כלי נגינה האם יש כפתור שמאיט את הקצב בקורג PA700 ?

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
בדקתי ומצאתי.
כן מדובר בכפתורים שמעל הפיצ', ללחוץ על שיפט ועל אחד הכפתורים, וזה פותח את ההגדרות של הכפתור, האפשרות השנייה והשלישית, מיועדות להאטת והגברת הטמפו.
שימו לב שצריך ללחוץ על המנעול שלמטה, אחרת ההגדרות לא ישמרו אחרי שתכבו את האורגן.
מצאתי והגדרתי כך
אבל זה לא נשמר לא רק אחרי שנכבה האורגן, אלא גם כשהוא פועל אחרי זמן מסוים בלי כיבוי - זה מתאפס
ולחצתי על המנעול

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
מצאתי והגדרתי כך
אבל זה לא נשמר לא רק אחרי שנכבה האורגן, אלא גם כשהוא פועל אחרי זמן מסוים בלי כיבוי - זה מתאפס
ולחצתי על המנעול
זה כבר קשור להגדרות של סאונדים ומקצבים שכשאתה עובר אליהם משתנים ההגדרות של עוד דברים.
צריך להכנס להגדרות [GLOBAL] ולנעול את ההגדרה הנכונה [אני לא זוכר איפה זה, אבל יש מקום בהגדרות עם הרבה מנעולים ושם זה נמצא].

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צריך להכנס להגדרות [GLOBAL] ולנעול את ההגדרה הנכונה [אני לא זוכר איפה זה, אבל יש מקום בהגדרות עם הרבה מנעולים ושם זה נמצא].
צריך לחפש את אותה הגדרה שמצאתי באותו השם ?

רְעוּתָהּ

סטודיו לעיצוב גרפי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
UX UI
יש לי קורג PA700 וראיתי שיש שם כפתור שמוריד ווליום באופן הדרגתי
האם יש כזה כפתור שמאיט את את הקצב ממהר ללאט ?
ואיך עושים את זה בנגינה ?
בקורג PA300 יש כפתור כזה?
אשמח לדעת!

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
בקורג PA300 יש כפתור כזה?
אשמח לדעת!
תנסה לבדוק את זה
בדקתי ומצאתי.
כן מדובר בכפתורים שמעל הפיצ', ללחוץ על שיפט ועל אחד הכפתורים, וזה פותח את ההגדרות של הכפתור, האפשרות השנייה והשלישית, מיועדות להאטת והגברת הטמפו.
שימו לב שצריך ללחוץ על המנעול שלמטה, אחרת ההגדרות לא ישמרו אחרי שתכבו את האורגן.
האופצייה השניה להאט את הטמפו

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
זה כבר קשור להגדרות של סאונדים ומקצבים שכשאתה עובר אליהם משתנים ההגדרות של עוד דברים.
מצאתי את זה אבל זה עדיין לא עוזר וזה חוזר לoff (ברירת מחדל)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה