כן חובה כי אפילו אם חושב שלא מגיע לה כי מקבלת כבר משכורתהאם חובה שההכנסה מהרישום ההוא יגיע לאותה אחת?
אין לו שום היתר לקחת כסף שלא שלו
גם אם ישתמש בזה לתועלת הילדים והמוסד
כן חובה כי אפילו אם חושב שלא מגיע לה כי מקבלת כבר משכורתהאם חובה שההכנסה מהרישום ההוא יגיע לאותה אחת?
רציתי להגיב וננעל אז אני מגיבה פה
נכון שיש הרבה בעיות בכל נושאי עובדי ההוראה, לא בכל מקום!! יש מקומות שמתנהלים נפלא
יש לי היכרות וניסיון רב
מסייגת ההיכרות שלי לא בגנים
אבל במקרה הזה ספציפית להערכתי אין פה עוול
לא מדברת על מצב שהמנהלים לוקחים את ההפרש לכיסם
אני אישית הגשתי עכשיו אחראית על הטכני הכספי
קודם כל זה עבודה רבה!! ודורשת הרבה כאב ראש מהמערכת
כך שנחמד מאוד יהיה למנהל לא להגיש ולהשאיר את הכסף במשרד החינוך אבל חבל עליו אז יש דרכים נוספות שלדעתם יותר ראויות ממשכורות כפולות לגננות
ואני רואה מה מנהלים עושים
1.ממנים יותר פעילויות יותר ציוד ועוד כל מיני דברים נהדרים שאין אפשרות בתקציב הדל שקיים
2.הלוואי על כולם!! כן יש כאילו שהורידו בשכר הלימוד למה שהגננות יקבלו כפול אולי ההורים לא ישלמו על תקופה זו
3.במוסדות של הבנות הפעילויות כבר עברו מזמן את גבולות ההגיון והעלות שלהם מטורפת אז הנה יש דרך שפעילות לא תמוטט מוסד למה לא להשתמש בכסף הזה מדוע מורה צריכה לקבל שכר בשמיים למה לא לקחת בחורות צעירות שדורשות פחות וההפרש למימון פעילויות תגבורים ועוד
חוץ מזה בהרבה מוסדות קטנים המנהלים בחובות וכל הזמן אוספים תרומות, מי אמר שאסור להם לאסוף קצת פחות תרומות בגלל שנפלה לידיהם מציאה ממשרד החינוך ששמה בית הספר של החופש הגדול
וכן גם אני אמא להרבה ילדים ב"ה ורוצה לקבל הכל ובזול ורוצה שהצוות יהיה שמח ומאושר
רק בגלל שאני עבדת כשכירה!! במקומות האילו(אין לי שום רווח כספי נוסף) אני רואה מה הולך מבפנים ועד כמה רב המנהלים לא כמו האוירה שנושבת פה
(אולי מקומות ורשתות גדולים אבל לא כל מוסדות הילדים שלנו הם כאילו)
לא הבנתי. אישה שילדה, גם מקבלת כפול על חודשי הקיץ.יש הרבה עוולות רקש ..
גננת בת"ת שהתקבלה לעבודה ע"מ לעבוד עד בין הזמנים-ט' באב לא אמורה ולא רוצה לדרוש שכר כפול על יולי.
למנהל יש אפשרות להרויח הכנסה לת"ת באם יצהיר שמפעיל עובדת נוספת.
האם חובה שההכנסה מהרישום ההוא יגיע לאותה אחת?
נחמד מאד וכיף גדול שיש אופציות טובות להשתמש עם הכסף הזה.
ויש עוד רעיון-
אפשר גם לשדוד בנקים וכך להקל על ההורים מלשלם שכר לימוד שיהיה תקציבים ומימון לפעיליות.
מקסים
לפי ההגיון העומד מאחורי הדברים שכתבתם לגיטימי גם לשדוד בנק משום שיש שם הרבה כסף. (קומוניזם)
השאלה הבסיסית היא למי שייך הכסף?
אם הוא שייך לראובן אין לשמעון שום זכות! גם אם הוא עני מרוד לקחת את הכסף בלא רשות.
היעד אליו מועבר הכסף לא מטהר אותו מן הגזילה.
ובואו נוסיף משהו נוסף...לא הבנתי. אישה שילדה, גם מקבלת כפול על חודשי הקיץ.
לכן המנהל רשאי לא לשלם לה?
אמורה או לא אמורה, דורשת או לא דורשת.
יש כאן כספים שהמנהל משמש בקשר אליהם כצינור בלבד.
וככה אמורה להיות ההתייחסות שלו - קשה לו, מוטל עליו עול, עול כלכלי, הכל נכון.
זה לא סותר את העובדה. שחסימת הכספים שמועברים דרכו בצינור, וניתובם לכיסו - אינה עוולה ועושק.
תפרידו בין העובדות לרגשות...
נכון מאוד.ובשביל שאלות בסיסיות כאילו לא אנחנו בפורם מחליטים יש דעת תורה
ותתפלאו יש הרבה ששואלים ספציפית על כאילו תקציבים
ע"פ חוק המענק מיועד למעסיק. אין שום קשר.לא ראיתי אף מעסיק ששילם לעובדים שלו את מענק החזרת עובדים הרי העובד חזר ועובד אולי גם את זה מגיע לו
לא ראיתי אף מעסיק ששילם לעובדים שלו את מענק החזרת עובדים הרי העובד חזר ועובד אולי גם את זה מגיע לו
על מה את מדברת? משרד החינוך מרשה להעסיק את מי שרוצים באיזה תואר שרוצים.. אבל את הכסף הוא מעביר בעצמו ישירות ליעד בדיוק בשביל כדי שיגיע ליעד שלו ולא ילקח לדברים אחרים.ודרך אגב משרד החינוך מרשה בפירוש להעסיק את מי שרוצים ולשלם הרבה הרבה פחות לשעה ולקחת את הכסף לפעילות
המוסד לא חייב להעסיק את המורה בהרבה כסף מותר לו לקחת כל גננת או מורה אחרת לתקופה הזו
מענין מאד שלא ראית. לא היה אף עובד שהצמיד אקדח לרכה של המעסיק ואמר לו או שאתה מעביר לי את המענק או שאני לא חוזר?
