וואו תודה על ההסבר !בוחרים את השיר שעליו רוצים להוסיף ערוץ
חוזרים לרקורד ובוחרים את האפשרות הראשונה-צרפתי תמונה
איך אני מחפש ערוץ ריק ואיך אני יודע שהוא ריק ?אנחנו צריכים לחפש ערוץ ריק ואליו להביא את הR
זה יהיה הערוץ שישמור את התוספות שהקלטנו
איך בוחרים ? בסאונד פליי ? לא.
איפה שדלוק מנורה אדומה בתמונה
כשאתם שומעים את ההקלטה מהבהבים הערוצים?איך אני מחפש ערוץ ריק ואיך אני יודע שהוא ריק ?
לוחצים על הכפתור- הוספתי תמונהואחרי זה - איך אני מקליט ?
זהו את האופציה הזו אני לא מכיר
יש לי את הקורג הישן PA500זהו את האופציה הזו אני לא מכיר
אני יודע שאני מנגן ולוחץ לחיצה ארוכה על רקורד ואז הוא מקליט לי לMP3 ואחרי זה אני הולך לSONG PLAY ושומע את ההקלטה
אז אני חשבתי שברגע שאני מפעיל את הMP3 שהקלטתי אני לוחץ שוב על רקורד ארוך ומקליט שוב הכל עם ההוספות שלי לMP3 וזהו
אז איך בכלל מתחילים עכשיו ?
אני מקליט לMP3 ואחרי זה בוחר כאן בSEQOENCER ומתחיל את כל התהליך שכתבת למעלה ?
ויש לך אופציה לייצא את זה לMP3 ?יש לי את הקורג הישן PA500
לכן אני לא מכירה לחיצה ארוכה על רקורד
מה שחשוב בהקלטה של ערוצים בוחרים את האופציה הראשונה בהקלטה
ואז את כל מה שכתבתי על בחירת ערוץ ריק ...
אני מעבירה למחשבויש לך אופציה לייצא את זה לMP3 ?
ואם אני רוצה את זה בMP3 ?
אין לי מושג איך זה בPA500, אבל ב700 זה לחיצה ארוכה על הרקורד ואז מופיעה מסך ששואל אותך איפה אני רוצה לשמור את ההקלטה - בזיכרון האורגן או באון קי (אם מחובר)אשמח לשמוע איך אפשר להקליט על MP3 באורגן
ויש לך אופציה לייצא את זה לMP3 ?
ואם אני רוצה את זה בMP3 ?
יש אפשרות ב700 ליצא MP3 וזה בדיוק התמונה שהעלת כאן, תראה שבכותרת כתוב רקורד MP3. אבל בכדי להקליט לערוצים פעם אחרי פעם זה לא דרך כאן אלא הקלטת מידי בסינקווסר. באופציות הקלטה יופיע 'ניו סונג' שם אתה מקליט ערוצים כמו שכתבה יהודית.ר, בסוף אחרי שסימת את הפרויקט אתה מפעיל את הקלטת הMP3 ואז מפעיל את הפרויקט דרך מצב 'סונג' וקיבלת את הפלייבק מוכן בMP3. זה היצוא לMP3 הכי איכותי שיש. בהצלחהאין לי מושג איך זה בPA500, אבל ב700 זה לחיצה ארוכה על הרקורד ואז מופיעה מסך ששואל אותך איפה אני רוצה לשמור את ההקלטה - בזיכרון האורגן או באון קי (אם מחובר)
בוחרים איפה ישמר ולוחצים על רקורד
לחיצה ארוכה על המספר 1 תביא את המסך הזה
2. איכות הקובץ
3. איפה לשמור אותו
4. הקלטה
צפה בקובץ המצורף 864470
סונג קורא גם קבצי מידי ?ואז מפעיל את הפרויקט דרך מצב 'סונג' וקיבלת את הפלייבק מוכן בMP3. זה היצוא לMP3 הכי איכותי שיש. בהצלחה
יכול להיות שבאמת לא, לא זוכר בע"פ. אם לא תפעיל איך שאתה רגיל ואז תקליט ב MP3 כמו בתמונה שהעלת כאן.סונג קורא גם קבצי מידי ?
ואיך זה יראה בסונג ? כקובץ אחד או כמה קבצים שכל צליל בערוץ כקובץ אחד ואז צריך לבחור אחד אחרי השני ?
מה הכוונה להקליט בmp3 ?יכול להיות שבאמת לא, לא זוכר בע"פ. אם לא תפעיל איך שאתה רגיל ואז תקליט ב MP3 כמו בתמונה שהעלת כאן.
ממש לא. אתה מפעיל את הפרויקט שלך שמנגן את כל ה16 ערוצים יחד ואת זה אתה מיצא (עושה הקלטת MP3 כמו בתמונה שהעלת) פעם אחת בלבד.מה הכוונה להקליט בmp3 ?
להקליט חלק אחד ואז את הצלילים הנוספים לנגן בהפעלה הבאה של הMP3 תוך כדי הקלטה לMP3 ?
מה הסיומת של קבצי מידי ?
אתה לא צריך לחפש את הסיומת, פשוט תפעיל את הפרויקט שהקלטת בסינקווסר.מה הסיומת של קבצי מידי ?
??אתה לא צריך לחפש את הסיומת, פשוט תפעיל את הפרויקט שהקלטת בסינקווסר.
לכן שאלתי על הסיומת !באופציות הקלטה יופיע 'ניו סונג' שם אתה מקליט ערוצים כמו שכתבה יהודית.ר, בסוף אחרי שסימת את הפרויקט אתה מפעיל את הקלטת הMP3 ואז מפעיל את הפרויקט דרך מצב 'סונג' וקיבלת את הפלייבק מוכן בMP3. זה היצוא לMP3 הכי איכותי שיש. בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: