QUOTE="Ruty Kepler, post: 9411616, member: 20679"]
לא חשבונות רק טיפה'לה ראיה מערכתית.
יש פה עיוות מובנה של תשלום כפול, על חשבון הציבור, לעובדי ההוראה בחודש יולי.
אז במקרה בו נמנעה הכפילות מעובד פלוני, והוא מקבל רק את משכורתו הרגילה, זה עצוב, ולא הוגן מבחינת המעסיק - אבל עדיין לא מקומם מספיק כדי שנקום ונזעק.
איך זה על חשבון הציבור -את זה לא הבנתי וכ"כ חבל להסתכל על זה כראיה מערכתית ועיוות וטעות בתשלום כי זה ממש לא ככה.
איך אני רואה את זה?
בפרוש כן אני יכולה לומר ואני בטוח לא היחידה -שיש עושק כלפי העובדות במוסדות הציבור החרדי.
וכל מי שבא לגונן עליהם ועל זה שהם לוקחים את הכסף למוסד כנראה ממש לא מכיר מקרוב.
אני עבדתי בת"ת שבו הייתי צריכה בכל חודש להחזיר סכום מסוים מהמשכורת שלי למנהל ובמזומן.(וזה היה תנאי ההעסקה שלי שם) וזה לא המקום היחיד. וזה בפרוש סכום שמגיע אלי ישירות ממשרד החינוך על עבודתי והמנהל צריך לפי חוק להראות להם שהסכום הגיע אלי לחשבון ואח"כ אני מוציאה ומביאה לו.אז אין עושק גדול יותר מזה
ומידיעה ברורה בהרבה מהמוסדות ובעיקר בחיידרים, לוקחים כסף ממשרד החינוך שמגיע לגננת, ישר אליהם. וגם אם זה למוסד ולא לכיס שלהם-זה אותו גזל.
איך אמר מעסיק אחד לחברה שלי? "אני את הכסף הזה מביא לכוללים." במילים האלה.
אז אם אני יום אחד יהיה מעונייינת לתרום לכולל-זה יהיה דרכי ובהחלטה שלי ולא מהמעסיק שלי ש"תורם" את כספי ללא רשותי.
והעוולות שקורות במוסדות מטוטאות תחת השטיח וזה עצוב שכאן בפורום הזה -המצב הזה מקבל הצדקה ככשל מערכתי.
[/QUOTE]
כאחת שהיא לא עובדת הוראה, ולפעמים אפילו מתקוממת נגד עובדי מוסדות החינוך...
אני חושבת שאין קשר בין המחשבה שלנו ההורים על אנשי החינוך לעיתים למול הנושא הזה.
פה מדובר בעוול שלעיתים קרובות עובדי ההוראה אפילו לא יודעים את המשמעות שלו (שכר גבוה שמוריד את הזכאות למס הכנסה שלילי, הנחה בארנונה, מענקים ועוד ...)
לא יודעת איך מטפלים בנושא כזה, וצריך לבדוק את הפן ההלכתי של תביעת אותם מנהלים/מנהלות/רשתות.
אך בהחלט חשוב שאותם עובדים יהיו מודעים ויבדקו את זכויותיהם...