זו פשוט דוג' מעולה שמראה למה לקחת תקציב מגננת זה עושק. יש פה יחסי מרות. העובד לא באמת יכול שלא לחתום על החוזה שהמנהל כותב לו. חתימה על חוזה בכח היא לא חתימה וזה לא חוזה. זה ניצול.
על מה את מדברת? משרד החינוך מרשה להעסיק את מי שרוצים באיזה תואר שרוצים.. אבל את הכסף הוא מעביר בעצמו ישירות ליעד בדיוק בשביל כדי שיגיע ליעד שלו ולא ילקח לדברים אחרים.
את/ה מתכוון לזה שלפני כמה שנים נסעתי למאחורי הדבש דרך העירייה 3 כרטיסים .כל כרטיס עלה 15 שח.כעובד במשרד. אני רוצה לומר שכל מנהלי המוסדות בעיקר שברשתות חיים נהדר. ואין שום צורך בכספי ההורים!!!
והעושק רב... ואכמ''ל.
את צודקת לגמרי. אפשר להעסיק את מי שרוצים.אני יודעת על מה אני מדברת
צריך תעודת הוראה לא צריך ותק
אפשר לקחת כל אחת שגמרה לפני שנה
וכן אני אישית הגשתי מורות צעירות כי במקום מסוים העדיפו להעסיק צעירות בפחות כסף ולקחת את ההפרש לבריכה ופעילויות
משרד החינוך אישר חתם ותקצב!!
מקום נוסף העדיפו את המורות הקבועות ולהשקיע בלימודים ולא פעילויות וגם זה תוקצב
בחירה של כל מקום לגופו
זה וודאי לא חוקי.אנחנו מדברים על אחרי שבחרו עובד האם מותר לדרוש ממנו חלק מהכסף שמשרד החינוך העביר כדי לנתב אותו למטרות אחרות.
כבר הלכנו לרב פוסק הוראה שאמר שאין למעסיק רשות לקחת כסף שמשרד החינוך מייעד לעובדת.לא נכון אם תלכי לשאול רב מי אמר שאת צודקת הלכתית??
בטוח שזה שאלה לרב ומצידי שילכו לשאול 2 הצדדים
באמת חוצפה שקוראת משום מה רק בציבור שלנו שיש וטו על הנושא ואם תדברי או תפיצי תמצאי את עצמך בחוץ.לא ראיתי אף מעסיק ששילם לעובדים שלו את מענק החזרת עובדים הרי העובד חזר ועובד אולי גם את זה מגיע לו
זה שאת רוצה לשלם פחות או רוצה לקבל מתקנים-זה יפה.אני בתור אמא לילד בחיידר רוצה לקבל חודש ללא שכר לימוד או שיפוץ ומתקנים לגן
למה שנצטרך לשלם לחיידר כ"כ הרבה והגננת תקבל כפול??
ממש לא.תביאי הוכחה.ודרך אגב משרד החינוך מרשה בפירוש להעסיק את מי שרוצים ולשלם הרבה הרבה פחות לשעה ולקחת את הכסף לפעילות
המוסד לא חייב להעסיק את המורה בהרבה כסף מותר לו לקחת כל גננת או מורה אחרת לתקופה הזו
על מה את מדברת? משרד החינוך מרשה להעסיק את מי שרוצים באיזה תואר שרוצים.. אבל את הכסף הוא מעביר בעצמו ישירות ליעד בדיוק בשביל כדי שיגיע ליעד שלו ולא ילקח לדברים אחרים.
עצוב מאד שמעמידים אותה במקום הזה ומצמידים אותה לקיר ואומרים לה או שתהיי ביית ולא תקבלי או שתעבדי ולא תקבלינראה אם המורה מוכנה לשבת בבית ללא תשלום ושיקחו צעירה
אין קשר..לא הבנתי. אישה שילדה, גם מקבלת כפול על חודשי הקיץ.
לכן המנהל רשאי לא לשלם לה?
זו בדיוק גם דרישתי..תפרידו בין העובדות לרגשות...
במקרה הזה נראה שלא דרשו אלא היתנו.אנחנו מדברים על אחרי שבחרו עובד האם מותר לדרוש ממנו חלק מהכסף שמשרד החינוך העביר כדי לנתב אותו למטרות אחרות.
תצמד לעובדות. המנהל לא קבל הכנסה נוספת. העובדת היא זו שקבלה את ההכנסה הנוספת. ישירות לבנק.אם בשנה שעברה היא עבדה את אותם הימים ללא תשלום נוסף מהיכן הדרישה לתשלום כפול רק כי המנהל יכול לקבל הכנסה נוספת?
איך עובדת סיפרה לי: פנתה למנהל שלה בבקשה לעליית שכר או שיפור תנאים ...למה א"א להתאגד כל העובדות יחד עם מכתב שממוען למנהל שבמידה וינהג כך גם השנה אתן תלשינו עליו לרשויות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: