בפינת החי היו רק ארנבות לדעתישווה לי לבוא עם ילדה בת 4 רק בשביל הפינת חי?
יהיה לה שם עוד משהו לעשות?
לא שווהשווה לי לבוא עם ילדה בת 4 רק בשביל הפינת חי?
בת ארבע שלי מאוד נהנתה מהמופע המרכזי ומתחם לקטנטנים.שווה לי לבוא עם ילדה בת 4 רק בשביל הפינת חי?
היינו ביום ראשון אחה"צ ולא היה ריק, היה עמוס מאד מאדביום אשון היה ריק לא כי זה היה היום הראשון
אלא כי זה היה היום שבו היתה מתקפה ולכן אולי חלק מהאנשים פחדו לצאת מהבית
לא נכון.כל אלה שמשווים לציבור הכללי,
ההרכב המשפחתי שם שונה לחלוטין, אין מה להשוות את האירועים,
אצלינו כל אמא מגיעה עם עגלה שסביבה מקפצים כמה ילדים ולפעמים גם הבני דודים, זה אומר מבוגר אחד על ... ילדים.
מה שאין כן בציבור הכללי, רובם זה הורה עם ילד שניים, ברור שארוע כזה נראה אחרת, כך שלדעתי אין מה להשוות.
כולנו רוצים אירועים מרווחים אבל גם כולנו רוצים להצליח לקנות כרטיסים, ומי שלא מצליח גם מתוסכל, ואז נראה אשכולות בסגנון, חוצפה, אין מספיק כרטיסים לכמות הציבור.. ככה זה, א"א לתפוס את החבל משני קצותיו.
מי שמתאים לו אירוע עמוס, ברוך הבא. ומי שלא פשוט שלא יבוא. אין שום הבדל בכמות האנשים בין שנה לשנה, וכל מי שקונה כרטיס יודע מה אופי הארוע.
תיקון טעותהיינו רביעי בוקר, היה עמוס בצורה חריגה! פי כמה משנים עברו, גם האטרקציות הצטמצמו לכן נהיה עומס בתורים והמתנה ארוכה לכל דבר.
לבנות- היה רק הרקדה, משקפות בוטל באותו יום (לבנים- 2 פעילויות: משקפות וחדר חשמל)
הבנים שלי הספיקו משקפות, אטרקציה 1 בחוץ (לא בלרינה) ואת המופע המרכזי בלבד - שהיה יפה ומעודן בהרבה משנים עברו, וע"כ ייש"כ גדול!
הבנות- בלרינה, הרקדה ומופע מרכזי בלבד
להערכתי היו בכל פעימה בסביבות 10,000 איש!! (האולם+היציעים מכילים כ- 3500 מקומות * 2 (מופע נשים וגברים) + ילדים יושבים על ההורים והאחים מחוסר מקום) + כמויות האנשים שלא נכנסו להופעה והיו בשאר האולמות/ הסיורים/ המסדרונות/ חוץ לבניין+ תינוקים בעגלות
+כל היושבים במעברים ובכל מטר פנוי מינימום!!!! 3000 אישתיקון טעות
האולם והיציעים סה’’כ 2657 מקומות.
תקחו מכאן את החישוב להיכן שאתם רוצים
גוגל :תיקון טעות
האולם והיציעים סה’’כ 2657 מקומות.
תקחו מכאן את החישוב להיכן שאתם רוצים
ממש לא, זה לא אצטדיוןאולי יש מקומות על הבמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: