אוטמטיכלומר שיש לך כפתור שמאט את המהירות ?
לבד אוטומטי או שאתה מאט אותו כמו כפתור הווליום ?
לחיצה אחת מתחיל להאט
לחיצה נוספת מפסיק את ההאטה
אוטמטיכלומר שיש לך כפתור שמאט את המהירות ?
לבד אוטומטי או שאתה מאט אותו כמו כפתור הווליום ?
מצאתי והגדרתי כךבדקתי ומצאתי.
כן מדובר בכפתורים שמעל הפיצ', ללחוץ על שיפט ועל אחד הכפתורים, וזה פותח את ההגדרות של הכפתור, האפשרות השנייה והשלישית, מיועדות להאטת והגברת הטמפו.
שימו לב שצריך ללחוץ על המנעול שלמטה, אחרת ההגדרות לא ישמרו אחרי שתכבו את האורגן.
זה כבר קשור להגדרות של סאונדים ומקצבים שכשאתה עובר אליהם משתנים ההגדרות של עוד דברים.מצאתי והגדרתי כך
אבל זה לא נשמר לא רק אחרי שנכבה האורגן, אלא גם כשהוא פועל אחרי זמן מסוים בלי כיבוי - זה מתאפס
ולחצתי על המנעול
צריך לחפש את אותה הגדרה שמצאתי באותו השם ?צריך להכנס להגדרות [GLOBAL] ולנעול את ההגדרה הנכונה [אני לא זוכר איפה זה, אבל יש מקום בהגדרות עם הרבה מנעולים ושם זה נמצא].
אני כבר לא זוכר, אבל ז\ה צריך להיות אחת מהאפשרויותצריך לחפש את אותה הגדרה שמצאתי באותו השם ?
בקורג PA300 יש כפתור כזה?יש לי קורג PA700 וראיתי שיש שם כפתור שמוריד ווליום באופן הדרגתי
האם יש כזה כפתור שמאיט את את הקצב ממהר ללאט ?
ואיך עושים את זה בנגינה ?
תנסה לבדוק את זהבקורג PA300 יש כפתור כזה?
אשמח לדעת!
האופצייה השניה להאט את הטמפובדקתי ומצאתי.
כן מדובר בכפתורים שמעל הפיצ', ללחוץ על שיפט ועל אחד הכפתורים, וזה פותח את ההגדרות של הכפתור, האפשרות השנייה והשלישית, מיועדות להאטת והגברת הטמפו.
שימו לב שצריך ללחוץ על המנעול שלמטה, אחרת ההגדרות לא ישמרו אחרי שתכבו את האורגן.
מצאתי את זה אבל זה עדיין לא עוזר וזה חוזר לoff (ברירת מחדל)זה כבר קשור להגדרות של סאונדים ומקצבים שכשאתה עובר אליהם משתנים ההגדרות של עוד דברים.
צריך להכנס להגדרות [GLOBAL] ולנעול את ההגדרה הנכונה [אני לא זוכר איפה זה, אבל יש מקום בהגדרות עם הרבה מנעולים ושם זה נמצא].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: