משהו יודע האם קיים חוברת הוראות בעברית לkorg pa300?
וא"כ מה המחיר, והיכן אפשר להשיג אותה?
תודה רבה!!!!
וא"כ מה המחיר, והיכן אפשר להשיג אותה?
תודה רבה!!!!
נראה לי שיש בפורום המנגן בחינם לpa500 זה אותו דבר כמו pa300והיכן אפשר להשיג אותה?
נראה לי שיש בפורום המנגן בחינם לpa500 זה אותו דבר כמו pa300
ב'מוזיקטון' יש חוברות בעברית לקורגמשהו יודע האם קיים חוברת הוראות בעברית לkorg pa300?
נכון אבל ביג דיל ההבדלים.500 ו300 זה לא אותו דור
אני קפצתי בכמה דורות, והתפעול ממש שונה.נכון אבל ביג דיל ההבדלים.
אני למשל עברתי מpa1 לpa4 שזה קפיצה של 3 דורות ובאמת באמת שבתפעול (אפילו לא רק הבסיסי) אין כמעט שום הבדלים.
ז"א גם אם יש שדרוגים אבל הראש אותו ראש.
אכן מהpa50 יש הבדל עצום לpa700 כי הpa50 זה באמת דור שונה לחלוטין (לפני המהפכה הגדולה של הדורות הבאים).(pa50-pa700)
אפשר להעלות את זה לכאן?נראה לי שיש בפורום המנגן בחינם לpa500 זה אותו דבר כמו pa300
פח. כתב יד חרטומים מטושטש.ב'מוזיקטון' יש חוברות בעברית לקורג
לא בדקתי, כך שמעתי...
אשתדל בל"נאפשר להעלות את זה לכאן?
אתר מעניין לא ידעתי עליו מקצבים לאורגנים ודברים די נחמדים תודה רבה@אחת ירושלמית הנה הקישור להמנגן שם יש גם הוראות לpa300 בעברית
הבעיה שנטפרי דופק את הקובץ... צריך לשלוח בקשה שיפתחו את זה נורמלי
יפה תודה לא ידעתיטיפ נחמד
אפקט Kaoss FX
אם לוחצים על שיפט ואח"כ על המסך זה נועל את האפקט שישאר גם לאחר הסרת האצבע.
אם טענת יוזר רק דרך תקיית הסטייל לא ימחק כי לא נטען PCM חדש.אם טוענים USER כשיש כבר כבר USER באורגן זה עלול למחוק את PCM של היוזר הקודם?
זה אומר שיש שגיאות במה שטענת בד"כ כי חסרים דגימות יוזר למקצבים מסוימים, לפעמים כי החומר לא תואם לדגם שלךבכלל כשאני מעלה USER נפתחים בסוף חלוניות של אזהרות יש למישהו מושג מה הם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: