ואני ראיתי את זה גם ב700 (זה מה שיש לי)ראיתי את זה ב600 לא ב700
ואני ראיתי את זה גם ב700 (זה מה שיש לי)ראיתי את זה ב600 לא ב700
1. כשאתה קובע את ההגדרות של כפתור My settings, (לסדר את האורגן איך שאתה רוצה, ואז לחיצה ארוכה על הכפתור), זה נשמר ככה.יש לי כמה שאלות בקורג [PA1000] ואשמח למענה מפי המומחים שלנו,
תודה מראש לכל העונים.
- איך אני יכול לבחור לעצמי על איזה קול ומקצב יידלק לי האורגן?
- איך ניתן באותו סט [VARIATION] שבכל מספר תהיה דגימות אחרות ולא דגימה אחידה בכל הסט?
- האם יש אפשרות להגביר את הווליום של הקול [דגימה] גם לאחר שבאורגן הוא הכי גבוה וכן במיקסר הפנימי?
- איך ניתן להשאיר פתוח את תקיית [לשונית] הדיירקט גם לאחר הוצאת הUSB מהאורגן?
1. הכפתור My settings נמצא למטה. (ראה תמונה)תודה!!
1. היכן זה נמצא?
2. כל מקצב בנוי מ4 שלבים 1.2.3.4 אני מחפש את האפשרות שאני יוכל להגדיר כל מספר דגימה אחרת - לדוג' באס, במספר 1 יתן לי בס מהאורגן וב2 יתן לי באס רולנד וכו'
4. מה הפי' אני מכניס את התקייה לדיירקט מהUSB אבל ברגע שאני מוציא אותו יורד לי הלשונית .
להעתיק את התיקיה שמשתמשת בדיירקט לדיסק הפנימי [מדיה קופי וכו']ואז להגדיר את הדיירקט מחדש לדיסק הפנימי לתיקיה הרצויה ולא לאון קי.תודה!!
1. היכן זה נמצא?
2. כל מקצב בנוי מ4 שלבים 1.2.3.4 אני מחפש את האפשרות שאני יוכל להגדיר כל מספר דגימה אחרת - לדוג' באס, במספר 1 יתן לי בס מהאורגן וב2 יתן לי באס רולנד וכו'
4. מה הפי' אני מכניס את התקייה לדיירקט מהUSB אבל ברגע שאני מוציא אותו יורד לי הלשונית .
וואהו... כ"כ פשוט.1. הכפתור My settings נמצא למטה. (ראה תמונה)
מדבר על דגימות מהאורגן עצמו, זכור לי שאפשר באיזשהו מקום, ופעם עשיתי את זה אבל שכחתי איך, ולא כמקצב אחר.2. אתה מדבר דגימה שונה או ממש מאורגן אחר שמחובר תוך כדי? כי דגימה שונה אפשר פשוט להחליף במיקסר תוך כדי, אבל זה לא ישאר קבוע. ואפשר להחליף איפה שבונים את המקצב ופשוט לשמור מחדש כמקצב אחר.
תודה, מסתבר מאד, איך לא חשבתי.להעתיק את התיקיה שמשתמשת בדיירקט לדיסק הפנימי [מדיה קופי וכו']ואז להגדיר את הדיירקט מחדש לדיסק הפנימי לתיקיה הרצויה ולא לאון קי.
אני גם ניתקל במשהו דומה אני עורך מקצב לא בתוך עריכת מיקצבים אלא במצב נגינה, משנה לו צלילים ואז שומר בתפריט בצד שמאל השלישי מלמעלה ואז אם פתחתי אותו לאיזה צורך בעריכת מקצבים REC הוא חוזר להגדרות הראשוניות שלו לפני העריכה.כן בוודאי, עבדתי על ההעתק. אבל זה היה יותר מוזר, גם באפשרות הנגינה של המקצב בתוך העריכה (הפינה השמאלית העליונה בתפריט - element trk controls) לא שמעתי שינויים, ורק בחלון ההקלטה עצמה זה היה - עוד לפני ששמרתי
ניתן, יש גירסאות של הכלי בדיסקטים ויש בusbהאם ניתן להכניס מקצבים לקורג PA 50 ?
לא אני צריך,ניתן, יש גירסאות של הכלי בדיסקטים ויש בusb
בכו''א אני לא יודע איך להדריך אותך, אולי תפתח נושא חדש ואז מי שמכיר את הכלי
יראה את הכותרת.
הכוונה להקלטה בשכבות?האם ניתן להקליט נגינה על נגינה בPA 700 ?
למשל, אני מעוניין להקליט שיר שאני מנגן ועליו לשים צלילי ליווי, זה אפשרי ?
ואם כן, האם את המקצב והאקורדים אני מנגן רק בפעם הראשונה ופעם השניה רק את צלילי הליווי ?
תודה
כן, נראה לי (אני לא מתמצא)הכוונה להקלטה בשכבות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: