היא לא אמרה לי את זה, לא יודעת.יש מצב שמלווה בהתקף חרדה והיא פשוט משתתקת?
היא לא אמרה לי את זה, לא יודעת.יש מצב שמלווה בהתקף חרדה והיא פשוט משתתקת?
אני אגיד לה, תודהיש מאבחנת ומטפלת - ברכי לוי 0548491522 מבית שמש
לא נראה לי שזה הסיפור כי היא מאוד מחוברת לדברים אחרים וכשמדברים איתה אחד על אחד היא ממש בענין ולא מתנתקת, יכול להיות ניתוקים שקטים לא באחד על אחד?סתם זורקת - את טוענת שמדברים אליה והיא לא עונה
בדקו אפילפסיה - ניתוקים שקטים?!
זה מילים טובות אבל מרגיש לי שאם היא גם דברה על זה איתי, כנראה זה צריך טיפול@צלצולית , באמת אין טעם לאבחן ואולי יש .
אם היא הייתה אוטיסטית, היא הייתה יודעת את זה מזמן. וגם אם לא, לא קרה כלום.
הקב"ה ברא אותה עם המון המון מעלות והרבה כישרונות - ותפקיד מיוחד בשבילה!! אין אך אחד בעולם כמוה ואין אף אחד שיכול להחליף אותה!!
כל מה שאנחנו עוברים בדרך, ואוספים בה- אילו מתנות שבאו לקרב את הזווג שלנו, ולא ח"ו להרחיק.
מה שכן, היא צריכה לאהוב את עצמה ואת המתנות שה' נתן לה!! גם את זה שלפעמים היא קצת מתרגשת ולא הכי יודעת לענות,
אולי זה מה שהיא צריכה, לא לשנות את עצמה, כמו שהיא מנסה הרבה זמן, אלא עבודה חדשה, לדעת שזה בסדר!! ומותר לה!!!- כי היא כזאת!!!
היא אמרה לי שהיא שמה לב שזה לאנשים מוכרים אבל יכול להיות שגם לאנשים אחרים היא ככה והיא פשוט לא עקבה אחרי זההיא לא עונה לאנשים מסוימים- מוכרים? או לאנשים שהיא לא מכירה?
אם זה אנשים שהיא מכירה יכול להיות שהם מדברים אליה בצורה פוגעת ולכן היא מעדיפה להתנתק מהם.
אולי תבררי על איש מקצוע טוב בעזר מציון.
תחפשי אשכול "עיקר וטיפול". יש שם רשימת מטפלים מוסמכים בלבד, מומלצים ע"י נשות הפורום, לעיתים עם פירוט תחום התמחות.היא אמרה לי שהיא שמה לב שזה לאנשים מוכרים אבל יכול להיות שגם לאנשים אחרים היא ככה והיא פשוט לא עקבה אחרי זה
פסיכולוגים קליניים הם לא היחידים שמוסמכים לאבחן, כמובן.תחפשי אשכול "עיקר וטיפול". יש שם רשימת מטפלים מוסמכים בלבד, מומלצים ע"י נשות הפורום, לעיתים עם פירוט תחום התמחות.
גם אני ממליצה להתמקד דווקא בפסיכולוגיות קליניות כי הן היחידות שמוסמכות לאבחן (בנוסף לפסיכיאטרים, כמובן) ויש להן את הכלים לכך.
אני לא חושבת שזה גישה נכונה.בגיל 33 כשהיא מעוק בשידוכים אולי זה לא הזמן לעשות את האבחון הזה, הוא רק יתייג אותה יותר. צריך למצוא מישהי שתעזור לה בלי זה.
נכון אבל מה זה יעזור שהיא תהיה מאובחנת? גם אם זה יעזור, תכלס אף בחור לא רוצה בחורה מאובחנתאני לא חושבת שזה גישה נכונה.
היא הרי לא סתם תקועה בשידוכים, ברור שחלק התקשורתי משפיע גם שם.
גם עכשיו לא הולך לה....נכון אבל מה זה יעזור שהיא תהיה מאובחנת? גם אם זה יעזור, תכלס אף בחור לא רוצה בחורה מאובחנת
צודקת, כמובן, ותודה על הדיוקפסיכולוגים קליניים הם לא היחידים שמוסמכים לאבחן, כמובן.
היא לא מחפשת בחור רגיל אבל לפי מה שאמרה לי היא תקועה כי היא רגילה עם קושי ומציעים לה בחורים שלא תואמים אותה, בגלל זהגם עכשיו לא הולך לה....
כשהיא תדע למה אולי יהיה לה כלים לעבוד על זה.
אי אפשר להתמודד עם בעיה שלא יודעים מהי.
חוץ מזה, מי אמר שטוב לה בחור רגיל? (אם אכן יש לה בעיה)
שיהיה ברורלא הבנתי מה פירוש שהמטפלת שלה יודעת מה הבעיה ולא יודעת איך לעזור לה עם זה...
יותר סביר שהיא לא יודעת מה הבעיה.
מציעה שהיא תפגוש גורם מוסמך עם יכולת וסמכות לאבחן. פסיכולוג או פסיכיאטר .
פסיכולוגים קליניים הם לא היחידים שמוסמכים לאבחן, כמובן.
אם יש באמת שאלה לגבי asd (מה שלא נובע ישירות מהתיאור כאן.) כדאי לפנות לפסיכולוג עם נסיון והתמחות באוטיזם.
לרב פסיכולוגים שיקומיים הם הכתובת, אבל מה שחשוב הוא ההתמחות הפרטית של הפסיכולוגית שאליה פונים, כי היא יכולה להיות מתחומים מגוונים בפסיכולוגיה, העיקר עם נסיון רלוונטי.
בהצלחה רבה
את יודעת, הפסיכולוג לא תולה בכיכר העיר את אבחנותיונכון אבל מה זה יעזור שהיא תהיה מאובחנת? גם אם זה יעזור, תכלס אף בחור לא רוצה בחורה מאובחנת
הפנמה של אבחנה היא תהליך קשה, ודאי שמשנה ולו נפשית לאדם המאובחן, הכותרת שמושמת עליו.את יודעת, הפסיכולוג לא תולה בכיכר העיר את אבחנותיו
לא חושבת שמה שמשנה זה האם היא "מאובחנת" או לא
לא תצמח לה קרן ברגע שיאבחנו אותה
המטרה של אבחון היא התאמה של טיפול.בגיל 33 כשהיא מעוק בשידוכים אולי זה לא הזמן לעשות את האבחון הזה, הוא רק יתייג אותה יותר. צריך למצוא מישהי שתעזור לה בלי זה.
הבנת הבעיה היא 'חצי דרך' להתמודדות נכונה עם בעיה.נכון אבל מה זה יעזור שהיא תהיה מאובחנת? גם אם זה יעזור, תכלס אף בחור לא רוצה בחורה מאובחנת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: