בלי נדר בהמשך. עכשיו כל הילדים על הראש ואני ממעט אם בכלל להוציא את האורגן מהתיק שלו.אל תיהיה 'מרובע' ותפתח אשכול
בלי נדר בהמשך. עכשיו כל הילדים על הראש ואני ממעט אם בכלל להוציא את האורגן מהתיק שלו.אל תיהיה 'מרובע' ותפתח אשכול
ציפיתי לתגובה הזאת חח
המשפט הזה יותר ארוך..
אני כדרכי עוקף את הבעיה על ידי שאני מפעיל את ההקלטת MP3 הראשונה לא באמצעות הPLAY SONG אלא באמצעות כבל PL רגיל כמו מיקרופוןיש לי שאלה מקצועית בpa4.
לאחר שהקלטתי שיר בmp3 ועכשיו אני מדליק אותו בsong play ואני רוצה להקליט עליו שכבה נוספת, אז אם כשהקלטתי אותו ניגנתי אותו בסולם אחר ע"י טרנספוזיציה, אז עכשיו נוצר לי מצב בעייתי מאוד..
כי מצד אחד השיר מתנגן לי באיזה סולם שקשה לי מאוד לנגן עליו, אבל מאידך אם אני ישחק עכשיו עם הטרנספוזיציה זה יעלה לי את הסולם של השיר המתנגן... ואז יוצא שכמה שאני מזיז את הטון זה לא עוזר וכל הזמן המקלדת תהיה שונה מהשיר המתנגן.. (ולא תמיד הסולם המוקלט הוא סולם שאני יודע לנגן עליו).
השאלה אם יש אפשרות להגדיר שכשאני מזיז את הטונים במצב song play רק המקלדת תזוז בלי השיר המתנגן ?
@דוד מרדכי @netanel10 (כנראה שpa1000 אותה בעיה).. וכל המבינים בpa4 נשמח לפתרון, כי זה ממש תוקע.
תודה רבה.
אם לא תהיה תשובה אולי אאלץ לפתוח אשכול חדש בנושא..
בדיוק כמו תכנות מקצבים, רק שיש 16 ערוצים והכל מגיע כווריאציה אחת ארוכהתודה על הרעיון של הטרספ' בהקלטה, כי היה לי גם את הבעיה זאת, ובגלל זה למדתי עוד כמה סולמות
ועכשיו אתם חייבים ללמד אותי איך עובדים אם הסיקוונסר
בוא'נה אתה עצום.בדיוק כמו תכנות מקצבים, רק שיש 16 ערוצים והכל מגיע כווריאציה אחת ארוכה
ואי אפשר להפעיל מקצב ועל זה להקליט ערוצים?בדיוק כמו תכנות מקצבים, רק שיש 16 ערוצים והכל מגיע כווריאציה אחת ארוכה
אפשר. כמ"ש לעילואי אפשר להפעיל מקצב ועל זה להקליט ערוצים?
כן אבל כשאני מפעיל את המקצב האקורדים מתנגנים כרגיל ? או שאני אמור לנגן אותם בעצמי בערוץ נפרד ??בדיוק כמו תכנות מקצבים, רק שיש 16 ערוצים והכל מגיע כווריאציה אחת ארוכה
ניסיתי. לא נפתח כלום..תלחץ על שיפט ואז על הפיל יפתח לך אפשרויות
@יוסף יצחק פרקש אולי אתה בתור מתכנת דגול יודע ?שאלה: יש מעברים (fill) שכשאני לוחץ עליהם הם נותנים אפילו חצי - אם המקצב באמצע הפעימה, ויש כאלה שרק כשהמקצב גומר את הפעימה הם נותנים את כל המעבר מהתחלה עד הסוף (מקווה שאני מספיק ברור..)
השאלה אם מישהו יודע איך מגדירים את המעבר שיהיה כזה או כזה ??
@דוד מרדכי @netanel10 @- דוד - וכו'
שאלה: יש מעברים (fill) שכשאני לוחץ עליהם הם נותנים אפילו חצי - אם המקצב באמצע הפעימה, ויש כאלה שרק כשהמקצב גומר את הפעימה הם נותנים את כל המעבר מהתחלה עד הסוף (מקווה שאני מספיק ברור..)
לא ידוע לי שיש הגדרה כזו שמשנה בין מעבר למעבר.@יוסף יצחק פרקש אולי אתה בתור מתכנת דגול יודע ?
כי יש לי הרגשה שצריך להגדיר את זה בעריכת הגדרות של המקצב כשבונים אותו..
הפכתי פעם את הקרביים של התכנות בשביל למצוא כיצד משנים את זה ולא מצאתי.שאלה: יש מעברים (fill) שכשאני לוחץ עליהם הם נותנים אפילו חצי - אם המקצב באמצע הפעימה, ויש כאלה שרק כשהמקצב גומר את הפעימה הם נותנים את כל המעבר מהתחלה עד הסוף (מקווה שאני מספיק ברור..)
מתי, איפהתלחץ על שיפט ואז על הפיל יפתח לך אפשרויות
לא נכוןלגבי ה fill ... באינטרו (intro) ובסיומים (ending) זה מתחיל מההתחלה וב fill זה נכנס לאמצע התיבה שאתה נמצא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: