נכתב ע"י זהבה גרין;1650352:יש חוג מסוים בציבור החרדי שאין אצלו כזה בית חולים "ביקור חולים"!!!
אולי את מתכוונת לאלה שלא הולכים למעיני הישועה?
נכתב ע"י זהבה גרין;1650352:יש חוג מסוים בציבור החרדי שאין אצלו כזה בית חולים "ביקור חולים"!!!
נכתב ע"י bbr;1649924:ועוד נקודה שלי גורמת לחזור לשם(אולי לא לכל אישה זה נוגע אבל אני כותבת שאם זה יעזור למישהי) זה אחוז הניתוחים הכי נמוך בירושלים, הם לא ממהרים לנתח לעומת בתי חולים אחרים, ומי שזה חשוב לה שווה לה את החסרונות שיש לעומת היתרון הזה.
נכתב ע"י inspiration;1650783:מסקרן אותי מאוד מה הרתיעה הגדולה בללדת בהדסה עין כרם? ילדתי שם 4 לידות
ואני חושבת לחזור לשם וסיבתי עמי.( ולא בגלל שהיה לי שם כיף גדול).
כשהייתי שם בלידה האחרונה לפני 3 שבועות שמתי לב שכמעט כל החרדיות שבאות ללדת שם הן מביתר או מבית שמש שלהן זה קרוב. ורוב הירושלמיות שאני מכירה מעדיפות ללדת בשערי צדק. מדוע זה כך?
נכתב ע"י אמא פלוס;1650357:עוד מעלה טובה לביקור חולים:
מחלקים לכל יולדת את מגזין אמא פלוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: