ג', ולא ב-ד', והייתי מרוצה שם מאוד מהאחיות, מהתינוקיה, והיה אוכל בשפע וטעים (מה שכן היה חסר לי שם לובי לשבת עם המבקרים, אבל הבנתי שמחלקות אחרות יש)

נראה לי שבכל מקום צריך להתפלל לס"ד ,שלא יהיה עומס, שהצוות במקום יהיו השליחים הנכונים, ולהתפלל שהכל ילך כשורה
שיהיה במזל טוב ובשעה טובה

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ילדתי 2 לידות בשע"צ, בפעם הקודמת אמנם היה עמוס אבל לפני 4 חודשים עם המחלקה החדשה היה ממש ריק אםילו נתנו להישאר לילות בלי בעיה.
הבית חולים עצמו כמובן מקסים ואין על היחס שם בשום מקום, בביקור חולים הייתי בחדר לידה רק להיפוך והספיק לי, אפילו רק המראה המיושן של המקום הפחיד אותי כ"כ...

inspiration

משתמש צעיר
מסקרן אותי מאוד מה הרתיעה הגדולה בללדת בהדסה עין כרם? ילדתי שם 4 לידות
ואני חושבת לחזור לשם וסיבתי עמי.( ולא בגלל שהיה לי שם כיף גדול).
כשהייתי שם בלידה האחרונה לפני 3 שבועות שמתי לב שכמעט כל החרדיות שבאות ללדת שם הן מביתר או מבית שמש שלהן זה קרוב. ורוב הירושלמיות שאני מכירה מעדיפות ללדת בשערי צדק. מדוע זה כך?

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני בעד שערי צדק
וילדתי גם בביקור חולים
בשערי צדק יש תחושה בחדרי לידה שהם יותר מקצועיים

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י inspiration;1650783:
מסקרן אותי מאוד מה הרתיעה הגדולה בללדת בהדסה עין כרם? ילדתי שם 4 לידות
ואני חושבת לחזור לשם וסיבתי עמי.( ולא בגלל שהיה לי שם כיף גדול).
כשהייתי שם בלידה האחרונה לפני 3 שבועות שמתי לב שכמעט כל החרדיות שבאות ללדת שם הן מביתר או מבית שמש שלהן זה קרוב. ורוב הירושלמיות שאני מכירה מעדיפות ללדת בשערי צדק. מדוע זה כך?

התכונתי לצטט, אבל יצא לך גם פעמון, מילא.

פשוט מאוד, להגיע לעין כרם זה כמעט כמו ליסוע לבית שמש.....

שרי5

משתמש צעיר
שערי צדק

במחלקה ד' יש תינוקיה נפרדת.
יש 3 אופציות:
תינוק בתינוקיה, שהיית לילה וביות מלא.
את יכולה לבחור מה בא לך.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה